Ну я триолан завел, после сброса к заводским настройкам,установил тока русский язык, выбрал ручной поиск, частоту поставил 00186,Модуляция-128,скорость 06875 и птичку "Поиск сети", но при таких параметрах ничего не находилось, пока не поставил птичку в поле "Inv:" и вуаля все заработало, может кому поможет )).
Спасибо - ПОМОГЛО!!!!! Ну что ж , прощай Воля окончательно и бесповоротно. За 5 лет шаренья думаю оборудование отбил сполна, так что на Дэна не в обиде.
Motya 14.04.2013 21:46 пишет: при таких параметрах ничего не находилось, пока не поставил птичку в поле "Inv:" и вуаля все заработало, может кому поможет )).
Ха! Выходит Триолан спектр транспондера инвертирует! В кабельном DVB такое встречается крайне редко. Могли бы у себя на сайте это указать...
На каком там сайте )), саппорт у оленей не лучше Воли, мастер приходил провозился больше часа, в итоге сказал , что тюнер не подходит, все это время звонил своим коллегам, что тока не делал , но так и не завел , они мне даже роутер TP-LINK настроить не смогли (при этом мой старый D-Link DIR-320 работал ), больше месяца с ними воевал, говорили что это проблема роутера, хотя подключал на работе и там все работало, пока не дал денег мастеру , что бы он меня воткнул в другой порт, тока после этого все заработало, хотя упирались своими рогами оленьими на бракованный роутер, а Вы говорите про информацию на сайте )).
Официально к Воле никогда не вернусь, больше 2 месяцев с ними договор разорвать не мог, к их "суперскоростному инету , да еще и безлимитному, с присутствием торрентов", на отсутствие которого всего два варианта: перегрузка модема и переустановка винды, при этом в итоге выясняется , что таки проблемы у них были, хотя для моей работы , в не которых случаях было очень критично отсутствие инета , но абонент для них, лошара и чайник и это он всегда виноват, к их "супер качественным тюнерам" , которых мне заменили штук 10 и опять же я виноват и те 100 грн. с копейками , что они мне должны остались, пусть себе оставят ((, хотя я и был их абонентом более 10 лет ((, уж лучше dvb-t2 + онлайн )), ну это если оленей прикроют, чем это г****, да еще и за такие деньги? Мне только жаль тех пенсионеров которым Воля напарила эти тюнера и не по одному, которые смотрят эту постоянно рассыпающую картинку, и то их "супер оборудование" , которое частенько виснет и его надо выключать из розетки, и то что многие конкуренты Воли не умеют бросать квитанции в ящик, а ходить куда то и порой не близко или пользоваться терминалами, многим из них это не так легко дается, хотя я думаю они как раз и являются львиной долей абонентов Воли, за исключением тех кооперативных домов, где Воля может заплатить председателям больше чем конкуренты, что бы быть монополистом, не оставляя людям выбора, сам какое то время был в такой ситуации.
Я конечно на Дэна тоже не в обиде , хотя и жаль конечно, но при такой организации дела как у него , было сразу понятно, что долго он не протянет, хотя денег не мало зависло у него, тоже не давно прокешил надолго и не за одну точку ((.
KVJ 14.04.2013 22:51 пишет:
Motya 14.04.2013 21:46 пишет:
Ну я триолан завел, после сброса к заводским настройкам,установил тока русский язык, выбрал ручной поиск, частоту поставил 00186,Модуляция-128,скорость 06875 и птичку "Поиск сети", но при таких параметрах ничего не находилось, пока не поставил птичку в поле "Inv:" и вуаля все заработало, может кому поможет )).
Спасибо - ПОМОГЛО!!!!! Ну что ж , прощай Воля окончательно и бесповоротно. За 5 лет шаренья думаю оборудование отбил сполна, так что на Дэна не в обиде.
Рад, что хоть чем то помог )).
ss1rev15 14.04.2013 23:52 пишет:
Motya 14.04.2013 23:02 пишет: было сразу понятно, что долго он не протянет
О да, почти 7 лет шары, совсем не долго.
Что я могу сказать, опять же "лошара" )), я так долго не успел воспользоваться услугами данного сервиса ((.
В ответ на: Мне только жаль тех пенсионеров которым Воля напарила эти тюнера и не по одному, которые смотрят эту постоянно рассыпающую картинку, и то их "супер оборудование" , которое частенько виснет и его надо выключать из розетки, и то что многие конкуренты Воли не умеют бросать квитанции в ящик, а ходить куда то и порой не близко или пользоваться терминалами, многим из них это не так легко дается, хотя я думаю они как раз и являются львиной долей абонентов Воли, за исключением тех кооперативных домов, где Воля может заплатить председателям больше чем конкуренты, что бы быть монополистом, не оставляя людям выбора, сам какое то время был в такой ситуации.
