думаю, усіх згаданих це стосується)...бо вони дійсно "не дуже"
На мій смак я б розставиви їх так (кращий - №1) 1) Crabbies 2) Bushmills білий 3) Tomatin найдешевший 4) John Cree З точки зору просто випити щось ненапряжне я не розумію, які можуть бути претензії до Crabbies та Bushmills. З точки зору посмаковати - усі ні про що.
Зараз мене мабуть затопчуть. Кароч, в Форі останнім часом беру Bell's Original по 369 за 0,7, а тут зайшов в неділю, 0,5 - 279 грн, 0,7 - 299 грн Звісно він не дотягує до Джека Деніелса, але і я не гурман, загалом п'ється м'яко, норм навіть в чистому вигляді. Той самий Ханкі Баністер для мене просто жахливе пойло. В компашці норм заходить, навіть о,5 на душу за вечір і на ранок ясна голова, і без какі в роті.
YSK 15.10.2025 12:40 пишет: Зараз мене мабуть затопчуть. Кароч, в Форі останнім часом беру Bell's Original по 369 за 0,7, а тут зайшов в неділю, 0,5 - 279 грн, 0,7 - 299 грн Звісно він не дотягує до Джека Деніелса, але і я не гурман, загалом п'ється м'яко, норм навіть в чистому вигляді. Той самий Ханкі Баністер для мене просто жахливе пойло. В компашці норм заходить, навіть о,5 на душу за вечір і на ранок ясна голова, і без какі в роті.
А навіщо топтати? Звичайний ординарний віскі прийнятиний до вживання. У будь-якому випадку набагато приємніше пється ніж усякі джеки денієлси, джими біми чи скотч паспорти...
А навіщо топтати? Звичайний ординарний віскі прийнятиний до вживання. У будь-якому випадку набагато приємніше пється ніж усякі джеки денієлси, джими біми чи скотч паспорти...
Це мабуть ти порівнюєш з односолодовим Джеком Деніелсом, той так, трешовий для звичайного пересічного. Звичайний мені смакує більше за Белс, але враховуючи різницю в ціні, то не бачу сенсу переплачувати.
Це мабуть ти порівнюєш з односолодовим Джеком Деніелсом, той так, трешовий для звичайного пересічного. Звичайний мені смакує більше за Белс, але враховуючи різницю в ціні, то не бачу сенсу переплачувати.
Джек денієлс це бурбон (кукурудзяний самогон). Він в принципі не може бути односолодовим (віскі, вироблене виключно із ячмінних спиртів). Мабуть ти його з якоюсь іншою назвою віскі переплутав.
Джек денієлс це бурбон (кукурудзяний самогон). Він в принципі не може бути односолодовим (віскі, вироблене виключно із ячмінних спиртів). Мабуть ти його з якоюсь іншою назвою віскі переплутав.
Може бути, я не дуже в темі ху із хто. Колись розповідали, зараз ШІ таке видав: "Важливо зазначити, що Jack Daniel's Single Barrel — це не класичний односолодовий віскі (single malt), а купажований зерновий віскі категорії "теннессі", що розливається з однієї бочки. Цей варіант вирізняється особливим, індивідуальним смаком і ароматом, які залежать від конкретної бочки. " Мабуть малось на увазі не односолодовий, а з однієї бочки.
Може бути, я не дуже в темі ху із хто. Колись розповідали, зараз ШІ таке видав: "Важливо зазначити, що Jack Daniel's Single Barrel — це не класичний односолодовий віскі (single malt), а купажований зерновий віскі категорії "теннессі", що розливається з однієї бочки. Цей варіант вирізняється особливим, індивідуальним смаком і ароматом, які залежать від конкретної бочки. " Мабуть малось на увазі не односолодовий, а з однієї бочки.
Саме так. Але виробники справжнього віскі, а не бурбона, пишуть не single barrel, a single cask, і whisky, а не whiskey.
Саме так. Але виробники справжнього віскі, а не бурбона, пишуть не single barrel, a single cask, і whisky, а не whiskey.
А чим то бурбон не справжній віскі? Десь є якийсь стандарт? