Так от із свіжого. Ірпінь Одеса(окко на в'їзді) в межах ПДД 110 круїз. Усього 487км, (5год 02хв) з них 68км електрика 5.7 по компа
Доїхав до Затока стало 538км(96.4ел) 6 год , 5,5л розхід по бортовому.
Я такий розхід на літровому форд фокус привозив... Вважаю ОК результат...
З горки при 110 пхає електродвигуном, В гору допомагає електро. По прямій двз онлі.
Нормас. Це Куга/Ескейп гібрид? На моїй 2.5 атмо мазді навряд би вийшло менше 7,5. Хоча, до Одеси дорога вниз… Але менше 7 точно ні))) тож навіть по трасі різниця буде мінімум 1,5-2 літра на сотню.
по-перше 5 літрів не буде на коло. ну не буде і все. он вище навіть власник написав про це. ну і навіь якщо 5, то +20% це аж ніяк не 7, а 6 а то ви якось по багатому 40% накинули. калькулятор він такий - безжальна сволота
Доречі, тут "щасливый" власник гбо також розповідає, що +20% НЕ ВИХОДИТЬ.
Так то воно так. Були часи коли газ коштував в 3 рази дешевше. Багато відкатав на газу. Навіть там не особо рахував. А от останній досвід з газом не дуже сподобався. Ставив на Hyundai Santa Fe 2.7. Бензину по трасі брав 8-9 до 120, газу 13,5 - 14. Хто чого не крутив меньше не вийшло. Працювала добре, але з цими цінами окупність сумнівна
В зв'язку з тим, що Октавія зайняла перше місце в ТОП преміум. То можливо звернути увагу на це авто, витрата буде трохи більше думаю 1-1.5л і кліренс достатній. Із плюсів айсін, двигун 1.4 наче вже норм, позаду багато місця, дуже зручний багажник у ліфтбека і виглядає як седан, сучасне авто. Що думають авторитети автоЮа?
В зв'язку з тим, що Октавія зайняла перше місце в ТОП преміум. То можливо звернути увагу на це авто, витрата буде трохи більше думаю 1-1.5л і кліренс достатній. Із плюсів айсін, двигун 1.4 наче вже норм, позаду багато місця, дуже зручний багажник у ліфтбека і виглядає як седан, сучасне авто. Що думають авторитети автоЮа?
А що не так з королою, що за два роки її треба міняти на октавію?
Все так. Хочеться щось інше.
так міняй, імхо у сучасному авто за 2 роки нічого критичного не вилізе
так міняй, імхо у сучасному авто за 2 роки нічого критичного не вилізе
так шкода 1.4 вже обкатана взовж і впоперек. всі багі відомі. тільки як на мене, то це топтання на місці, а не чогось новенького. як хз що там у короли на дупі за підвіска , але у октахі морда макферсон, дупа - на 1,4 наче балка. Ну таке. можна безліч годин росповідати як відточена керованість у вагів на балці, але чомусь в топчиках октахі та на супербах позаду багатоважільна стоїть мені різниця дуже відчутна А от гібридний кросовок - це вже точно щось інше
взагалі ефективність з надійністю корелюють негативно, тому баланс обирає кожен сам собі під потреби та опасіння. Попереднє супер надійне авто з 1.3 атмо та 4 ступеневою коробкою споживало 8-10 л по трасі і не їхало взагалі, поточний сучасний атмосферник їсть 6-7 і має в 1,5 рази більшу вагу та набагато кращу динаміку, типу також надійне в сучасних реаліях.
взагалі ефективність з надійністю корелюють негативно, тому баланс обирає кожен сам собі під потреби та опасіння. Попереднє супер надійне авто з 1.3 атмо та 4 ступеневою коробкою споживало 8-10 л по трасі і не їхало взагалі, поточний сучасний атмосферник їсть 6-7 і має в 1,5 рази більшу вагу та набагато кращу динаміку, типу також надійне в сучасних реаліях.
… при тому, що багатьма на цьому форумі вважається старим та малоефективним) 6-7 це показник на трасі кросоверів типу х5-q8, а не півторатонного паркетника с-класу.
6-7 це показник на трасі кросоверів типу х5-q8, а не півторатонного паркетника с-класу.
Це коли їх хтось змусив їхати за економом на електричці?