Щассс расплачусь от этого потока эмоций. Лет 10 на Воле, три твящика в квартире. Картинка не рассыпается, оборудование пашет, из розетки не выключаю, провалов вещания нет. Последняя авария была, наверное, лет 5 назад и починилась за пару часов. Разве что заглючил самый древний декодер, так все дело в ухудшившихся контактах к карте, 10 лет все-таки ему. Просто появился новый телик с встроенным тюнером, поэтому заниматься ремонтом не стал. Плачу через инет, мгновенно. В кооперативном доме есть выбор на раз - еще Триолан, переходить на него нет смысла никакого. Воровать не люблю и быдловоров не люблю . Сорри, если кого-то обидел, но из песни слова не выкинешь.
RTFM 13.04.2013 00:50 пишет: Кто-то знает, где можно сейчас прикупить 500 C или 600 С дрим ? Новый, б.у., оригинальный, китаец - без разницы, лишь бы исправный и в приличном состоянии.
Если вдруг еще интересно, продам свой 600с (пользуясь случаем вставил в телек кам-модуль, поэтому дрим больше не нужен). Оригинальный немец, можно вставить hdd и заменить кабельный тюнер на спутниковый. 500 грн.
DKTigra 07.04.2013 12:40 пишет: Это конечно полный дебилизм, но вероятность вернуть железку крайне мала
Ага. Кому-то понадобился сервак, вот и изъяли подходящий. А статьи за шаринг в украинском законодательстве пока еще нету, все оборудование для шары легальное - а то что коды раздаются так на них нету каких-либо монопольных прав у воли. Клейма там негде ставить
DKTigra 07.04.2013 12:40 пишет: Это конечно полный дебилизм, но вероятность вернуть железку крайне мала
Ага. Кому-то понадобился сервак, вот и изъяли подходящий. А статьи за шаринг в украинском законодательстве пока еще нету, все оборудование для шары легальное - а то что коды раздаются так на них нету каких-либо монопольных прав у воли. Клейма там негде ставить
погугли реестр судебных решений, удивишься. очень легко сесть можно по статье за вмешательство в работу информационных систем. номер статьи там указан, я не помню какой.
погугли реестр судебных решений, удивишься. очень легко сесть можно по статье за вмешательство в работу информационных систем. номер статьи там указан, я не помню какой.
Выбирайте на вкус
Р о з д і л XVI
ЗЛОЧИНИ У СФЕРІ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННО-ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ МАШИН (КОМП'ЮТЕРІВ), СИСТЕМ ТА КОМП'ЮТЕРНИХ МЕРЕЖ І МЕРЕЖ ЕЛЕКТРОЗВ'ЯЗКУ
{ Назва розділу XVI із змінами, внесеними згідно із Законом N 908-IV ( 908-15 ) від 05.06.2003 }
Стаття 361. Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку
1. Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку її маршрутизації, -
карається штрафом від шестисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони заподіяли значну шкоду, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.
Примітка. Значною шкодою у статтях 361 - 363-1, якщо вона полягає у заподіянні матеріальних збитків, вважається така шкода, яка в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян. { Стаття 361 в редакції Законів N 908-IV ( 908-15 ) від 05.06.2003, N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Стаття 361-1. Створення з метою використання, розповсюдження або збуту шкідливих програмних чи технічних засобів, а також їх розповсюдження або збут
1. Створення з метою використання, розповсюдження або збуту, а також розповсюдження або збут шкідливих програмних чи технічних засобів, призначених для несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією програмних чи технічних засобів, призначених для несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, які є власністю винної особи.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони заподіяли значну шкоду, -
караються позбавленням волі на строк до п'яти років з конфіскацією програмних чи технічних засобів, призначених для несанкціонованого втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, які є власністю винної особи. { Кодекс доповнено статтею 361-1 згідно із Законом N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Стаття 361-2. Несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації
1. Несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації, створеної та захищеної відповідно до чинного законодавства, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до двох років з конфіскацією програмних або технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, які є власністю винної особи.
караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з конфіскацією програмних або технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, які є власністю винної особи. { Кодекс доповнено статтею 361-2 згідно із Законом N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Стаття 362. Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї
1. Несанкціоновані зміна, знищення або блокування інформації, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах чи комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї, -
караються штрафом від шестисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років з конфіскацією програмних або технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоновані зміна, знищення або блокування інформації, які є власністю винної особи.
2. Несанкціоновані перехоплення або копіювання інформації, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, якщо це призвело до її витоку, вчинені особою, яка має право доступу до такої інформації, -
караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на той самий строк та з конфіскацією програмних чи технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоновані перехоплення або копіювання інформації, які є власністю винної особи.
3. Дії, передбачені частиною першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони заподіяли значну шкоду, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних або технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоновані дії з інформацією, які є власністю винної особи. { Стаття 362 в редакції Закону N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Стаття 363. Порушення правил експлуатації електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку або порядку чи правил захисту інформації, яка в них оброблюється
Порушення правил експлуатації електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку або порядку чи правил захисту інформації, яка в них оброблюється, якщо це заподіяло значну шкоду, вчинені особою, яка відповідає за їх експлуатацію, -
караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк. { Стаття 363 в редакції Закону N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Стаття 363-1. Перешкоджання роботі електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку шляхом масового розповсюдження повідомлень електрозв'язку
1. Умисне масове розповсюдження повідомлень електрозв'язку, здійснене без попередньої згоди адресатів, що призвело до порушення або припинення роботи електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, -
карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, якщо вони заподіяли значну шкоду, -
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних або технічних засобів, за допомогою яких було здійснено масове розповсюдження повідомлень електрозв'язку, які є власністю винної особи. { Кодекс доповнено статтею 363-1 згідно із Законом N 2289-IV ( 2289-15 ) від 23.12.2004 }
Ни одна из статей не подходит. С большой натяжкой можно попытаться применить
В ответ на: Стаття 361-2. Несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації
Но тоже, карточка информации не несет, с ее помощью только генерируются коды.
