Є бажання придбати комплект Deye 6 кВт. Може хто запропонує цікаву ціну, без варіантів почекати 2-3 тижні (місяць-два) з передплатою. В ідеалі Київ з можливістю самовивозу чи доставки. Оплату гарантую )
А на що ж тих 6 кВт хватить - декілька годин провести з кондиціонером
А на що ж тих 6 кВт хватить - декілька годин провести з кондиціонером
Я прям бачу як людина взимку в блекаут включає кондиціонер
Саме для блекаутів і цікавить. В моїх реаліях середнє споживання від мережі на день складає до 10 кВт навіть з бойлером і кондиціонером. Тому в розраховую що на освітлення і мінімальні прилади без кондиціонера і бойлера вказаного комплекту повинно вистачить.
Саме для блекаутів і цікавить. В моїх реаліях середнє споживання від мережі на день складає до 10 кВт навіть з бойлером і кондиціонером. Тому в розраховую що на освітлення і мінімальні прилади без кондиціонера і бойлера вказаного комплекту повинно вистачить.
Норм. У мене такий самий сетап - Deye 6кВт + батарея 5.3 кВтГод. Теж добове споживання біля 10КвтГод.
Є бажання придбати комплект Deye 6 кВт. Може хто запропонує цікаву ціну, без варіантів почекати 2-3 тижні (місяць-два) з передплатою. В ідеалі Київ з можливістю самовивозу чи доставки. Оплату гарантую )
На зараз по нормальним цінам вже немає. 6+5 це вже жовтень, і буде нова ревізія інвертора. Він буде меньшим по габаритам, більше нічого не відомо. Може просто коробку пакування зменшать (надіюсь), а сам інвертор залишать таким як був.
А якою є нормальна ціна за цей комплект? Теж розгладаю до купівлі і на НКОН виходить трохи більше 72тис
А якою є нормальна ціна за цей комплект? Теж розгладаю до купівлі і на НКОН виходить трохи більше 72тис
+- така сама, тільки офіційна техніка з гарантією 60 місяців. Три тижні тому було дешевше НКОНа, як буде в жовтні, я не знаю.