autoua
Autoua.netФорумЗАЗ форум

ТО-0 на Пластику (2 Harry & Львівські тавроводи). Звіт.

member ***
Львов
С нами с 23.08.2003

ТО-0 на Пластику (2 Harry & Львівські тавроводи). Звіт.
      15 октября 2003 в 21:37 Гілками

Перш за все велика подяка Harry за відгук про Пластик! В понеділок поїхав до них на TO-0 і не пошкодував. Зробили ретельно і без халяви, на відміну від Львів-Авто.

Масло купив на Алексі: Mobil Super Synt 10W40 114 грн. за 4 л.
Трансмісійне масло і фільтри брав на Пластику. Трасмісійне залили Ravenol 80W90 (51 грн).

Сподобалось що хлопці культурні, в уніформах, мають професійний інструмент, на відміну від того ж Львів Авто (СТО на Некрасова).
Як наслідок - при дотяжці ходової дотягнута була КОЖНА гайка - тобто після заводу і передпродажки жодна гайка не була докручена!

По порядку, спочатку знайшли причину чому перегорали запобіжники підсвітки салону і підсвітки панелі - неприкручений прикурювач.
Заплавили шланг в місці прилягання до бачка омиваючої рідини, яка витікала. На жаль вчора при спробі омивання рідина знов витекла Міняти шланг?

Причину чому на швидкості більше 40 деколи з'являється торохтіння з панелі подібне до велосипедного не виявили. Пам'ятаю тут хтось згадував про подібну проблему з тросиком спідометра? Киньте зсилку пліз.

Далі поміняли фільтри і замінили масло. Без промивки. Сказали що те що залили і буде промивкою до наступної заміни (через пів року або на 10000). Я не став сперечатись. Чи треба було?
Цікаво що помістилось тільки 3,2 літри масла замість 3,45. При цьому на щупі рівень масла був аж на букві Х (слова МАХ ) Чому?
Решту 0,8л масла тепер вожу з собою. До речі заводське масло було на тому ж рівні.

Розібрали і почистили карбюратор. Відрегулювали клапани. Відрегулювали карбюратор (CO був 4,5!). Виставили запалення з стробоскопом (було 14 градусів!)

Надіюсь що тепер мій середній розхід буде гідним Таврії, а не 9л

Розвал сходження не зробили, щось там в них з платформою було

Як наслідок я перевівся на гарантійне обслуговування до них , збираюсь найближчим часом приїхати врізати колонки в двері.

Витрати на ТО включно з маслом, фільтрами і запобіжниками 295 грн.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Тавроманьяк **
42 года за рулем, Киев
С нами с 18.09.2002

ИМХО (+) [Re: Ambient]
      15 октября 2003 в 21:50 Гілками

1. Покупал машину в прошлом году. Сразу - "на обтяжку". Все гайки были затянуты как положено кроме впускного коллектора (затянул у уже у карбюраторщика).

2. Неприкученый прикуриватель - наверное я в ФАК поставлю. Т.к. было аналогично и не только у меня.

3. По тросику. Позасекай - сильно ли врет спидометр. Я просто ловлю взаимосвязь между торохтением и точностью.

4. Меняли масло с заводского на п/синтетику тк же. Не промывая. Все ОК. Но я бы заменил масло на 5тыс. (ИМХО).

5. 250грм старого масла осталась в системе. А шож делать. Вот поэтому см. п.4.

6. СО для обкатки было нормальным. Душить двиг бедной смесью на обкатке не стоит.

7. Нормальный карбюраторщик всегда перед засучиванием рукавов спросит - "Сколько пробег".

А об изменении расхода - обязательно сообщи (или - об неизменении).

важничающий писатель ****
Львов
С нами с 14.06.2002

Re: ТО-0 на Пластику (2 Harry & Львівські тавроводи). Звіт. [Re: Ambient]
      15 октября 2003 в 22:02 Гілками

Про тріск спідометра це байан. коли авто переганяють, то відкручують тросик, щоб тобі здавалося що його везли поїздом, а потім на місце нормально не ставлять. просто залізь під торпеду і нормально його закрути. ну і змастити тросик не зашкодить.
шланг омивача, якщо має тріщини - тільки міняти, запайка ніц не поможе. підходящі шланги продають в господарських магазинах, головне діаметр підібрати.
щодо промивки - все нормально. не потрібна вона для нових двигунів, тай для старих може зашкодити. найкраща промивка - це трохи раніше поміняти оливу.

А авто де брав, що до нульового обслуговування вже маєш досвід Львів-авта?