Storag 15.04.2013 15:34 пишет: Ни одна из статей не подходит. С большой натяжкой можно попытаться применить
В ответ на: Стаття 361-2. Несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації
Но тоже, карточка информации не несет, с ее помощью только генерируются коды.
судья объяснит при случае что подходит а что нет))
Motya 14.04.2013 21:46 пишет: при таких параметрах ничего не находилось, пока не поставил птичку в поле "Inv:" и вуаля все заработало, может кому поможет )).
Ха! Выходит Триолан спектр транспондера инвертирует! В кабельном DVB такое встречается крайне редко. Могли бы у себя на сайте это указать...
Они наоборот, на сайте указали что инверсия выключена.
alex_b 15.04.2013 10:00 пишет: Лет 10 на Воле, три твящика в квартире. Картинка не рассыпается, оборудование пашет, из розетки не выключаю, провалов вещания нет. Последняя авария была, наверное, лет 5 назад и починилась за пару часов.
У меня на некоторых каналах регулярно пропадала картинка, особенно после дождей, саппорт воли ничем помочь не мог. Ни разу. После того как соседи тоже жаловаться стали - что-то таки поправили, картинка стала более стабильна. Изредка правда таки кидает квадратиками на паре каналов но те каналы я практически не смотрю. Когда они аналог похерили то большая часть жильцов дома похерила волю. Перешли на триолан. Сейчас еще и диван-тв себя активно продвигает, не знаю, может тоже к фринету подключиться?
Travelmaster 15.04.2013 15:47 пишет: судья объяснит при случае что подходит а что нет))
Судьи сейчас в этой технике совсем лохи, впрочем как и большинство обычных пользователей. Решение суда будет зависеть только от подкованости адвокатов в этом деле. Ну или от того кто больше заплатит.
Всё мимо, в нашем законодательстве сейчас за шаринг можно привлечь IMHO только за незаконное предпринимательство.
Ну шо ж вас надо вечно носом тыкать?
2. Несанкціоновані перехоплення або копіювання інформації, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, якщо це призвело до її витоку, вчинені особою, яка має право доступу до такої інформації, -
караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на той самий строк та з конфіскацією програмних чи технічних засобів, за допомогою яких було здійснено несанкціоновані перехоплення або копіювання інформації, які є власністю винної особи.
Видимо все таки прийдется тыкать. Поскольку я не понимаю в каком именно месте на сервере шаринга производится перехоплення и копиювання инфромации ?
К серверу шаринга идут запросы, он на них отвечает. Для формирования ответа не используется никакое перехоплення - это просто обычная его внутренняя обработака информации (при помощи ключа, содержащегося в карточке доступа). Но как бы карточку с информацией Воля продает клиенту, а значит информация на ней ему принадлежит, он ее купил
Или вы хотите засудить конечного абонента Воли, за то что он несанкционированно перехоплював ? Это вроде как можно, с другой стороны доказать вроде как тоже сложно.
KVJ 15.04.2013 17:14 пишет: Видимо все таки прийдется тыкать. Поскольку я не понимаю в каком именно месте на сервере шаринга производится перехоплення и копиювання ифромации ?
В том, в котором хватаются коды из карточки, и раздаются по интернету - это именно перехоплення и выток. Причем еще и явственно значну шкоду эти дии спрычынылы.
KVJ 15.04.2013 17:14 пишет: Но как бы карточку с информацией Воля продает клиенту, а значит информация на ней ему принадлежит, он ее купил
Это не значит, что он может распоряжаться этой информацией без ограничений.
ЗЫ. Вы определитесь там, хранятся коды на карточке, или генерируются ей.
KVJ 15.04.2013 17:14 пишет: Но как бы карточку с информацией Воля продает клиенту, а значит информация на ней ему принадлежит, он ее купил
Здрасте, я купил получается за 10 грн карточку и еще не могу распоряжаться ей, как мне захочется ? Это в штатах так прокатит (ито не во всех). В Украине купил - значит все твое целиком, частная собственность так сказать.
Здрасте, я купил получается за 10 грн карточку и еще не могу распоряжаться ей, как мне захочется ? Это в штатах так прокатит (ито не во всех). В Украине купил - значит все твое целиком, частная собственность так сказать.
А, кстати, я вот не помню: Воля продает карточки доступа или передает их в пользование? Я не помню, что в договоре по этому поводу написано... На банковских картах написано, что карта является собственностью банка (теперь я начинаю понимать, почему это так принципиально). А про Волевские карты где написано, что абонент их покупает и получает право распоряжаться ими без ограничения?