6-7 це показник на трасі кросоверів типу х5-q8, а не півторатонного паркетника с-класу.
В сенсі? Я на трилітровому дизелі більше 7.5 рідко бачу. Це якісь несприятливі дорожні умови мають бути. А так і 5 з хвостиком бачу нерідко при середній 100.
В сенсі? Я на трилітровому дизелі більше 7.5 рідко бачу. Це якісь несприятливі дорожні умови мають бути. А так і 5 з хвостиком бачу нерідко при середній 100.
в польщі або нідерландах я легко 5 покажу, там рух набагато більш рівномірний і покриття рівніше, що зменшує опір. Ти нам розкажи що в тебе буде по замірам на трасі Київ-Львів, або на Одесу.
...
в польщі або нідерландах я легко 5 покажу, там рух набагато більш рівномірний і покриття рівніше, що зменшує опір. Ти нам розкажи що в тебе буде по замірам на трасі Київ-Львів, або на Одесу.
Більше семи з половиною не було на Львів. В Одесу не їздив.
ну і як би порівняти дизель в якому калорій більша ніж у бензині більше на 15% таке собі, тобто одразу можемо ці витрати вважати близько до 9 в перерахунку на бензин. Тобто хизуватися нічим взагалі.
В сенсі? Я на трилітровому дизелі більше 7.5 рідко бачу.
Я ж лише, коли везу кішку Але я не збираюся в витратні холівари вступати, хто скільки привозить на різних авто, для мене це не має сенсу, але тільки навіщо вводити в обговорення дизель, якщо там витрату бензу міряли? Так само, як не бачив (в наших краях!, а не закордонщині) режим пересування по трасі наведених кросоверів (х5-q8), де ці цифри стануть їх реальними показниками на панелі приладів, а не теоретичними. Ось від цього і скептицизм щодо наведеної фрази.
...
в мене дружбан пару днів тому на 3 літровому дизелі (останній туарег) привіз в Одесу 11 л. А я коли їздив, до 7 привіз бензу отож про що тут говорити?
...
в мене дружбан пару днів тому на 3 літровому дизелі (останній туарег) привіз в Одесу 11 л. А я коли їздив, до 7 привіз бензу отож про що тут говорити?
І про що це нам говорить?) У мене є дружбан, у якого на другому поколінні ку7 3.0д середня за довгий період вище семи не піднімалась) Не заводься, субарік на 2.0 cvt - економне авто.
...
І про що це нам говорить?) У мене є дружбан, у якого на другому поколінні ку7 3.0д середня за довгий період вище семи не піднімалась) Не заводься, субарік на 2.0 cvt - економне авто.
та я не заводжусь сам знаю що ця зв"язка досить економна і цифри навів саме в порівнянні свого стилю їзди для авто різних поколінь і різної надійності, тому мені було дивно почути що людина на дизелі в інших умовах водіння хоче сказати, що може менше привезти витрати (це може бути але в контексті розмови зовсім ні про що давайте згадаємо електрички ще тут)
От вже майже попустило мене) але не до кінця. Згадав свою їзду на машині товариша по маршруту Київ-Катовіце в дві сторони 4 людей з багажем. Аутбек 2.5 пʼятого покоління bs, дорестайл. Їхав до 140 км/год. Вийшло сім з малим хвостиком ( точно вже не памʼятаю, давно діло було). Думаю, чи то я дурний? Поліз в ттх, і о чудо - паспортна витрата того аутбека менша, ніж паспортна нового крострека 2.0. Подивись сам, якщо не віриш. І на вагу обох авто теж.
От вже майже попустило мене) але не до кінця. Згадав свою їзду на машині товариша по маршруту Київ-Катовіце в дві сторони 4 людей з багажем. Аутбек 2.5 пʼятого покоління bs, дорестайл. Їхав до 140 км/год. Вийшло сім з малим хвостиком ( точно вже не памʼятаю, давно діло було). Думаю, чи то я дурний? Поліз в ттх, і о чудо - паспортна витрата того аутбека менша, ніж паспортна нового крострека 2.0. Подивись сам, якщо не віриш. І на вагу обох авто теж.
ну от до чого нам ці цікаві, безперечно, факти про паспортні витрати? що ти хочеш довести?