І на фото він. Так його бармен назвав, і мабуть так воно і перекладається не дослівно.
Вчіть англійську. Разом із барменом Бо зараз вже держслужбовцям це обов'язково,кажуть
Не лізь у кожну тему, в кожній з яких нічого не розумієш насправді, зі своїми недолугими крментарями. Ти пив цей віски? Та отож. Я англійську знаю принаймні не гірше за тебе. Але на відміну від тебе ще й гру слів в англійській іноді знаю. Наприклад торговельну мрхарку "доля ангела" зареєструвати не можливо, а от жадібність легко.
Ти пив цей віски? Та отож. Я англійську знаю принаймні не гірше за тебе.
Пив. І англійську знаю. Так буває.
Наприклад торговельну мрхарку "доля ангела" зареєструвати не можливо, а от жадібність легко.
а чому у цій темі, такий жорсткий офтоп? тут естети спілкуються, а ти з цим незрозумілим пойлом під'їхав
краще б, запитав про таке у сусідній темі...шансів значно більше
звичайно не Ягермейстер, але значно краще всіляких "слива на горобині". Можна назвати робочою рідиною для поціновувачів таких напоїв.
звичайно не Ягермейстер, але значно краще всіляких "слива на горобині". Можна назвати робочою рідиною для поціновувачів таких напоїв.
Те що не Ягермейстер, то зрозуміло, було б дуже дивно, якщо був би 1в1. Важливо що краще бальзаму 7 сил і тд
Блин, там же cахара полбутылки. Советую найти магазин сети "Вина світу", там сейчас акция на биттеры, Fernet Stock итальянский литр за 319 грн. плюс две банки тоника в подарок.
Блин, там же cахара полбутылки. Советую найти магазин сети "Вина світу", там сейчас акция на биттеры, Fernet Stock итальянский литр за 319 грн. плюс две банки тоника в подарок.
А що їх шукати - їх зара в Києві валом...
Хоча в мене з ними пов'язана ностальжі - знайомство відбулось десь в 2015-16 з їх точки на в'їзді на Арабатку... де був чудовий вибір іспанського хересу та Опілля...
Хтось пробував цей "шмурдяк"?
а чому у цій темі, такий жорсткий офтоп? тут естети спілкуються, а ти з цим незрозумілим пойлом під'їхав
краще б, запитав про таке у сусідній темі...шансів значно більше
+1000 Вибору віскі - вагон з возом, не потрібно всякий "шмурдяк" в тему пихати
До речі, цікавить думка експертів щодо Виски Hart Brothers Sherry Finish Blended Malt 0,7л 50%
Johnny Cree маслянистий, доволі м'який напій, трішки фруктовий, без різноманітного післясмаку, трішки з різким солодким ароматом простий, такий собі справжній шотландський дешевий але нормальний варіант брав по 600 грн по акції, за ці кошти дуже цікавий напій, за повну ціну біля 1000-12000 грн за пляшку вже є інші варіанти по вподобаннях-)
в інтернет-магазині Гудвайна Таліскер по гарній ціні цікавий острівний віскі з гарним ароматом та довгим і чудовим післясмаком
в інтернет-магазині Гудвайна Таліскер по гарній ціні цікавий острівний віскі з гарним ароматом та довгим і чудовим післясмаком
Класний віскі, але ціна не так щоб приваблива. Все літо приблизно за стількі ж його і продавали. І Лафрог і зараз приблизно так само коштує. А я б сильно подумав що брати за 2 K - таліскер чи лафрог.
Тут не то что лафройг, тут хоть бы погус купить) А талискер хорошо, но пьётся тяжело, больше согреться у камина, или для размышлений
Довелось сьогодні скоштувати односолодовий Bercloux Whisky de France.
Для мене це було відкриття))я не поциновувач таких смаків (бо айли понад усе), але варто визнати - це дійсно дуже того, дуже приємні враження.
Класний віскі, але ціна не так щоб приваблива. Все літо приблизно за стількі ж його і продавали. І Лафрог і зараз приблизно так само коштує. А я б сильно подумав що брати за 2 K - таліскер чи лафрог.
Лафройг поки не пробував-) взагалі острівні тільки почали подобатись-) ради цікавості можна глянути перше повідомлення цієї теми-))))
Лафройг поки не пробував-)
"The winner takes it all"(c)
глянув перше повідомлення теми-)))))) в дитинстві гречку не любив, зараз з задоволенням-)) спочатку спейсайди зайшли-) тепер острівні цікаві-) на південні віскокурні Айли зараз тільки поглядаю в магазинах-))) але певне таки візьму 0,05 пробник-))))
Рекомендую спробувати Talisman. В зеленому магазині наразі гарна ціна. Смак на ці гроші - дуже ок! Бленд, але смак молту.