Якраз їздив в сторону Буковелі, зацінив кліренс і м'яку підвіску по поганим дорогам. Там де можна їхати 90км/год паркетники і легковушки на жорсткій підвісці скидали до 50км. Пс. Подивись ще Аутбек, посадка легкова, підвіску дуже хвалять. Із мінусів, немає шумки. Це із відгуків, сам не їздив.
Дякую. Подивимося.
Поїздили навіть на Grand Cherokee 3.6. Якщо брати короткий за 2,7 , ще один залишився. Але щось воно незрозуміло.
Не наш формат))
Якщо фірма готова трохи накинути, то гарним варіантом буде Lexus ES300h за 2,6 млн. грн. Комфортний, ліквідний, надійний, жре мало.
Поддержу, или камри/авалон если бюджетнее
седан на дальняк...это моветон...
Рівно навпаки. Якщо йдеться саме про дороги хоча б середньої якості, то за свої гроші седан або універсал з довгою базою - найкращий варіант. "Бобік" з аналогічним рівнем комфорту та динаміки завжди дорожче.
То ж напрямок пошуків у автора теми абсолютно правильний.
Моветон це короткобазий паркетник або мінівен.
там вроде акционные 520 до 60 были
До речі так, цілком варіант.
Не знаю як автор, але остання поїздка показала, що підвіска нижча за Шкоду може доставити незручності при пересуванні нашими дорогами, дуже багато напливів від фур. Також для нічних поїздок нормальне світло мастхев. Звісно скинути швидкість, трохи вилізти на зустрічну щоб обїхати можна, але комфортніше їхати і не сильно звертати увагу що під колесами.
у мене на ДСС, мені подобається в проміжному положенні між комфортом і самою затиснутою. Мені на дальняки на ній дуже добре, але все ж для корпоративного транспорту для трас - я би краще взяв седан\універсал. З мінусів Форментора - замалий бак, для її витрати пального. І 310 сил для корпоративного транспорту - явний оверкілл
ТС розглядає не Октавію, А Суперб.
Суперб такое же лайно...как и Октавия
доведіть що лайно. Я 5 років від їздив на супербі тільки позитив, зараз на бусі то вже не хочу ніяких так би мовити пузотерок. На дальня на бусі мені комфортно теж. За 50 тис звісно нового мультивану а Марса V класу не купиш але можна купити космолет хюндай старія дизель
Моветон це короткобазий паркетник або мінівен.
я понял...не жили хорошо...так нечего и начинать... Если не ехать за рулем: сколько не ездил на расстояния 700+ в седане/универсале при моих 185 см - это просто каторга какая-то...или издевательство..ни повернуться, ни ноги вытянуть нормально... Исключение: Ауди А8 Long...но ее и близко сравнивать с Супербом нельзя... Прекрасные воспоминания о Мультиване, Мерсе Вито и Хонде Одиссей а еще о Форд Эконолайн... Я понимаю, что водителю, вообще-то пофик на задних пассажиров... конечно - если вы "метр сорок в прыжке с лавки", то вам и в Гольфе на дальняк будет неплохо...
я понял...
Вибачай, забув, що тебе краще не коментувати.
Не наш формат))
что именно? длинный седан с продольным мотором и отличной подвеской без всяких ппд?
а ну вот еще и сараи туда же
Там Хьонде возить Сонату. Але маю пені сумніви щодо 2.5 атмосферника в 2026 році
Пс. Подивись ще Аутбек, посадка легкова, підвіску дуже хвалять. Із мінусів, немає шумки. Це із відгуків, сам не їздив.
До речі в салонах вже новий стоїть. Як раз в бюджет. Я вже навіть тестдрайв встиг покатати. Я б не сказав що шумки немає. Звісно не Мерседес, але ніяк не гірший за шкоду суперб чи кодіак. І не такий тошнотно-м'який як новий форестер. От двигунів 2,4 турбо немає і поки не обіцяють. А так - двигун, варіатор і ходова практично ті самі що у попередника, а кузов інший, хоча власне салон мало відрізняється, хіба що стеля вища.
Бери дизельного суперба і не думай. Для трас його вистачає. Якщо заладований і рвана їзда - в спортрежимі проїдеш цей кавалок і все. Як круізер буде норм.
доведіть що лайно. Я 5 років від їздив на супербі тільки позитив
Не вийде нічого довести, бо заява про суперб - повна дурня.
Був у користуванні Суперб 2012 року, в контексті трасової їзди - теж виключно позитивні враження. Паркетники в тому бюджеті були гірші майже у усьому. Вважаю, що зараз нічого принципово не змінилося.
Та тут все просто - Суперб без варіантів) 520 за 60кує перевалить акційна Вольво V90 вже, наскільки мені відомо, нові не продаються та і дорожче також (може ще є на складах залишки?) Бобікі чи мінівени - то вже на поціновувача. Зараз ще електричку почнуть радити Якщо не буде відряджень у якусь відверту глухомань з бездоріжжям, то Суперб
доведіть що лайно. Я 5 років від їздив на супербі тільки позитив
Не вийде нічого довести, бо заява про суперб - повна дурня.
Був у користуванні Суперб 2012 року, в контексті трасової їзди - теж виключно позитивні враження. Паркетники в тому бюджеті були гірші майже у усьому. Вважаю, що зараз нічого принципово не змінилося.
Згоден. Місця там валом. Три великих дядькі почувають себе нормально на задньому сидінні. Для траси да дизель треба брати. Але в мене один раз вийшло по трасі 6,1 літра при швидкості десь 110 км / година