autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.

Куплю матіз на автоматі (3/3)

СуперСтар **
Киев
С нами с 25.06.2007

Re: Куплю матіз на автоматі [Re: baton82]
      14 июля 2026 в 14:04 Гілками

baton82 14.07.2026 12:42 пишет:

Romik2108 14.07.2026 11:22 пишет:

ivatuning 13.07.2026 23:16 пишет:

Ти проїдься на тому матізі за кермом, я думаю всі питання відпадуть одразу, почнеш до 3000 копити, і це я вже мовчу про нульову надійність матіза та базу Сузукі Альто з далеких 80х.

Їздив, і не раз. Від нього не треба швидкість потужність або ще якийсь драйв)) це буде буквальна заміна скутеру, який вже дістав постійними глюками до того ж взимку на ньому не поїздиш. Задача раз-два в місяць запуститись без проблем(!) проїхати пенсіонеру 5-10-20 км по магазинам по невеликому містечку і все. Потрібно щось менше ланоса (бо дуже вузький і довгий двір) і пенсіонеру вже важко маневрувати по ньому на широкому авто ще й ЗХ.
Тому потрібно лише 4 речі: відносна надійність перевіреної конструкції, легкість керування (ГУР, АКПП), мінімальний розмір(менше ланоса) і ціна бажано до 2000 +/-

а не дешевше 1-2 рази на місяць викликати таксі? от чесно - рахуємо 2000уе+заправка+на СТО... і скільки на ці гроші можна їздити по магазинам?

Таксі не хочуть. Воно може і дешевше але набагато менш зручно для конкретних потреб.
Можливо думка зміниться пізніше, зараз же у пошуках авто.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
Киев
С нами с 25.06.2007

Re: Куплю матіз на автоматі [Re: Mr.Di]
      14 июля 2026 в 14:12 Гілками

Mr.Di 14.07.2026 14:04 пишет:

baton82 14.07.2026 12:42 пишет:

Romik2108 14.07.2026 11:22 пишет:

В ответ на:

...

Їздив, і не раз. Від нього не треба швидкість потужність або ще якийсь драйв)) це буде буквальна заміна скутеру, який вже дістав постійними глюками до того ж взимку на ньому не поїздиш. Задача раз-два в місяць запуститись без проблем(!) проїхати пенсіонеру 5-10-20 км по магазинам по невеликому містечку і все. Потрібно щось менше ланоса (бо дуже вузький і довгий двір) і пенсіонеру вже важко маневрувати по ньому на широкому авто ще й ЗХ.
Тому потрібно лише 4 речі: відносна надійність перевіреної конструкції, легкість керування (ГУР, АКПП), мінімальний розмір(менше ланоса) і ціна бажано до 2000 +/-

а не дешевше 1-2 рази на місяць викликати таксі? от чесно - рахуємо 2000уе+заправка+на СТО... і скільки на ці гроші можна їздити по магазинам?

за таких умов - однозначно таксі та електровелосипед/мопед, та платна доставка додому для габаритних речей, якщо я правильно розумію автора - мій досвід саме про те саме маленьке місто і пенсионерів приблизно однакового віку

Все правильно розумієш Але коли все життя на авто, про таксі навіть чути не хочуть) ціль змусити пересісти з дуже важкого(у прямому сенсі) у керуванні совкопрому на щось легше(ГУР, АКПП) і менше.

V.I.P ***
45 лет (27 лет за рулем), Святопетрівське
С нами с 16.11.2007

Re: Куплю матіз на автоматі [Re: Romik2108]
      14 июля 2026 в 14:29 Гілками

Romik2108 14.07.2026 14:12 пишет:

Все правильно розумієш Але коли все життя на авто, про таксі навіть чути не хочуть) ціль змусити пересісти з дуже важкого(у прямому сенсі) у керуванні совкопрому на щось легше(ГУР, АКПП) і менше.

мій маленький Твінго проїхав 600 км за рік, 15 років вже чудово почувають себе без авто і навіть і чути не хочуть

опытный писатель **
Киев
С нами с 10.12.2008

Re: Куплю матіз на автоматі [Re: hant]
      14 июля 2026 в 22:48 Гілками

hant 08.07.2026 14:35 пишет:

вони згнили вже давно разом коробкою і двигуном
шукай QQ більше шансів

Ну тут как сказать. У меня у тётки матиз, ей за 70 лет, так он 2008 года, пробег 45 тыс. и всегда в гараже стоял, не гнилой совсем, а в довольно таки приличном состоянии.

Супер писатель! **
28 лет за рулем, Ірпінь
С нами с 26.01.2009

Re: Куплю матіз на автоматі [Re: DrAlex]
      15 июля 2026 в 20:11 Гілками

DrAlex 14.07.2026 22:48 пишет:

Ну тут как сказать. У меня у тётки матиз, ей за 70 лет, так он 2008 года, пробег 45 тыс. и всегда в гараже стоял, не гнилой совсем, а в довольно таки приличном состоянии.

знаєм ми казки "по вихідним на дачу їздив"
якщо тупо стояв то там інші проблеми, і так, думаю він також гнилий. Ці машини випускались спецом щоб згнити за кілька років, матіз, нексія, авео тих років - якщо якісь дожили до цього часу то там варено-переварено-перефарбовано

з іншого боку що хотіти за 2к

Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. АВТО.
Додаткова інформація
1 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1739

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія