Произошли изменения билетов по правила дорожного движения, при сдаче теоретического экзамена в МРЭО. В киевском варианте - не знаю, а в харьковских очень много изменений. Много вопросов добавилось по медицине. По штрафам сделали в соответствии с новыми требованиями. Убрали ошибки, но кто их знает. Может новых наделали.
Тем, кто собирается сдавать экзамен в ГАИ, программы и книги с билетами уже не актуальны.
700 грн то за всі екзамени в мрев, за водіння і за екзамен. А про "всі без грошей", так я теж за те. Сам колись слухав років п"ять в інституті про продажні екзамени, а провчившись в автошколі ДОСААФ (була раніше така організація, зараз здається ТСОУкраїни) тижня три і зрозумівши всі незрозумілості після прочитання правил вирішив (та власне і не було бажання платити) не платити. З групи 20 чоловік 11 здавало, а 9 платило бабло. Було то давно, але зараз розмовляю з людьми, які вчаться водінню ( і моя сестра теж здавала два місяці тому за 700 в столиці і дружина сусіда в борисполі за 700), то всі в один голос кричать, що НЕ ЗДАТИ самостійно. Роки проходять -- страхи і лінь залишаються