У сім'ї з 2017 року, завжди був третім авто Гаражне зберігання виключно, зарядка вдома від розетки, В еко-режимі 134 км, в звичайному 124 км запас ходу, [зображення]http://[/зображення] Весною повністю зробили все по ходовій, заправили кондиціонер
кондиціонер, камера задня, ідеальний салон батарея 24 квт, 10 з 12 полосок помилок нема пробіг 85 000
Треба написати ВІН. Без нього знесуть в кошик. А якщо вказати ВІН, то який сенс приховувати держ.номери?
Він є на скріні там вище Продублюю 1N4AZ0CP6EC330515 Фоткала не я)) ти бачиш як там гарненько завернутий номер ?)))
5.500 без торгу Зимова гума на стальних дисках в подарунок)
Отличный и правильный дисконт.Молодцы.
написав в пп
В США сильно бит был?
В США сильно бит был?
я не знаю )) його купували ще до мене)) наче щось було ззаді) за 9 років що ним періодично користувалися проблем не було ніяких) взагалі) я на ньому їздила з весни, з подорожчання дизелю до червня) його треба просто бачити ) він дійсно дуже хороший) але він зараз нам просто не треба)
А что правильно и в чем молодцы? Радость для перекупов и попрошаек - халявщиков?
А что правильно и в чем молодцы? Радость для перекупов и попрошаек - халявщиков?
ми на авто ріа його ще не виставляли ) Якщо тут не заберуть, то на авто ріа піде за 6500 або тих же 7000)
...
ми на авто ріа його ще не виставляли ) Якщо тут не заберуть, то на авто ріа піде за 6500 або тих же 7000)
А треба виставляти. Тут продаж авто це таке, хто халявку шукає. Із попередніх авто своїх що продавав то тут або було тихо або могли мозги подовбати, а з авторіа приїжджали і забирати з 1-2 перегляду. Тільки Bolt EUV щось не забирають зараз.
Вмовив сьогодні виставлю ) А чому болт не продається?) Ми перед тим як взяти теслу дивились в сторону болтів теж )
Вмовив сьогодні виставлю ) А чому болт не продається?) Ми перед тим як взяти теслу дивились в сторону болтів теж )
Не продається бо комплектація базова. Причому в такій базовій комплектації більше ніж половина Bolt EUV. А от якщо шукати Bolt EV то там хороші комплектації значно частіше трапляються.
А по чем продается то), может кто то за Болта дорого просит)))?
В том,что его цена сейчас такая. С Норвегии тянут сотнями,конкуренция бешеная. Поэтому лучше продать,чем продавать.
...
В том,что его цена сейчас такая. С Норвегии тянут сотнями,конкуренция бешеная. Поэтому лучше продать,чем продавать.
Шкода щоб він стояв і взимку) хочеться продати і щоб він служив ще комусь в сімʼї) Далі піде на продаж Лексус з профілю )) Раптом хтось шукає великий джип на газу
Раптом хтось шукає великий джип на газу
Вангую LX 470 продасться швидше Ліфа, поціновувачі таких авто є. Там головне кузов і рама, бо більшість просто трупи практично. На підніжку можна ставати?
Раптом хтось шукає великий джип на газу
Вангую LX 470 продасться швидше Ліфа, поціновувачі таких авто є. Там головне кузов і рама, бо більшість просто трупи практично. На підніжку можна ставати?
там така ляля)) я на ньому зимою іздила) він їздить як боженька) не гнилий, не шкрябаний і головне в 23 році зроблено в ньому все що можна зробити) навіть свіжіша газова установка поставлена)
а по темі - Ліф чекає покупця до суботи- якщо ні, є ще один бажаючий форумчанин) що значить знизити ціну))
...
Шкода щоб він стояв і взимку) хочеться продати і щоб він служив ще комусь в сімʼї) Далі піде на продаж Лексус з профілю )) Раптом хтось шукає великий джип на газу