Тим, хто ремонтує і діагностує свою машинку тільки на СТО, можна не читати. А я вот тим СТО не довіряю, тому... Вот яка ідея. Всі ми тут, в автоУА, дилетанти автосправи, так би мовити. А іноді буває потрібен той чи інший спец-інструмент. І, можливо, потрібен він буде раз в житті - не купувати ж його через це. А в когось іншого він є. Тому пропозиція - зробити розділ, де кожен може подати список обладнання, яке за пиво чи за якусь іншу відповідну винагороду він може позичати іншим співклубникам. Ну, наприклад, в мене є компресометр для бензинових двигунів, стробоскоп, ще якісь там зйомники. Інструмент не те, щоб дешевий, а використовується рідко. Вот. Ідея номар два. Ще один розділ, де кожен зможе викласти список різних непотрібних йому девайсів, які він готовий віддати за , за чи за . Може запчастини до автомобілю, який уже давно продали...
Я радий, що моя ідея знайшла підтриму в ваших серцях Тільки сюди писати нема сенсу - все піде в архіви. Раз ми вирішуємо це робити, треба звернутись з проханням до адмінів, щоб придумали, як це краще організувати, такий розділ.
Это сделать соответствующее поле в личном профиле. Только после этого обязательно надо сделать поиск по контексту в этом поле (а то перелистывать тысячи профилей в поисках компрессометра - это не выход).
А в принципе можно же просто отправлять постинги с запросами в главный форум - кто-нибудь наверняка откликнется.
Действительно, Может в профайле изменить -- Профессия (дубликат. перенесите в поле выше. будет новое название поля.) - на Могу помочь или Готов помочь или как-то по другому. А в Search User добавить поиск по этому полю. И таким образом при поиске в результатах будет виден сразу и город, и марка авто и ник
крім системи навігації ще якусь систему пошуку. Бо якщо буде 100 ніків, всіх передивитись, щоб знайти потрібний тобі девайс - гіморно. Спрершу би вислухати думку нашого вебмайстра і ще avGolf-а теж хотілося б почути...
хотелось бы добавить иногда даже бывает нужна помощь другого плана когда попал в аварию, в прошлом году, после приезда знакомых и друзей шоковое состояние немного попустило начинаю раскатывать губу- осторожнооооооо вот было бы круто что б у нас был свой телефон клуба АВТОУА по которому можно было бы получать нужную информацию, помощь и т д вот было бы удобно как знать может быть когда нибудь мы до такого дойдем (вот блин не могу с губой справиться ) ногами плиз не пинать просто помечтал
Это как раз почти то, что ты описал. На главной странице есть форма (отдается по ссылке "Emergency List"). Заполняй форму и вперед. Тебе понадобится 2 рекомендации от членов ЕЛ. Свою я дам. Нужен еще один чел.