Від Бродів до Львова - автобан. ПОВНІСТЮ, без обїздів та ям. Траса обходить Олесько (шикарний вид на замок), в районі Буська перетинає Західний Буг по новому мосту, і сполучається з Львівською обїздною, яку вже також фактично закінчили. Вчора 120 км між Львовом та Бродами пролетів за 1 год 10 хв. Так що в Карпати можна вже сміло їхати машиною, у Львівській області нарешті зявилася ДОРОГА.
В ответ на: у Львівській області нарешті зявилася ДОРОГА.
А як щодо відрізку від Ровен до Бродів? Через два тижні їхати, та ще й, з усією вирогідністю, вночі...
О а там , як і зрештою, Рівне-Київ. Разом зі снігом зійшли всі латки, що наші доблесні дорожники так самовіддано робили навесні 2006 і 2007 рр. Тому, думаю, тепер варто їхати Київ-Житомир-Любар(по М20)-Кременець-Радзивилів-Броди-Львів.
+1 и спасибо за совет! Ехал из Львова в Киев через Радивиллов, Кременец, далее по Р32 через Любар, далее на Житомир. Дорога пустая, не напрягает (в отличие от М06 ) Покрытие не хуже, а часто лучше, чем на трассе. Да, однорядка, но и трасса далеко не везде двухрядка! Львов-Броды - супер-пупер автобан!
В ответ на: Від Бродів до Львова - автобан. ПОВНІСТЮ, без обїздів та ям. Траса обходить Олесько (шикарний вид на замок), в районі Буська перетинає Західний Буг по новому мосту, і сполучається з Львівською обїздною, яку вже також фактично закінчили.
А я от щось не розумію, який відрізок нової дороги з'явився на трасі Львів-Броди... Новий міст через Західний Буг та об'їздна навколо Олесько? А в решті частини дороги все залишається як було по-старому? Через села Кизлів, Милятин, Банюнин, Дідилів, Запитів, Великі Підліски?
В ответ на: Від Бродів до Львова - автобан. ПОВНІСТЮ, без обїздів та ям. Траса обходить Олесько (шикарний вид на замок), в районі Буська перетинає Західний Буг по новому мосту, і сполучається з Львівською обїздною, яку вже також фактично закінчили.
А я от щось не розумію, який відрізок нової дороги з'явився на трасі Львів-Броди... Новий міст через Західний Буг та об'їздна навколо Олесько? А в решті частини дороги все залишається як було по-старому? Через села Кизлів, Милятин, Банюнин, Дідилів, Запитів, Великі Підліски?
Від Бродів до Львова дорога повністю реконструйована - нове асфальтове покриття, включно з усіма переліченими селами, в Олеську збудована обїздна (не треба їхати через саме Олесько, а також Йосипівку), в Буську збудовано новий міст через Зх.Буг.