Або де в деяких виробників совість на прикладі СВИНИНА ТУШКОВАНА.
Мабуть це найпоширеніша походно-бліндажна консерва. Настав час попровнити запаси і я трохи зайнявся закупами. Більше подробиць та фото в мене в пейсах - вількамен...
Тому коротенько в порядку закупівлі... 1. Укрпродукт 89 гривень 525грам. Досить пристойна на свою ціну. Смачна, м'яса малувато як на таку банку, але до якості нема питань. В банці десь 1/4 зверху смалець, який я використав окремо посмажити картоплю. Можна рекомендувати до приготування каш, макаронів "з м'ясом" у польових та навколопольових умовах.
2. ТМ ЛАН 180грн!!! ( по акції 156) 525 грам. М'яса менше ніж в укрпродукті ( грам 150) жир зі шкірою. Бульйон неприємного виду та запаху. Коментарі розміщують тільки 5* НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ВЗАГАЛІ Гірше то тільки була ЧПК хто пам'ятає.
3. ТМ ТУШЕ 125грн за 340 грам Повна банка м'яса. Вже 10 років незмінна висока якість продукції. ОДНОЗНАЧНО РЕКОМЕНДУЮ до приготування або просто заточити з хлібчиком.
Може хто ще щось порекомендує з "масмаркету" смачне? Звісно бажано якщо їди самі. Бажано з посиланням на де купити у кількості.
Обов'язково нову тему починати?
Обов'язково нову тему починати?
Я стару не знайшов Та й минулорічна інформація по виробникам не актуальна.
Смачна тушонка це домашня а так да Туше непогана
Смачна тушонка це домашня
а як ти рпобиш? Рецепт пиши
Поки навряд,Борь. В нього ж ... "Залишилися ще дві консерви. Одна із них – тушонка, з Криму привезена."(с)
і шо? для чого ця тема? РЕКЛАМА?
і шо? для чого ця тема? РЕКЛАМА?
Навпаки. Вже кілька друзів передзвонили з подякою, бо хотіли вже той лан купляти. Наразі іде пошук їстівних м'ясних консервів як собі в запас так і друзям на фронті. В багатьох забезпечення досить класне свіжими або замороженими продуктами, проте є обставини коли немає умов щось готувати. Отут на допомогу і приходить АйронКонцентрат ( як це називали німці у другу світову).
Кому нема чого сказати по суті, а хочете потриндіти та повчити життю - одразу ідіть відомим курсом. Пропозиції по суті вітаються.
Щодо домашньої тушонки - я теж роблю, але зараз це не дешевше за Туше виходить. Роботи вдома над нею багато. Зробити якісну тушонку без автоклава неможливо. І головне - скляні банки тара не транспортабельна.
Так чего звиздиш? Чи по ЧПК скучив? То сам прекрати херню писати, я теж не один рік там провів.
Реально зараз знайти щось що можна спокійно з'їсти проблема. Ті самі туше не дешеві і зараз в них з виробництвом проблеми. Здорово пропало, ашан я навіть з голодухи не куплю, хоча він і не дуже їстівний був. Поки знайшов не найгіршу, але не зовсім влаштовує. Є чим поділитися - ділись... а я тобі напишу що реклама.
Чи можна подумати що до вас кейтерінг приїздить годувати
Чи по ЧПК скучив? засохни. і да, хоре тут рекламою заніматься
я не роблю. Але вона е у продажу на всяких фейсбуках ютубах і тд.
Поки навряд,Борь. В нього ж ... "Залишилися ще дві консерви. Одна із них – тушонка, з Криму привезена."(с)