самоход не надто популярний як для тут, але раптом хтось когось знає...
словом, неспішно шукаю плагін-гібрид Mitsubishi Outlander PHEV року так 2013 або трохи молодше
з вимог - європейське походження (не омерика), прозора сервісна історія і пристойний технічний стан щодо косметики - це на другому плані, тож можуть бути якісь не надто складні недоліки
мати справи з автобізнесменами не хотілося б, тому автомобіль приорітетно шукається від власника який їздив років з кілька
На пальцах посчитать можно… кроме тех что с мигалками
нічого не вдієш, в сегменті повнопривідних універсалів із функцією PHEV - вибір поки що не надто широкий, це так і є ну, ми звісно почекаємо... (С) але от щось захотілося так, щоб хоч трохи - але вже
нічого не вдієш, в сегменті повнопривідних універсалів із функцією PHEV - вибір поки що не надто широкий, це так і є ну, ми звісно почекаємо... (С) але от щось захотілося так, щоб хоч трохи - але вже
Я свого часу порівнував характеристики та зупинився на BMW X5 F15. Хоча на обох запас ходу на електриці досить умовний. Але досвідом поки не поділюся - мій поки біля панамського каналу.
Х5 очень позитивный плагин-гибрид, я на них много раз смотрела на предмет приобретения), но для моих условий эксплуатации эта машина не подходит мне нужна чистая электричка с гарантированным пробегом на заряде 500км., а вот при условии что езда вокруг дома вариант очень достойный + это легендарный Х5 в конце концов), что БИВ плагин, что Мицу найти в Украине будет проблематично, будет или дорого или дрова, на мой взгляд в этом направлении хороший вариант это поискать биточка на аукционах.
По батареям с такими мало-киловатными батареями беда, они практически всегда находятся в состоянии или полностью разряжена или наоборот полностью заряжена + поправка на возраст, куда лучше держаться батареи в чистых электричках или "мягких" гибридах, в последних батареи почти всегда находятся в центре заряда, по трассе подобный плагин-гибрид имеет больший расход чем аналогичный чистый ДВС, я имела удовольствие владеть плагин-гибридом Ауди А3 Е-Трон) 1.4 литровый там мотор, расход по трассе Киев - Каменец-Подольский - Киев 7.1 литра) при этом это ведро ну вообще не едет, реальный гарантированный запас хода этого чуда на чистой электрике 10-25км., расход на том же маршруте Ф-150го при 5 литрах 10 литров, КуХ 60 7 литров.
бемеве - точно ні і бюджет інший і про їх надійність от прям легенди ходять
Як на мене, єдиний адекватний PHEV тих років це Шевроле вольт. Але не повний привід та зовсім не універсал. Хоча для моєї родини PHEV з маленьким пробігом зайшов би теж - школа 2 км, магазин 2 км, нова пошта 1 км, працюємо дома. Тиждень можемо з району не виїжджати. В такому режимі на протопку ДВС більш палива потрібно ніж на поїздки. Але ми у результаті зупинилися на електричних авто.
Вольт однозначный лидер способный таки гарантировано 50км. на чистой электрики пройти, но я бы добавила к нему еще Хонду Кларити, вот очень технически навороченная машина на те годы и можно ее рассматривать, у меня клиент есть я ему уже не одну машину привезла и все для семейного пользования, на вскидку уже и не помню какие но была и Тайота и еще что то и вот уже вторую Кларити пару лет назад привезла, потому как на перво он года 4 отъездил и кроме как ее заменить на опять таки плагин-гибрид ни чего другого для себя не видел.
Мицубиси - ну такое) в сравнении с Х5 я бы на него ну вообще даже не смотрела, а их 4 о которых пишу в этом сообщении и при условии неудержимого желания) у меня бы появился Х5 ну пот что плагин-гибрид.
В 23м человек с Уока горел подобной идеей… благо - остыл)
Вольт 1 едет до 60. Второй до 70 Сосед юзает почти пол года… сидит на розетке. Говорит доволен. Но…. Вложено и в батарею… и газ…
Честных 50км. едет.
Честных 50км. едет.
Зимой - 30..40. Катал больше года, а то и два.
Но таки да, за свои деньги вполне норм.
Честных 50км. едет.
Зимой - 30..40. Катал больше года, а то и два.
Но таки да, за свои деньги вполне норм.
Зависит от зимы Этой до 20 В Бенза 12 кушает
та мені треба запас ходу аж 20-25км по місту на будній день і у мене вже є досвід користування Ліфом
але я б хотів не купляти ще одну машину, бо їх вже складати ніде, а замінити щось із наявного а для цього треба щоб машина була практичніша і універсальніша аніж Ліф, а з практичністю там таке собі..
вольта я звісно дивився теж, і навіть тестдрайвив перше покоління але ж то суто асфальтна пузотьорка і в салон мало що покладеш, а я за десяток років добряче звик до можливостей універсалів
Хоча для моєї родини PHEV з маленьким пробігом зайшов би теж - школа 2 км, магазин 2 км, нова пошта 1 км, працюємо дома. Тиждень можемо з району не виїжджати. В такому режимі на протопку ДВС більш палива потрібно ніж на поїздки. Але ми у результаті зупинилися на електричних авто.
моя ситуація досить близька до Вашої та мій невеликий досвід тимчасового володіння "pure electric" підказав мені, що для такого транспорту найкраще мати приватний будинок із гаражем але я живу в типовому київському чєловєйніку, і з зарядкою тут є регулярна проблема, бо сусіди чхати хотіли на "особливі потреби електроводів", і припаркуватись увечері вийде десь аж там, куди треба буде тягнути 40-метровий подовжувач, що геть не варіант
інколи звісно щастило стати зручно і набрати до ранку під 20 кВтг, і три дні на тому потім їздити, але лотерея така собі
А вариант гибридов от вольво 90? Они всегда по своему времени были аки космические корабли....
та дорогі оті вольви а в умовах нинішнього часу я би волів узяти щось найдешевше з того, що задовольняє вхідним умовам
бо як показала практика спостережень, автомобілі за умовно десять та двадцять кілоєврів - попри різницю удвічі, згорають дотла за приблизно схожий час
Volt 13р.літо 21 Україна-Румунія-Болгарія-Македонія-Албанія(5600 км) правда тошнілі 90-100 ср.розхід був 5.7
Фьюж PHEV
Хоча для моєї родини PHEV з маленьким пробігом зайшов би теж - школа 2 км, магазин 2 км, нова пошта 1 км, працюємо дома. Тиждень можемо з району не виїжджати. В такому режимі на протопку ДВС більш палива потрібно ніж на поїздки. Але ми у результаті зупинилися на електричних авто.
моя ситуація досить близька до Вашої та мій невеликий досвід тимчасового володіння "pure electric" підказав мені, що для такого транспорту найкраще мати приватний будинок із гаражем але я живу в типовому київському чєловєйніку, і з зарядкою тут є регулярна проблема, бо сусіди чхати хотіли на "особливі потреби електроводів", і припаркуватись увечері вийде десь аж там, куди треба буде тягнути 40-метровий подовжувач, що геть не варіант
інколи звісно щастило стати зручно і набрати до ранку під 20 кВтг, і три дні на тому потім їздити, але лотерея така собі
Так а зачем вам тогда плагин-гибрид) при условии что у вас розетки его заряжать нету?
Смотрите "мягкий" гибрид какой то не плагин.
звичайні гібриди вже були, та і є оце щось більш прогресивне шукається, цікаво ж спробувати "нові технології"