Привіт усім! Планую протестувати одну ідею для невеличкого проєкту і дуже хочу почути думку реальних автомобілістів.
Суть у чому. Коли купуєш авто і потрібен товщиномір, постійно стикаєшся з класичною проблемою: треба знайти оголошення, їхати кудись на інший кінець міста, залишати заставу і брати прилад мінімум на добу (відповідно, і платити за цілу добу). Хоча по факту він потрібен на 1-2 години, щоб оглянути конкретну машину. А потім ще ж треба витратити купу часу і пального, щоб його повернути.
Виникла ідея: зробити точки оренди товщиномірів (планую використовувати нормальні, типу BSIDE cct01) безпосередньо там, де відбуваються огляди та переоформлення — біля Сервісних центрів МВС (МРЕВ), великих ТЦ з автомайданчиками чи популярних СТО.
Головна фішка - це гнучкий тариф. Не за добу, а погодинний чи взагалі похвилинний. Тобто, приїхали дивитися тачку, взяли прилад прямо на місці, пропікали кузов за 20-30 хвилин і одразу здали назад. Без зайвих рухів містом і переплат за час, коли прилад просто лежить у бардачку.
Питання до тих, хто періодично купує авто для себе, або допомагає знайомим з підбором:
Чи стали б ви користуватися такою послугою, якби прилад був "під рукою" на локації?
Які бачите очевидні мінуси чи підводні камені саме з боку клієнта?
Буду дуже вдячний за будь-який фідбек!
Цікаво, що на цю "бізнес" (поки що у лапках) ідею сказав калькулятор?
Локація біля СЦ МВС дивнувата - туда люди уже приїжджають, коли погодились на покупку.
Ни одну машину под Мрео не показывал)
Може це мрео на Чапаївці, але я не думаю, що це серйозне запитання.
Може це мрео на Чапаївці, але я не думаю, що це серйозне запитання.
Курилка
А знакомства в мусарне есть? Как ты собираешься своим "бизнесом" у них под носом заниматься?
Як придурки повні виглядаєте, коли лазаєте біля авто з товщиноміром, а кругом купа людей дивиться на той цирк
Як придурки повні виглядаєте, коли лазаєте біля авто з товщиноміром, а кругом купа людей дивиться на той цирк