autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Обжалования постановления инс. ГАИ (25/25)

СуперСтар ****
Кривой Рог
С нами с 08.12.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: olexpo]
      19 февраля 2010 в 16:28 Гілками

десь так, ядумаю, можна написати. відправ поштою, з підомленням про вручення.
або принеси в двох екземплярах: один віддай секретарю, а на іншому попрохай, шоб вона тобі поставила вхідний штемпель і забери до дому.

можеш розписати красивіше.

Начальнику ГАІ
Іванову А.А.

від olexpo,
який зареєстрований за адресою
м.Київ, вул. Леніна, буд. 5, кв.3.

Заява.

01.01.2010 інспектором АПАПАН А.А щодо мене було винесено постанову №11111.
Згідно КУпАП Статті 285
В ответ на:

Копія постанови протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено.
Копія постанови в той же строк вручається або висилається потерпілому на його прохання.
Копія постанови вручається під розписку. В разі, якщо копія постанови висилається, про це робиться відповідна відмітка у справі.

Але інспектор, проігнорувавши вимоги цієї статті, не дав мені копію постанови, чим грубо порушив мої права. Після того, як я на наступний день звернуся до нього особисто з проханням всеж таки видати мені копію, мені повторно було відмовлено. Інспектор відповів, що постанову він відправив до виконавчої служби. Але законних підстав для цього він не мав, адже у мене є 15 днів на оплату штрафу та 10 днів на оскарження постанови.
У діях Вашого працівника вбачаю службову недбалість, перевищення службових обов"язків та порушення моїх громадянськіх прав.
Прошу Вас розібратися у ситуації, притягнути інспектора до дисциплінарної відповідальності та відати мені копію виписаної постанови.
Про результати прошу сповістити мене у встановлені законодавством строки.

число підпис

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
читатель
С нами с 06.11.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: farmukanx]
      19 февраля 2010 в 18:51 Гілками

дуже дякую. буду намагатися щось зробити

старый писатель ***
Киев
С нами с 08.10.2008

19 февраля 2010 в 22:50 Гілками

В ответ на:

І не забудь інформувати громадськість на форумі! Успіхів

важничающий писатель **
С нами с 04.01.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: Dump]
      20 февраля 2010 в 01:44 Гілками

В ответ на:

Сегодня подал заяву-у меня называлась "административний позов", приняли без проблем. Думаю правильно и так и так.А кто уже был на суде-как обращаться к судье? Ваша честь?

перед тем как вызовут к судье, ты будешь общаться с помощником, вот у него и спроси

читатель
С нами с 06.11.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: MrЮ]
      20 февраля 2010 в 13:28 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

І не забудь інформувати громадськість на форумі! Успіхів

так, звичайно. сьогодні послав поштою з повідомленням про вручення. буду чекати на відповідь.

читатель
С нами с 06.11.2008

1 марта 2010 в 15:14 Гілками

коротше, не принесли мені ні повідомлення про вручення, ні відповідь, ні саму постанову. вчора вийшов строк оскарження постанови.
є питання: якщо я не заплачу цей штраф і мені треба проходити ТО тільки через 2 роки, чи буде цей штраф в базі данних і мені не зроблять ТО, чи штраф видаляється з бази і я можу спокійно проходити ТО, адже строк давності адміністративного порушення 1 рік?

P.S. Доречі, прочитав постанову про затвердження правил технічного огляду (http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=141-93-%EF&key=4/UMfPEGznhhC.C.ZiDX28qbHI4ZMs80msh8Ie6), щось я там нічого про сплату штрафів не знайшов

Змінено olexpo (15:35 01/03/2010)

V.I.P ***
47 лет (28 лет за рулем), Васильков
С нами с 26.02.2009

1 марта 2010 в 17:17 Гілками

В ответ на:

якщо я не заплачу цей штраф і мені треба проходити ТО тільки через 2 роки, чи буде цей штраф в базі данних і мені не зроблять ТО, чи штраф видаляється з бази і я можу спокійно проходити ТО, адже строк давності адміністративного порушення 1 рік?

В базе будет, с базы удаляется или по квитанции или "чуть по-другому".

