вот думаю приобрести новенькую DAEWOO Sens, все предлагают за 32400 (с покраской но без магнитолы) Можна ли реально купить за другую цену и кто что думает об этом авто?
Якщо брати нового Секса, то чому не в салоні? Його вартість, без магнітоли - 31900. І пофарбований теж А 32400 в салонах коштує власне варіант з магнітолою.
Звонил в салон http://www.autozaz.kiev.ua/ говорят что за 31 900 можна купить без покраски и магнитолы и усе, а зачем мне машина без покраски... блин вот и не верю в ихние цены....
Цены во всех салонах - одинаковые. Под покраской имеется в виду бампера - крашеные или нет.
Выбирать нужно тот салон, где эти машины есть в наличии и где лучше обслужвание. Торговаться по-моему бесполезно. Сенсы и так как горячие пирожки продаются.
Є два базових кольори - білий і червоний. Це не металік. Баз магнітолки такий секс коштує 31900 грн. Якщо треба машина з фарбою металік - це +500 грн. Якщо треба машина з магнітолою (кажуть, якась daewoo) - ще +500 грн.
В ответ на: Є два базових кольори - білий і червоний. Це не металік. Баз магнітолки такий секс коштує 31900 грн. Якщо треба машина з фарбою металік - це +500 грн. Якщо треба машина з магнітолою (кажуть, якась daewoo) - ще +500 грн.
червоного вже немає в базі. І заказати такий колір те ж не вийде (я собі такий хотів, червоний неметалік).