Я ЧП ,г.Тернополь,имею авто ИЖ 2717 Ода пикап, на будке наклеены слова своей рекламы. Эта реклама уже примерно 2 года. Об разрешении на рекламу на авто ни разу ничего не слышал от работников ГАИ и других. Мною пройден ТО. Попал в Хмельницкую область и был оштрафован на 425 грн. (Помаксимуму потому что оспаривал). Хочу обжаловать протокол в суде.(В местном ГАИ отправили в Суд потому что это не их работник). Помогите правильно составить заявление и как правильно защищаться. Спасибо всем хто окажет помощь.!
Читайте Закон "О рекламе", там чётк указано, что реклама согласовывается с собственником транспортного средства, и ничего другого...
пальнуться можно. Надо еще біло спросить у них разрешение на нанесение полосочки в виде нац флага и герба на бочине, ибо такие васьки портят честь и гиднисть ДАИ.
пальнуться можно. Надо еще біло спросить у них разрешение на нанесение полосочки в виде нац флага и герба на бочине, ибо такие васьки портят честь и гиднисть ДАИ.
2 года назад ещё нельзя было без разрешения гаи..
Ну не иначе как "переобладнання". Надо было еще кучу народа на праздники штрафовать за то что свои машины поразукрашивали легкосмываемой краской елочками там, снеговичками всякими.. И свадьбы подрючить тоже не мешало бы тогда.
цитата из соседней ветки "мы для них только звено пищевой цепочки, читай стадо самостригущихся овец"
2 года назад ещё нельзя было без разрешения гаи..
+1 Мы тож с гаи согласовывали когда-то Там еще книжечки согласования выдавались...
А смысл такого согласования, кроме очередной стрижки бабла, был у этого требования. Не, ну я могу еще понять про трамваи, троллейбусы, да и то с трудом. но к частнику чего пристебались.
Пришол ответ на мою позовную заяву. Встановила; що незазначено доказів,які підтверджують,що розміщена на автомобілі реклама відповідає вимогам безпеки і правилам дорожнього руху. Крім того, як вбачається з позовної заяви,позивач визнає ,що формально вчинив правопорушення,передбачене ч.1 ст.122 КУпАП,проте вважає,що його діяння є малозначним та що у зв"язку зцим просить звільнити від відповідальності. Роз"яснюю що відповідно до ч.1 ст.222 КУаАП,справи про вчинені правопорушуння передбаченого ч.1 ст.122 КУпАП розглядаються органами внутрішніх справ. Ухвалила: Позовну заяву залишити без руху. Надати срок для усунення недоліків до 28.01.2009
То я повинен доказувати що я не верблюд? Цікавився як отримати дозвіл на рекламу.Його роблять тільки в Києві, туда фірма посередник відправляє тільки макет (фото)реклами і оплачується всього 580 грн. Запитання : За Що????????
Пришол ответ на мою позовную заяву. Встановила; що незазначено доказів,які підтверджують,що розміщена на автомобілі реклама відповідає вимогам безпеки і правилам дорожнього руху. Крім того, як вбачається з позовної заяви,позивач визнає ,що формально вчинив правопорушення,передбачене ч.1 ст.122 КУпАП,проте вважає,що його діяння є малозначним та що у зв"язку зцим просить звільнити від відповідальності. Роз"яснюю що відповідно до ч.1 ст.222 КУаАП,справи про вчинені правопорушуння передбаченого ч.1 ст.122 КУпАП розглядаються органами внутрішніх справ. Ухвалила: Позовну заяву залишити без руху. Надати срок для усунення недоліків до 28.01.2009
То я повинен доказувати що я не верблюд? Цікавився як отримати дозвіл на рекламу.Його роблять тільки в Києві, туда фірма посередник відправляє тільки макет (фото)реклами і оплачується всього 580 грн. Запитання : За Що????????
То ти повинен, з початку, скласти заяву, в якій - треба чітко визначити твої позовні вимоги..... А потім вже питати: "за що?" й "хто винен?"....
Чи э шанс виграти справу з допомогою адвоката?
Чи э шанс виграти справу з допомогою адвоката?
Невірне питання....
Сьогодні відбулось слухання справи в Суді. Скаргу задовільнили і скасували Постанову та Протокол. Дякую всім хто допоміг та підтримав.!!!! Якщо комусь буде цікаво напишу зміст скарги та рішення.
Поздравляю! Кинь в личку позов, вдруг пригодится, собираюсь на свою машинку прилепить наклейку, которую тоже могут принять за рекламу.
Поздравляю! Кинь в личку позов, вдруг пригодится, собираюсь на свою машинку прилепить наклейку, которую тоже могут принять за рекламу.
дадада... и мне а то мало ли... вдруг меня тоже за рекламу примут: