Виїжджає людина вранці, щоб не було нікого навколо, ставить на круїз на ділянці, де траса максимально рівна чи трошки вниз і показує ці красиві цифри. Всім все подобається
та ну ти шо всі виключно публікують свої стандартні цифри осьо Купра Форментор 2.0ТСІ ДСГ7 по місту!
Спробував старий турбо і новий атмо Outback. Старий весело їде, але я не зміг нормально всістися. Місце під ліву ногу якось близько до сидіння і нога у мене практично під прямим кутом і кермо високо. Не зміг я нормально налаштувати сидіння-кермо.
Новий приємнішій з точку зору посадки, але никуди не їде.
Оба сприймаються як здоровезні баржі.
Відразу після субару заїхав ще раз на шкоду і погоняв і дизель і бензин суперб. Мені воно набагато приємніше.
Бензин все ж таки прикольніше: підхват, розгон.
Так що суп. Поки ще в роздумах чи бензин чи дизель.
Цікаві враження. Я не мав такої нагоди тому цікаво порівняння: яка автівка суб'єктивно відчувається більш динамічною: суперб 2.0 турбобензин+7ДСГ або аутбек 2.4 турбо+варіатор. Чи тестував ходову шкоди та субару на вибоїнах і які враження? Також не зрозумів відчуття що субару "величезна баржа". Він же трохи коротший за суперб універсал.
Средняя скорость за интервал в 32 км = 57+ км/ч...хороший город!!! у меня по городу больше 27-29 км/ч средней скорости и не получается почему-то... интересно - какой результат покажет БК при средних скоростях до 30 км/ч???!!!
Средняя скорость за интервал в 32 км = 57+ км/ч...хороший город!!! у меня по городу больше 27-29 км/ч средней скорости и не получается почему-то... интересно - какой результат покажет БК при средних скоростях до 30 км/ч???!!!
не ну я знав що тег сарказм треба ставити, але ж не настільки Це чесне місто 24 серпня по дорозі з центру в передмістя
це було в контексті отих фантастичних цифр які люблять публікувати про витрати
реальність вона трохи інша
Виїжджає людина вранці, щоб не було нікого навколо, ставить на круїз на ділянці, де траса максимально рівна чи трошки вниз і показує ці красиві цифри. Всім все подобається
та ну ти шо всі виключно публікують свої стандартні цифри осьо Купра Форментор 2.0ТСІ ДСГ7 по місту!
Щось багато, ось стандартні цифри M340 по місту.
так это же все меняет... просто цифра средней скорости при движении в городе = 57 км/ч как-то очень близка к средней скорости поездки к куму в Рожны под Киевом...да и расстояние от моего дома примерно такое же...
просто БМВ очень медленно едет по сравнению с Купрой...
[отих фантастичних цифр які люблять публікувати про витрати реальність вона трохи інша
Автоюа в своєму стилі. Люди які критикують вигадані в своїй уяві "фантастичні цифри" їх і викладають На фото, яке так зачепило віру дописувачів ніби ж вказано: "tested on a flat, straight autobahn with no hills, no traffic, almost no wind, and with cruise control. 80-95% Accurate due to variables such as tire type, pressure, fuel, road etc." Мені цей тест наприклад дуже цікавий якраз щоб оцінити аеродинаміку авто. Той же ВАГівський Форментор з таким самим мотором має цифри суттєво гірші... Тому коли "для траси" пропонують Аутбек замість Суперба, то це не може викликати нічого крім посмішки...
так это же все меняет... просто цифра средней скорости при движении в городе = 57 км/ч как-то очень близка к средней скорости поездки к куму в Рожны под Киевом...да и расстояние от моего дома примерно такое же...
шо ты имеешь ввиду?
Тому коли "для траси" пропонують Аутбек замість Суперба, то це не може викликати нічого крім посмішки...
... та клацання зубами після чергової ями, на які так багаті "українські автобани". Я взагалі не уявляю як можна їздити на авто з колісною базою 3 метри і кліренсом 14 см. Що у місті, що трасою.
Тому коли "для траси" пропонують Аутбек замість Суперба, то це не може викликати нічого крім посмішки...
... та клацання зубами після чергової ями, на які так багаті "українські автобани". Я взагалі не уявляю як можна їздити на авто з колісною базою 3 метри і кліренсом 14 см. Що у місті, що трасою.
это у тебя деформация
... Я взагалі не уявляю як можна їздити на авто з колісною базою 3 метри і кліренсом 14 см.
Ну виходить, що дилер цього теж не уявляє. Тому і ставлять ППД...
Автоюа в своєму стилі. Люди які критикують вигадані в своїй уяві "фантастичні цифри" їх і викладають На фото, яке так зачепило віру дописувачів ніби ж вказано: "tested on a flat, straight autobahn with no hills, no traffic, almost no wind, and with cruise control. 80-95% Accurate due to variables such as tire type, pressure, fuel, road etc." Мені цей тест наприклад дуже цікавий якраз щоб оцінити аеродинаміку авто. Той же ВАГівський Форментор з таким самим мотором має цифри суттєво гірші... Тому коли "для траси" пропонують Аутбек замість Суперба, то це не може викликати нічого крім посмішки...
це абсолютно синтетичні дані, які несуть НУЛЬ смислового навантаження. Так само як мій скріншот з витратою в в 8.9, або скрін з м340 з витратою в 6.7
це абсолютно синтетичні дані, які несуть НУЛЬ смислового навантаження. Так само як мій скріншот з витратою в в 8.9, або скрін з м340 з витратою в 6.7
Не згоден. Мені цей тест наприклад дуже цікавий якраз щоб оцінити аеродинаміку авто типову витрату авто в місті
Про твій скрін згоден на 100%, оскільки присутній фактор водія, який множить всю інформацію на нуль. Траса ж на круїзі при фіксованій швидкості показує в першу чергу скільки ти будеш переплачувати/економити за рахунок форми і розміру кузова при поїздці на відпочинок чи відрядження. Для мільйонів громадян Європи - 130/140 на круїзі - це абсолютно реальний як зараз модно говорити - "кейс". І не розумію чому ти сперечаєшся, якщо сам це прекрасно знаєш...
Суп вдалий вибір. Я за дизель, а комплектація лаурін буде?
Про твій скрін згоден на 100%, оскільки присутній фактор водія, який множить всю інформацію на нуль. Траса ж на круїзі при фіксованій швидкості показує в першу чергу скільки ти будеш переплачувати/економити за рахунок форми і розміру кузова при поїздці на відпочинок чи відрядження. Для мільйонів громадян Європи - 130/140 на круїзі - це абсолютно реальний як зараз модно говорити - "кейс". І не розумію чому ти сперечаєшся, якщо сам це прекрасно знаєш...
Дивлюсь на цифри купри і розумію, що моя автівка не така вже й жруща на 130-140 Реально півторалітровий форментор жре на 140 10 літрів?
Реально півторалітровий форментор жре на 140 10 літрів?
А скільки має жерти бензинове авто з аеродинамікою цеглини? І до чого тут об'єм двигуна, якщо йдеться про рух з постійною швидкістю?
Щось багато, ось стандартні цифри M340 по місту.
Теж надто високі витрати. Ось X5 по Києву
Отвечу - мажна їздити ВЕЛИКОЛЕПНО!!! З 2018 по 2024 був Суперб 2.0 TDI. Постійно їздив на ньому до 22 року (потим повномасштабка и понеслося), відкатав 100+тис.км., продав... враження тількі позитивні.. що на трассі, що в місті. А по трасі так в загалі дуже комфортне авто.. дорогу тримав чітко як по рельсам, мої зуби так ож на місці від наших автобанів ))) правда був без ППД