в польщі або нідерландах я легко 5 покажу, там рух набагато більш рівномірний і покриття рівніше, що зменшує опір. Ти нам розкажи що в тебе буде по замірам на трасі Київ-Львів, або на Одесу.
Більше семи з половиною не було на Львів. В Одесу не їздив.
в мене дружбан пару днів тому на 3 літровому дизелі (останній туарег) привіз в Одесу 11 л. А я коли їздив, до 7 привіз бензу отож про що тут говорити?
у сусіда 5ка 3,0д на повному. він слово економія взагалі не чув, а про камери дізнається зі штрафів, а не вейзу коротше, в нього середній 9 літрів. це з містом, траси в нього не так багато. Дизель взагалі прекрасна штука...бо тягне з низів, що дурний, але як же він бісить у заторах. вібрації, шум. так, це не тракторний дизель, але тим не менш хоча сусід каже, що звикаєш і не помічаєш з часом
...
Більше семи з половиною не було на Львів. В Одесу не їздив.
в мене дружбан пару днів тому на 3 літровому дизелі (останній туарег) привіз в Одесу 11 л. А я коли їздив, до 7 привіз бензу отож про що тут говорити?
у сусіда 5ка 3,0д на повному. він слово економія взагалі не чув, а про камери дізнається зі штрафів, а не вейзу коротше, в нього середній 9 літрів. це з містом, траси в нього не так багато. Дизель взагалі прекрасна штука...бо тягне з низів, що дурний, але як же він бісить у заторах. вібрації, шум. так, це не тракторний дизель, але тим не менш хоча сусід каже, що звикаєш і не помічаєш з часом
я ж не кажу, що 3л дизель неекономний, справа в тому, що мірятися витратами немає сенсу для різних людей на різних авто, бо від обставин та стилю отримаємо дуже відмінні цифри (отой туарег показує 12 л середню по місту, а я в себе не бачив більше 10, звичайно 8-9 л бензу, але це говорить тільки про те, що їзжу менш завантаженими дорогами не у часи пік). Ну і порівнювати витрату дизеля та бенза якось некомільфо, наприклад витрату по газу та бензу ніхто не порівнює напряму, завжди відсотків 20 закладають
Який сенс ставити гбо на гібрид ? Заради економії 80-90коп на 1км? Це без врахування вартості оформлення і самого гбо.
Бо коли гібрід виїзжає на трассу, то всі переваги гібріда зникають. І бере він навіть більше пального ніж звичайний авто.
... Із плюсів, їх немає - чище масло, так воно і так чище бо витрата менше і мотогодин менше. Це взагалі не аргумент для гібрида....
За наступного місяця, як обіцяють, буде лише спиртовий бензин, тому якщо стоїть ГБО, то на 80% воно нівелює недоліки використанння спиртового бензину.
... Із плюсів, їх немає - чище масло, так воно і так чище бо витрата менше і мотогодин менше. Це взагалі не аргумент для гібрида....
За наступного місяця, як обіцяють, буде лише спиртовий бензин, тому якщо стоїть ГБО, то на 80% воно нівелює недоліки використанння спиртового бензину.
мені пох. флексі фюел хоч 85% етанолу жере (але витрата більша ). сабжевому гібриду теж пох - він теж флексі. Але я все одно за ГБО всіма кінцівками навіть на гібриді
... мені пох. флексі фюел хоч 85% етанолу жере (але витрата більша ). сабжевому гібриду теж пох - він теж флексі. Але я все одно за ГБО всіма кінцівками навіть на гібриді
Буду держать максимально полный бак. Чтоб меньше бак ржавел ))
Весь бензин, чи щось ьуде без спирту?
Весь бензин, чи щось ьуде без спирту?
98-100 під норму не потрапляє. але сучасним турбобензинкам і бажано лити 98. Амерівські атмосферки, особливо з розподіленим, без проблем жують навіть 92. Але не всі вони флексі фюел. навіть в межах однієї моделі на це треба звертати увагу. але тут ще момент. у нас вимагається невеличкий відсоток спирту, що жере будь-яке авто. там наче 5% всього. тобто E5. а флексіки жеруть E85 (тобто 85% спирту)
PS якщо не помиляюсь, то з 1 січня 2026 вже ця норма працює
... Весь бензин, чи щось ьуде без спирту?