новичок **
Lemberg
С нами с 15.05.2003

15 октября 2003 в 22:06 Гілками

В ответ на:

Розвал сходження не зробили, щось там в них з платформою було

Ну вона в них ще літом не працювала
В ответ на:

збираюсь найближчим часом приїхати врізати колонки в двері

Розкажеш про результат, pls. Я сам про такий варіант думаю.

member ***
Львов
С нами с 23.08.2003

Re: ТО-0 на Пластику (2 Harry & Львівські тавроводи). Звіт. [Re: Нarry]
      15 октября 2003 в 22:16 Гілками

Авто власне брав на Львів Авто і там мав би облуговуватись Просто був кілька разів на їхньому СТО і подивився які там майстри і як вони працюють. Вони можуть бути і суперспеціалістами, але підхід до роботи просто - здерти побільше грошей і схалявити всюди де можливо.
Особливих претензій до їхньої передпродажки не маю (дрібниці), але враження від робити різко негативне особливо після порівняння з Пластиком.

Думаю спідометр не відключали коли переганяли, пробіг при покупці 270 км виглядав чесним. Хоча на Пластику сказали що моє авто вже тягали на галстуку, бо буксирний гак був неприварений у верхній точці до днища і відігнутий.

member ***
Львов
С нами с 23.08.2003

Re: ИМХО (+) [Re: Tigor]
      15 октября 2003 в 22:19 Гілками

І ще у ФАК можна додати про клему акумулятора, яка злітає на ходу і яку мені теж затиснули на Пластику.

читатель
Луцк
С нами с 08.07.2003

15 октября 2003 в 23:37 Гілками

Дай, будь-ласка адресу і телефон Пластику. А своє масло на їхньому ТО-0 можна використовувати ? Що означає "я перевівся на гарантійне обслуговування до них"?

старый писатель ***
Львов
С нами с 26.11.2002

Re: ТО-0 на Пластику (2 Harry & Львівські тавроводи). Звіт. [Re: Victor_lt]
      15 октября 2003 в 23:42 Гілками

тел. 2282777 Яросав.

member ***
Львов
С нами с 23.08.2003

16 октября 2003 в 00:20 Гілками

тел. 2282777 Яросав Михайлович - він у них за старшого
Адреса СТО вул. Січинського... не пам'ятаю номер. Їхній салон на Зеленій 149, за ним відрзу наліво, потім ще раз наліво.

На ТО можна мати все своє, але попередньо узгодити по телефону що саме ти хочеш купити - мені Я.М. порекомендували яке саме масло купити, є сенс брати хіба щось краще ніж вони стандартно лиють. Вони спеціалізуються на маслах Ravenol і мають обладнання для заміни масла від тієї ж фірми, можеш їм повністю довіряти в цьому, не розбавляють (ІМХО але тверде).

Перевівся на гарантійне обслуговуання - це я так неформально висловився. Взагалі у Львівських дилерів є негласна домовленість чужих клієнтів не обслуговувати і я мав би по ідеї проходити ТО і звертатись по гарантійних питаннях на Львів авто. Але я побалакав з їхнім інженером по гарантії і домовився що надалі буду проходити ТО і обслуговуватись тільки в них, і всі гарантійні питання відповідно теж з ними вирішувати. Ніхто - ні Львів авто ні ЗАЗ до мене формальних претензій не може мати через це.

Як результат - в мене на кормі наклейку Львів Авто з ганьбою здерли і поміняли на Пластик

важничающий писатель ****
Львов
С нами с 14.06.2002

16 октября 2003 в 00:40 Гілками

Ого, ти що - дійсно збираєшся з Луцька до Львова їздити? мушу тебе розчарувати - якщо з обслуговуванням ще нормально бо його можна спланувати, але як ти будеш вирішувати гарантійні питання? адже в деяких клінічних випадках транспортування авто до Львова може бути проблематичним і нерентабельним...

member ***
Львов
С нами с 23.08.2003

Re: Поставив колонки [Re: _Andy]
      28 октября 2003 в 21:27 Гілками

Поставив сьогодні.
170 грн колонки, 30 грн за роботу, 40 хвилин роботи.
Колонки Prology CX 1323.
Ставлять не в двері, колонки загрубі як на двері, а біля ніг в штатні місця. Тільки штатні місця розраховані на 10 см, розширили під 13 см.

Звук класний, виставив баланс щоб передні грали трохи голосніше, а задні тільки для surround. Штатні задні динаміки грають в порівнянні з новими просто ганебно

Тільки попередньо треба дзвонити домовлятись, я подзвонив в минулу середу, записали аж на сьогодні.
Є питання?

Autoua.netФорумЗАЗ форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1906

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія