В ответ на: А ты поговори за скидку на опте. Если на весь форум штук пять брать должны что-то скинуть.
Ну я говорив. Від 10 штук будуть по 26,4 грн . І плюс за виписку 10 грн. Чесно кажучи не дуже зрозумів за, що але так вже є . Тут не економія в 1 грн важлива а не зручність в тому, що потрібно по безналу проплатити. А потім з паспортом у них забирати . Тобто це не просто магазин. Коротше мабуть буде зручніше щоб я взяв на всих а потім у мене позабираєте. Сказали, що може бути і на кардачах. Але я в той заповідник ні ногою без крайньої потреби . Отже завтра мають вислати рахунок на 3 штуки (собі і другану беру 2 і один на прозапас вирішив взяти). Якщо народ буде брати, то замовлю більше. Як я розуміюе вже як мінімум 4 штуки треба? ChAO 2шт Supervisor 1шт Грек 1шт (я правильно зрозумів?) Дописуйтесь бажаючі. До обіду бажано (11 березня).
В ответ на: Збираюсь міняти вентилятор в своєму Egreat. Як і рекомендують скрізь на форумах на SUNUN. Щойно телефонував в Віаком. Нажаль моделі GM1204PFV2-A зараз немає. Є аналогічна модель KD1204PFV2.11A. Різниця між ними по великому рахунку тільки в обертах (5500 і 5800 при 12В). Звичайно підключатиму на 7В. Ціна в роздріб 27,6 грн. Якщо хто хоче - приєднуйтесь (може через пару місяців зберемось та купимо ). Думаю на тижні вже купити.
Так оно-ж орет как невменяемое. Зачем такое в медиа пихать?
Написано ж - підключати буду на 7В. Оберти впадуть кардинально. Сумніваюсь, що він буде більш шумний ніж штатний вентилятор. В саноні магнітний підшипник а в штатному підшипник ковзання (скольжения). А взагаліто більше шуму від гриля (решітки) вентилятора в корпусі. От її краще вирізати акуратненько. Але пишуть, що посадивши 12-вольтовий вентилятор на 7В його буде не чутно а повітряного потоку достатньо для охолодження плейера.
Забрав сьогодні кулери. 5 шт. Вже замінив в своєму 32B. Зараз буду тестувати. Штекера ніякого немає - просто дріт. Припаяв напряму до штатних контактів вентилятора із зворотньої сторони плати. Запускається без проблем на 5В. Трошки чутно в тищі десь на відсатні 30-40 см. Ще вночі послухаю. Нажаль кріпити довелось на інші саморізики бо ті, що кріплять штатний кулер дуже короткі. Ще й прокладочки картонні довелось підкласти бо головки саморізів малого діаметра. Але якщо немає підходяших саморізів, то гадаю, що можна просто насадити на папір в натяжку. Якщо розібрати, то все стане ясно. Так, довелось трошки покумекати але як на мене воно того варто - тиша. Обійшлися в 28 грн кожен (22,5 грн без пдв (135 грн в сумі) плюс 5 грн комісія банку = 140 грн).
Після перегляду фільму верхня стінка ігріта 32B досить тепла. Вентилятор жене дуже тепле повітря. Радіатор на процесорі гарячий - більше 2 секунд пальці не витримують. Отже 5В мало. Буду подавати 7В. Гадаю ефективність тепловідводу має збільшитись на відміну від шуму.
Про такий варіант навіть не подумав А взагалі є ідея щоб взагалі кулер відключити. Тепло від процесора відводити по тепловій трубці з корпуса на зовнішній радіатор. Побачимо чи вистачить у мене часу та натхення щоб реалізувати цю ідею
Попробуй, я просто кулер развернул и все, зато какое отличие. После многосуточной работы верхняя крышка чуть теплая.Хотя кулер я тоже завел от 5 вольт. Боюсь на тепловых трубках достаточно сложно будет отводить тепло и от винчестера и от платы, на которой чип снизу, хотя вероятно и можно. Но конструкция получится громоздкая. Да и абсолютной тишины не получится, у меня например слышно как винчестер трек меняет, при работе.
В ответ на: Боюсь на тепловых трубках достаточно сложно будет отводить тепло и от винчестера и от платы, на которой чип снизу,
У мене 32B. Корпус вертикальний. Кулер зверху. Процесор з радіатором повернутий до вінчестера. Нагнітати зверху повітря не получиться - краще видувати наверх.
Купил вчера себе оригинальный Popcorn Hour A110 в "КОМОРЕ " с фильмами в качестве blu-ray . Не могу нарадоваться - идеальное качество воиспрозведения видео, ютьюб, торрент, поддержка дтс,поддержка сети Не понимаю, зачем в плеере кулер? Вроде бы и так не сильно греется, и отлично работает.