В ответ на:

P.S. Доречі, прочитав постанову про затвердження правил технічного огляду (http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=141-93-%EF&key=4/UMfPEGznhhC.C.ZiDX28qbHI4ZMs80msh8Ie6), щось я там нічого про сплату штрафів не знайшов

ст. 35 Закона Украины "О дорожном движении": "...собственникам транспортных средств или уполномоченным на использование этих транспортных средств лицам может быть отказано в проведении государственного технического осмотра в случае, если такие лица имеют задолженность по уплате штрафных санкций за нарушение правил, стандартов в сфере обеспечения дорожного движения до уплаты ими задолженности".

читатель
С нами с 06.11.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: @Vik]
      1 марта 2010 в 18:32 Гілками

В ответ на:

В базе будет, с базы удаляется или по квитанции или "чуть по-другому".

понятно. т.е. если я не принесу квитанцию показать, то оно так в базе и будет висеть? Но а как же давность административного правонарушения? Это уже проблемы исполнительной службы, что они не смогли за год с меня взыскать штраф, ИМХО. хотя, гос-во у нас такое...

Наверное, пойду платить

читатель
40 лет, Украина, Свердловск
С нами с 18.06.2009

9 марта 2010 в 16:05 Гілками

Добрый день. Сегодня произошла такая ситуация: заехал на светофор на зеленый, выехал на красный(ехал прямо без остановок). За светофором тормознули .Говорят, типа проехал на красный свет... Взяли документы и пошли в свою машину. Возвращаються, отдают документы и говорят что протокол будет ждать меня в суде.Я его даже в глаза не видел...
Имеют они право так поступать и что делать дальше? Ехать за копией в дпс а потом обжаловать? Или лучше еще написать жалобу в прокуратуру и начальству?

опытный писатель **
Киев
С нами с 08.10.2009

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: Pocu4]
      9 марта 2010 в 17:39 Гілками

В ответ на:

Добрый день. Сегодня произошла такая ситуация: заехал на светофор на зеленый, выехал на красный(ехал прямо без остановок). За светофором тормознули .Говорят, типа проехал на красный свет... Взяли документы и пошли в свою машину. Возвращаються, отдают документы и говорят что протокол будет ждать меня в суде.Я его даже в глаза не видел...
Имеют они право так поступать и что делать дальше? Ехать за копией в дпс а потом обжаловать? Или лучше еще написать жалобу в прокуратуру и начальству?

Не имеют. Они обязаны предоставить вам копию протокола на месте. Вторую копию забирают себе. Но если вы не сняли на видео отказ гаишников выдать вам протокол, то доказать ничего не сможете. Гаишник скажет что протокол передал, а вы его "сами где-то потеряли".
Попробуйте обратится в дпс за копией, но скорее всего вам ее не выдадут и там.

читатель
С нами с 20.09.2010

20 сентября 2010 в 23:47 Гілками

друзья! подскажите у меня по трем делам против ГАИ, только два приостановили в связи за неуплату судебного сбора 3.40грн. мотивируя ст. 106 КАСУ.
чем можно опровергать что я не обязан платить за административный позов. Спасибо.

СуперСтар ****
Кривой Рог
С нами с 08.12.2008

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: vadimius]
      20 сентября 2010 в 23:55 Гілками

можно опровергать ст288 КУпАП, а если в иске ничего нет про это, то заявить ходатайство про "звільнення від судового сбору згідно ст. 106КАСУ та ст 288КУпАП"
там же в 106 это прямо написано
В ответ на:

Стаття 106. Вимоги до позовної заяви
5) у разі необхідності - клопотання про звільнення від сплати судового збору; про звільнення від оплати правової допомоги і забезпечення надання правової допомоги, якщо відповідний орган відмовив особі у забезпеченні правової допомоги; про призначення судової експертизи; про витребування доказів; про виклик свідків;
заява про поновлення строку звернення до адміністративного суду тощо;

может ты не просил, а они из-за этого уперлись?

но если уперлись крепко, думаю, мудрее будет заплатить эти несчастные 3.40.

энтузиаст *
С нами с 13.03.2010

Re: Обжалования постановления инс. ГАИ [Re: vadimius]
      21 сентября 2010 в 12:23 Гілками

В ответ на:

друзья! подскажите у меня по трем делам против ГАИ, только два приостановили в связи за неуплату судебного сбора 3.40грн. мотивируя ст. 106 КАСУ.
чем можно опровергать что я не обязан платить за административный позов. Спасибо.

А в ухвалах про виправлення недоліків в останньому реченні дають можливість оскаржити ?

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 18 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 86272

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія