Згідно з даними, які я отримав по інформаційній довідці в Львівському Сервісному центрі МВС, для зняття з реєстрації такого авто потрібно крім паспорту-коду мати ще й наступний перелік документів: 1)Кредтиний договір 2)Справка з банку про виплату кредиту 3)Договір затсави (оригінал) 4)Виписка з ДРОРМ (Державний реєстр обтяження рухмого майна) Я зробив офіційний запит у Головний Сервісний Центр МВС, мол на якій підставі (прошу перерахувтаи пункти постанов) з мене Сервісний Центр МВС вимагає дані документи. На шо отримав офіційну відповідь. Згідно з Постановою КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 7 вересня 1998 р. N 1388, п 15: «Установлення відповідності конструкції, перевірка за Єдиним державним реєстром транспортних засобів, автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, банком даних Генерального секретаріату Інтерполу, перевірка відомостей про обмеження відчуження за Державним реєстром обтяжень рухомого майна та відомостей про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, а також про реєстрацію місця проживання за Єдиним державним демографічним реєстром, відомостей про особу за Єдиним реєстром боржників, дійсності довіреності за Єдиним реєстром довіреностей проводяться уповноваженими особами сервісного центру МВС.» Що означає, шо нічого окрім паспорта, коду, та техпаспорту вам не треба брати с собою на зняття з реєстрації.
А все остальне, що від вас вимагає МВС - то Самоуправство. У разі відмови зняти з реєстраціїї запитйуте письмово відмову, з переліком всіх пісдтав відмови. Якшо ж там буде абстрактне "не достатньо документів" - викликайте начальника Сервісного Центру.