Покищо гроші нікуди везти не потрібно. Покищо не всі вірять в реальність такої ціни. Коли продавець дасть сигнал, що товар у нього то ми вирішимо яким чином будемо зкидуватись і кому. Зараз набираємо кількість на оптову ціну
У мене невеликі фінансові проблеми (на носі оформлення КАСКО). Тому я буду купувати Ігріт пізніше. Оскільки я вже взявся за організацію автоуашної мегазакупки , то перекладати на чужі плечі не буду і продовжу нею займатись далі. Отже залишається такий список: 1 ed_ (1 шт); 2 IgorDonetskiy (1 шт); 3 artergan (1 шт + DTS); 4 nope (1 шт).
Продавець підтвердив ціну. Чекаємо. Бажаючі можуть приєднатись.
а 27мое этож суббота
а 27мое этож суббота
Я питав про це. Мається на увазі до кінця тижня. Тому для підстраховки вказана ця дата. Ціну в 299$ продавець підтвердив. Ну й знижку теж обіцяв.
Почитал спецификацию, интересный девайсик, как-то пропустил что он торренты сам умеет качать Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
Так. NAS, FTP та ін.
Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
Так. NAS, FTP та ін.
Это радует, спасибо Хорошая альтернатива в моем случае , вот только б знать будет ли он греться как 1-ый , т.к. у меня он будет в состоянии "ОН" 24/7 Буду думать/сеть посмотреть Когда не поздно записаться? Прайс на сей девайс действительно гуд
Блин так какая же цена конечного девайса? А то скидки скидки и когда будет в наличии?
Блин так какая же цена конечного девайса? А то скидки скидки и когда будет в наличии?
Ціна за наш суперопт - 289$ за девайс. DTS-модуль - 45$. По наявності трошки важче сказати оскільки девайси вже в Одесі чекають розтаможку. Ну а там зараз операція "Цунамі"...
вот только б знать будет ли он греться как 1-ый
Не знаю про який такий 1-й мова йде а в цьому вбудований вентилятор для охолодження. На скільки він допомагає я не знаю.
Когда не поздно записаться?
Ну як мінімум до кінця цього тижня. Це якщо таможня дасть добро...
Когда не поздно записаться?
Ну як мінімум до кінця цього тижня. Це якщо таможня дасть добро...
Привет всем! Список желающих приобрести Egreat EG-M31B еще открыт? Я бы тоже поучаствовал! Как насчет оплаты/доставки в другой город? Насколько вообще надежны эти товарищи http://www.hd1080.com.ua? Просто посмотрел их сайт, EG-M31B там до сих пор нет, только EG-M31A (неужто до сих пор не обновили?) и на ихнем форуме упоминается только то, что компания Egreat начала выпуск этих плееров, а о том что они что то они собирают заказы - ничего не сказано!
Привет всем!
Здоров
Список желающих приобрести Egreat EG-M31B еще открыт? Я бы тоже поучаствовал!
Все просто. Є товар - купуємо. Немає - не купуємо.
а о том что они что то они собирают заказы - ничего не сказано!
Форум автоуа ніякого відношення до ігріт і hd1080.com.ua не має. В цій темі зібрались бажаючи придбати товар. От ми між своїми і пишемо список бажаючих. А взагалі ніхто не заважає купити на пряму у продавця - hd1080.com.ua.
Я бы тоже присоединился к покупке, если есть такая возможность. Плеера уже в Киеве?
Так - "да нам их отдали - сейчас распаковка проверка и вперёд". Зараз буду взнавати коли можна забирати.
Плеера уже в Киеве?
Такс Як виявилось продавець знаходиться не в Києві а в Сімферополі. Тут моя вина, чомусь не подумав, що і таке буває . Отже плеєри в Сімферополі. Можна робити замовлення.
Гарантия 12 мес
Доставка по Украине : Почта , Интайм , Ночной Экспресс , Гюнсел и прочие транспортные компании
Оплата : WEBMONEY , ПРИВАТ24 , Приватбанк на расчётный счёт , система CONTACT
Возможен приём платежей в системеhttp://siteheart.ru
От тепер і не знаю як зробити так щоб всім було добре. Може простіше щоб кожен собі замовив? Знижка 10$ звичайно добре але ж скільки буде мороки із збиранням грошей...
Как насчет оплаты/доставки в другой город?
На сайті вказано, що є і доставка в інші міста. Ну і можна вибрати зручний вид оплати.
Просто посмотрел их сайт, там до сих пор нет, только EG-M31A (неужто до сих пор не обновили?) и на ихнем форуме упоминается только то, что компания Egreat начала выпуск этих плееров
Так шо, связываться с поставщиком напрямую? А законную скидку как получить? По паролю автоюа? У товарисча ни тел, ни координат... только ася и мыло
Ну знижка законна якщо брати одним замовленням хоча б штук 3-4. При нових розкладах думаю доведеться кожному замовляти окремо. Я ж думав, що зберу гроші, поїду десь в Києві куплю і потім всі розберуть товар. А з дистанційною оплатою і доставкою получається занадто велика відповідальність як на мене. Сорі.