Соул 30-ка,возможно. Ну и да-зойка,наверное самое бюджетное из подобных жоповозок без претензии на комфорт и динамику.
Soul 30 уже труп Зоя, да. При всех минусах комфорта везет.
по ліфу написав в лічку
Тесла 3 дуал 18 рік за 14500?
в нормальному стані?
Так, мінявся передній бампер
який пробіг? він код можна? і дай телефон будь ласка
Ліф 40 квт 2018 рік Пробіг 175 тис км. 10 тис дол щоб забрати
дай будь ласка скін з Ліфспаю де видно сох у %, нх у %, та кількість швидких зарядок дякую
Скинув в лс
по ліфу написав в лічку
в особистих пусто....нема ніяких повідомлень.... скинь номер вайбера чи телеграма.... наберу
по ліфу написав в лічку
в особистих пусто....нема ніяких повідомлень.... скинь номер вайбера чи телеграма.... наберу
в вайбері дививсь?-)
Тиждень тому в мене був клієнт на діагностиці. Tesla S 2013 року. Досить жива зовні та по підвісці, невеликий пробіг. Хлопець купував за 10 тис. Я йому вказав на проблеми — в статорі вже тосол, опір мотора 3 мОм при нормі 4,5–4,9. Великий дисбаланс по одній комірці. Сертифікати відсутні, софт дуже старий. Мало того, що 60-а батарея, ще й деградація досить велика. Чую, по телефону розповідає: «Я на СТО, кажуть, гарна автівка».
Через тиждень дзвонить — автівка не заряджається, як до вас доїхати. Вартість ремонту буде декілька куе.
Я до чого — ми пів року продавали Tesla S 2017 року, зовсім беспроблемне, але на 4–5 тис. дорожче, але я впевнений — років 3 туди вкладатись не потрібно. Логіка?
Просто пропоную автору трошки підняти бюджет та купити нормальне авто, з пробігом 300–400 км, бо «кроїлово веде до попадалова».
Якщо підслуховуєш клієнтів по телефону, значить не сильно завантажений роботою
ну 13-14 краще бюджет?-) пропонуйте щось цікаве-))
Мабуть Модел S буде саме цікаве за ці гроші.
Ну или Болт посвежее годами если Тесла пугает.
а що, за 13 теслу можна купити? придивляюсь до них. в студії парочку помили. покатався. наче все влаштовує.
13-15 год с небольшими повреждениями., можно 16-17 в принципе попробовать.
Мабуть Модел S буде саме цікаве за ці гроші.
це ж яка S буде 2014 року з пробігом 300?-)
13-15 год с небольшими повреждениями., можно 16-17 в принципе попробовать.
це на перепродаж з гарантією до воріт так все просто-)))