Вроде только 100 будет без спирта. Но мы увидим. Как только приставка "Е" добавится к названию, то всё. Приехали.
...
я ж не кажу, що 3л дизель неекономний, справа в тому, що мірятися витратами немає сенсу для різних людей на різних авто, бо від обставин та стилю отримаємо дуже відмінні цифри (отой туарег показує 12 л середню по місту, а я в себе не бачив більше 10, звичайно 8-9 л бензу, але це говорить тільки про те, що їзжу менш завантаженими дорогами не у часи пік). Ну і порівнювати витрату дизеля та бенза якось некомільфо, наприклад витрату по газу та бензу ніхто не порівнює напряму, завжди відсотків 20 закладають
Я правильно розумію? Порівнювати бенз і дизель не можна, а свою менш ніж півторатонну автівку з туром на дві тони сто - це норм?) Це ми ще про динаміку 0-100, яка відрізняється практично вдвічі, не говоримо)
...
Це коли їх хтось змусив їхати за економом на електричці?
В сенсі? Я на трилітровому дизелі більше 7.5 рідко бачу.
Я ж лише, коли везу кішку Але я не збираюся в витратні холівари вступати, хто скільки привозить на різних авто, для мене це не має сенсу, але тільки навіщо вводити в обговорення дизель, якщо там витрату бензу міряли? Так само, як не бачив (в наших краях!, а не закордонщині) режим пересування по трасі наведених кросоверів (х5-q8), де ці цифри стануть їх реальними показниками на панелі приладів, а не теоретичними. Ось від цього і скептицизм щодо наведеної фрази.
це взагалі може мати сенс тільки у 2 випадках - два абсолютно ідентичних авто з двома різними водіями або один і той самий водій довгостроково на двох різних авто в інших випадках це ні про що, аби флуду навести
Який сенс ставити гбо на гібрид ? Заради економії 80-90коп на 1км? Це без врахування вартості оформлення і самого гбо.
Бо коли гібрід виїзжає на трассу, то всі переваги гібріда зникають. І бере він навіть більше пального ніж звичайний авто.
Звідки у вас всіх така впевненість? У нас що, по трасі всі їдуть годинами 120 км/год, без спусків та підйомів, без гальмувань та розгонів?
Я правильно розумію? Порівнювати бенз і дизель не можна, а свою менш ніж півторатонну автівку з туром на дві тони сто - це норм?) Це ми ще про динаміку 0-100, яка відрізняється практично вдвічі, не говоримо)
ну ти ж перший почав 3.0 дизеля порівнювати з 2.0 атмо бензом намагаючись довести що він типу більш ефективніший, не я просто я реально не розумію, що ти намагаєшся цим донести, бо порівнювати тепле з м"яким не маю бажання. Може якось прямолінійніше скажи, в чому саме твоя думка, бо потім взагалі почав заплутувати сліди, для чогось накинувши, що по паспорту попередній субарівський 2.5 атмо їсть на трасі менше, ніж поточний 2.0 крострек, хоча мені важко повірити в те, що там цифра менше 6.0 (перевірити не можу, бо немає під рукою).
...Звідки у вас всіх така впевненість? У нас що, по трасі всі їдуть годинами 120 км/год, без спусків та підйомів, без гальмувань та розгонів?
Наявність Форда Фьжн гибрид, він же Мондео в Європі, і звичайного Пріуса.
Ніхто не юзає А7/А8 1.4 тсі + айсін. Можливо в іншій моделі Шкода? Як зв'язка?
у тревелера наче 1,4. але він більше по політичці гуляє. тут може не побачити
Бубару - честь и хвала - хорошие двигатели, хорошо и долго ходят и не ломаются
зря ты это написал, двухлитровый форик если шо - едет хуже и тупее рава
а как вот это: "двухлитровый форик если шо - едет хуже и тупее рава" соотносится с "хорошие двигатели, хорошо и долго ходят и не ломаются"??? как двигатель едет и надежен ли он - это немного разные вещи...