Всім хай. Дуже подобається ця моделька. Але дзвонив навіть до Києва у різні магазини і кажуть, що такої моделі ще немає нігде. Може у когось є якась інфа? Чи варіанти, як і де можна купити? Сенкс. P.S. Взагалі із задоволенням розгляну інші пропозиції. Вимоги: - 2DIN - загрузка диска без зйому панелі - орієнтовано до 700 доларів - можливість під'єднання д/у - "крутилка"(!) - чітко виділений регулятор звуку (власне так, як у цій моделі)
В ответ на: я еще видел пыонэр-4500 на вид близнецы братья в Харькове в магазине 12В, думаю братьсебе такой его можно дополнить блютуз модулем и пультом на руль
А можна про модель конкретніше? бо в гуглі: "На запит AVH-P4500DVD не знайдено жодного документа." І яка ціна? І взагалі, де їх шукати? Мож в інтернеті десь можна купити?
А у меня Pioneer AVH-P5700DVD...был.Потух монитор и ни какой хрен его в Украине не берется ремонтировать.Так что в ожидании сервиса покупаем балалайки и поем.
В Харькове в 12В стоит AVH-P4050DVD точно не американец по заверениям продавца, цена 2900, я остановился на кенвуд 5022 ТС посмотрите его, ИМХО дизайн по лучше.