Злили масло. Залили масло. ))) Запуск - тиск 0! Датчик тиску перевірив, справний. Знімаю фільтр - сухий. Причини? )))
Повезли машину евакуатором на СТО. Вердикт буде... А до того часу.... що саме і чому це може статись?
Злили масло. Залили масло. ))) Запуск - тиск 0! Датчик тиску перевірив, справний. Знімаю фільтр - сухий. Причини? )))
Повезли машину евакуатором на СТО. Вердикт буде... А до того часу.... що саме і чому це може статись?
Думаю треба дивитися в сторону маслоприйомника, якщо машина в роках , можливо ущільнення на маслоприйомнику, підсос повітря або забита сіточка
До зливу масла було все норм? Залили не туди. Або не закрутили пробку і масло транзитом на підлогу.
...
Думаю треба дивитися в сторону маслоприйомника, якщо машина в роках , можливо ущільнення на маслоприйомнику, підсос повітря або забита сіточка
Ну в такому випадку, тиск би впав, але не до нуля.
До зливу масла було все норм?
Все були норм. ))
Залили не туди. Або не закрутили пробку і масло транзитом на підлогу.
Ну ідіота то не треба прям робити. ))
А фільтр той, чи "такий самий". В мене було кільце було ширше і перекривало канал. Або може бути і брак.
Злито було 3.5 літра, залито 3.9 На злитому 3.5 працював мотор без нарікань. По мануалу, можно лити до 4.8. На щупі. до запуску, масло було достатньо. Було припущення, що маслонасос відносно "довго" простояв без масла і завоздушився. ПО часу це було до 1 год. В це не вірю сам. Але зняв фільтр, 100 грамм масла влив з шприца, одразу закрутив фільтр, і покрутили мотором, нічого не дало. Реально містіка ))
А фільтр той, чи "такий самий". В мене було кільце було ширше і перекривало канал. Або може бути і брак.
Фільтр по каталогу, но навіть і без нього, масло не йде. ))
Фильтр маслом наполняли перед установкой?
...
Ну в такому випадку, тиск би впав, але не до нуля.
Перевірте привід маслонасоса, проблема до фільтра
До зливу масла було все норм?
Все були норм. ))
Залили не туди. Або не закрутили пробку і масло транзитом на підлогу.
Ну ідіота то не треба прям робити. ))
це була б сама бажана причина. Бо простіше причини не уявляю. Якщо масло є і не качається - може насос не крутиться? Хоча я слабо уявляю, як це можливо. Агрегат супер надійний (я не про конкретний двигун, а взагалі про маслонасос). І як заміна масла (і фільтра) могла потянути таку поломку - хз.
Фільтр по каталогу, но навіть і без нього, масло не йде. ))
З області дебільних догадок. Старий фільтр не загубив частину клапану при знятті? теж був випадок коли так відкручували що частина клапана в мотора попала.
Просто дивно що заміна масла та фільтра мали вплив на насос. Я-б шукав співпадіння чинників
Ні. Тільки кільце гумове змастили.
... Перевірте привід маслонасоса, проблема до фільтра
Саме цим завтра і будемо займатись. Але там важко піддон зняти ))
...Агрегат супер надійний (я не про конкретний двигун, а взагалі про маслонасос). І як заміна масла (і фільтра) могла потянути таку поломку - хз.
Так я саме тому і намагаюсь для себе зрозуміти, як так сталось.
.... З області дебільних догадок. Старий фільтр не загубив частину клапану при знятті? теж був випадок коли так відкручували що частина клапана в мотора попала....
Ні. Фільтр лежить. Все з ним Ок. Клапан на місці.
Может поставить старый фильтр? Или просто другой фильтр
Может поставить старый фильтр? Или просто другой фильтр
Ще раз. ))) Ставили Але який сенс, якщо фільтр сухий, навіть без фільтра, мастило не потрапляє в то місце, де має бути фільтр ))
Ні. Тільки кільце гумове змастили.
Ясно
Тему модно закривати
... Ясно
Тему модно закривати
Улыбнули. ))) Там даже без фильтра, сухой он будет или в масле, масло до него не поступает. Сейчас на СТО сняли фильтр, давления нет. Но Ваша теория смешная, хотя и не правильная. )))