Порядок видачі тимчасового дозволу для використання не зареєстрованих у встановленому порядку транспортних засобів
47. На транспортні засоби, що доставляються своїм ходом до місця державної реєстрації з підприємств-виробників, авторемонтних підприємств, торговельних організацій, з-за кордону, а також на зняті з обліку транспортні засоби видаються номерні знаки для разових поїздок строком на два місяці.
48. Відмітка про видачу номерних знаків для разових поїздок робиться в реєстраційних документах або в документах, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів.
49. Підприємствам-виробникам, які здійснюють перегін транспортних засобів до їх одержувачів, видаються номерні знаки для разових поїздок. У супровідних документах зазначених підприємств робиться відмітка "перегін" і зазначаються такі номерні знаки.
Документ 1388-98-п, редакцiя вiд 29.12.2009 на пiдставi 1371-2009-п, чинний
Я так понял никого не волнует.... Ну а то что транзиты не продлевают,биржи не принимают(которые не прошли акредитацию в управлении гаи),тоже не волнует?
В ответ на: Я так понял никого не волнует.... Ну а то что транзиты не продлевают,биржи не принимают(которые не прошли акредитацию в управлении гаи),тоже не волнует?
Что биржа не принимает?Автомобиль для оформления договора купли -продажи с просроченными транзитами?
В ответ на: Я так понял теперь срок реализации 2 месяца?
Документ 1388-98-п, редакцiя вiд 29.12.2009 на пiдставi 1371-2009-п, чинний
...хз, самому интересно, т.к. в данный момент сам на транзтах. пересмотрел ссылки и поправки на сайте, так и не нашел старого документа, в котором был бы указан срок 3(три) месяца?! чи то они его просто "скасували" и больше не ссылаются на него, чи то данный срок 2(два) месяца это какой-то другой...
есть там такое
В ответ на: 2. Визнати такими, що втратили чинність, Правила державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів всіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1993 р. N 873 ( 873-93-п ) (ЗП України, 1994 р., N 3, ст. 60, N 9, ст. 223, 227; 1995 р., N 3, ст. 71)
но и в постанове 873-93-п и поправкам к ней я не увидел 3(трех) месяцев хз...
Поясню насчет бриж: теперь зарегистрировать машину, купленную по биржевому договору будет можно только если сам бланк договора зарегистрирован ГАИшниками
1. продлять за денюжку, но сейчас мало кто берется это делать 2. искать уважительную причину - например справку с больницы о том что по состоянию здоровья не мог оформить в срок.