Покищо гроші нікуди везти не потрібно. Покищо не всі вірять в реальність такої ціни. Коли продавець дасть сигнал, що товар у нього то ми вирішимо яким чином будемо зкидуватись і кому. Зараз набираємо кількість на оптову ціну
У мене невеликі фінансові проблеми (на носі оформлення КАСКО). Тому я буду купувати Ігріт пізніше. Оскільки я вже взявся за організацію автоуашної мегазакупки , то перекладати на чужі плечі не буду і продовжу нею займатись далі. Отже залишається такий список: 1 ed_ (1 шт); 2 IgorDonetskiy (1 шт); 3 artergan (1 шт + DTS); 4 nope (1 шт).
Продавець підтвердив ціну. Чекаємо. Бажаючі можуть приєднатись.
Почитал спецификацию, интересный девайсик, как-то пропустил что он торренты сам умеет качать Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
В ответ на: Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
В ответ на: Подскажите, а вот винт сего прибора (внешний/внутренний не суть) будет виден в домашней сети с других компов? Ну чтобы его как хранилище использовать.
Так. NAS, FTP та ін.
Это радует, спасибо Хорошая альтернатива в моем случае , вот только б знать будет ли он греться как 1-ый , т.к. у меня он будет в состоянии "ОН" 24/7 Буду думать/сеть посмотреть Когда не поздно записаться? Прайс на сей девайс действительно гуд
В ответ на: Блин так какая же цена конечного девайса? А то скидки скидки и когда будет в наличии?
Ціна за наш суперопт - 289$ за девайс. DTS-модуль - 45$. По наявності трошки важче сказати оскільки девайси вже в Одесі чекають розтаможку. Ну а там зараз операція "Цунамі"...
Привет всем! Список желающих приобрести Egreat EG-M31B еще открыт? Я бы тоже поучаствовал! Как насчет оплаты/доставки в другой город? Насколько вообще надежны эти товарищи http://www.hd1080.com.ua? Просто посмотрел их сайт, EG-M31B там до сих пор нет, только EG-M31A (неужто до сих пор не обновили?) и на ихнем форуме упоминается только то, что компания Egreat начала выпуск этих плееров, а о том что они что то они собирают заказы - ничего не сказано!
Все просто. Є товар - купуємо. Немає - не купуємо.
В ответ на: а о том что они что то они собирают заказы - ничего не сказано!
Форум автоуа ніякого відношення до ігріт і hd1080.com.ua не має. В цій темі зібрались бажаючи придбати товар. От ми між своїми і пишемо список бажаючих. А взагалі ніхто не заважає купити на пряму у продавця - hd1080.com.ua.
Такс Як виявилось продавець знаходиться не в Києві а в Сімферополі. Тут моя вина, чомусь не подумав, що і таке буває . Отже плеєри в Сімферополі. Можна робити замовлення.
В ответ на: Гарантия 12 мес
Доставка по Украине : Почта , Интайм , Ночной Экспресс , Гюнсел и прочие транспортные компании
Оплата : WEBMONEY , ПРИВАТ24 , Приватбанк на расчётный счёт , система CONTACT
Возможен приём платежей в системеhttp://siteheart.ru
От тепер і не знаю як зробити так щоб всім було добре. Може простіше щоб кожен собі замовив? Знижка 10$ звичайно добре але ж скільки буде мороки із збиранням грошей...
В ответ на: Как насчет оплаты/доставки в другой город?
На сайті вказано, що є і доставка в інші міста. Ну і можна вибрати зручний вид оплати.
В ответ на: Просто посмотрел их сайт, там до сих пор нет, только EG-M31A (неужто до сих пор не обновили?) и на ихнем форуме упоминается только то, что компания Egreat начала выпуск этих плееров
Ну знижка законна якщо брати одним замовленням хоча б штук 3-4. При нових розкладах думаю доведеться кожному замовляти окремо. Я ж думав, що зберу гроші, поїду десь в Києві куплю і потім всі розберуть товар. А з дистанційною оплатою і доставкою получається занадто велика відповідальність як на мене. Сорі.