Вот наводил порядок в квартире и нашел несколько девайсов.Может кому пригодятся, отдам чисто символически, как за пиво или подарю.Некоторые не совсем радио, может кому на запчасти пригодятся.
Приемник ЛЕС-3,5 нерабочий, не ковыряный. Телефоны Philips с зарядкой, аккум дохлый но без задней крышки и Ericsson аккум не знаю проверить нечем, без зарядки.Оба работали, состояние легкое б/у.
Я є власником Midland G7 (2шт) та Puxing-888 (70см) (1шт). Хочу придбати щось 2-х діапазонне. Довго думав над WOUXUN KG-UVD1P. Але так як я знаходжуся не в Києві - мабуть буду більше слухати інші (не любительські) діапазони ніж спілкуватися (Львів менший, АвтоУА каналу немає, любителів теж мало). Тому задумався над чимось з Yaesu VX-___R. По всіх характеристиках/ціна (окрім потужності та водозахисту) виграє VX-3R. Однак ще вагаюся. Хто має щось на продаж з вищеназваного - чекаю пропозиції. З повагою Ростислав.
Куплю YAESU VX-3, комплектную, готов потратить в районе 130$ (цена не окончательная, можно и больше - если будет за что))) . О67-55З-0О0шесть, или в личку или в почту в профиле.
Обменяются или продадутся по причине несовместимости по частоте 2 радиостанции KENWOOD TK3107.450-470 мГц ,16 каналов. делаю особенный акцент на том ,что радиостанции ОРИГИНАЛЬНЫЕ!т.е. изначально стоить ,как китаенвуды из одессы или херсона или где либо в украине по 40 баков не могут.состояние 5 баллов. Идеален и приветствуется вариант обмена на аналогичные диапазона 137-174 или им подобным. возможно даже 4х канальные.
В ответ на: Я є власником Midland G7 (2шт) та Puxing-888 (70см) (1шт). Хочу придбати щось 2-х діапазонне. Довго думав над WOUXUN KG-UVD1P. Але так як я знаходжуся не в Києві - мабуть буду більше слухати інші (не любительські) діапазони ніж спілкуватися (Львів менший, АвтоУА каналу немає, любителів теж мало). Тому задумався над чимось з Yaesu VX-___R. По всіх характеристиках/ціна (окрім потужності та водозахисту) виграє VX-3R. Однак ще вагаюся. Хто має щось на продаж з вищеназваного - чекаю пропозиції. З повагою Ростислав.
Я часто мотаюся до Львова. Якщо замовиш щьсь у Києві, без проблем можу привезти. Якщо є сумніви щодо репутації , можеш навести довідки прямо тут. наступного разу до Львова буду їхати 11/04/2010 (через тиждень). 73