Під впливом часу перестав читати диски. Будь які. Починає крутити, а потім No disk Лінзу чистив спиртом та продмухував повітрям Потребує заміни лазера.
Є майстри?
Київ. Зв'язок через приватні.
Так накой його ремонтувати, якщо можна взяти на ОЛХ робочий за 1000 з торгом ? Впевнений, що ремонт буде коштувати дорожче, якщо хто і візьметься
схоже на "сівший" лазерний діод, якщо це дійсно так, то навряд чи хто візьметься за ремонт.
Я б порадив звернутися сюди: сторінка але у них діагностика коштує десь 800 (це якщо відмовишся від подальшого ремонту). Отже економічного сенсу немає. А так вірно кажуть - апарат абсолютно не видатний і можна підшукати на олх щось подібне занедорого.
Простіше купити інший, теж був магнітофон з дисками теж лазер закінчився то в майстерні сказали що ця лазерна головка коштує приблизно 35/45$ ще плюс ремонт
В них частіше моторчики приводу диска здихають
та коли вже спиртякою акрилову лінзу окропили, то вже габела. а стосовно видатний/невидатний - плейєр дуже класний і особисто я теж би хотів його відновити, якби такий мав. автору удачі з вирішенням проблеми.
Під впливом часу перестав читати диски. Будь які. Починає крутити, а потім No disk Лінзу чистив спиртом та продмухував повітрям Потребує заміни лазера.
Є майстри?
Київ. Зв'язок через приватні.
Можешь сам оценить возможность ремонта, без платы за диагностику. Разбери плеер и осмотри голову на предмет наличия на ней подстроечного резистора, обычно он на платке на модуле головы. Если он есть, то высокий шанс вернуть к жизни регулировкой. Если подстроечника нету, надо найти номер блока головы и в гугле или на Али искать, они продаются еще разные. Если нет - тогда фтопку его, ремонт нецелесообразен.
та коли вже спиртякою акрилову лінзу окропили, то вже габела.
Не обязательно, когда в СЦ работал, то сотни голов сд-ромов и плееров протирали спиртом, все нормально. Этиловым. Изопропил - хз, точно знаю, но ацетон - таки убивает, приносили такие после протирки с поплавленными линзами
Купити "новий" на лох? Є гарантія що там лазер не сдохне через тиждень? Це утопія. Я дивився і там щоб донора знайти. Але дякую за поради. Щодо підкрутити резистор - я на інших читалках різних колись намагався так підняти - голяк..
Плеєр дійсно класний хоча вигляд має такий собі....
Купити "новий" на лох? Є гарантія що там лазер не сдохне через тиждень? Це утопія
Якщо куплений на ОЛХ здохне через тиждень, то ця подія вже гарантовано відіб'є бажання ремонтувати щось подібне
Купити "новий" на лох? Є гарантія що там лазер не сдохне через тиждень? Це утопія
Якщо куплений на ОЛХ здохне через тиждень, то ця подія вже гарантовано відіб'є бажання ремонтувати щось подібне
Згоден Але ж такий висновок може бути або за тищу гривень або ж безкоштовно. Я заплатив би за ремонт з перевіркою ту тищу. Або ж за донора незадраго... бо далі напружувати свій зір в окулярах
Може ще на Алі глянути ту лазерну лінзу в зборі
Декілька років тому купив на ебай лот з декількох лазерних головок для свого плеєра щось за 15уо, розібрав і замінив сам. Ремон вийшов копійчаний і пара штук тепер десь валяється, бо воно нікому не потрібно
Декілька років тому купив на ебай лот з декількох лазерних головок для свого плеєра щось за 15уо, розібрав і замінив сам. Ремон вийшов копійчаний і пара штук тепер десь валяється, бо воно нікому не потрібно
о так може автору теми підійде то продайте йому
Сегодня просидел пол-дня с ним Помыл и смазал червячный вал. Оно и таа тягало каретку, но сделал профилактику. Потом пытался крутить потенциометр, долго и по чуть-чуть - не помогло.... Жара за окном не вдохновляет выходить, потому дома с кондеем и наличием много времени пытался своими силами Увы....
С ибеями не дружу. На али такого не нашел.
Жаль кучу дисков, как свои сборники так и покупные. Уже было что раздал сначала видеокассеты а потом и фильмы сд-двд Походу очередь подходит и к этим.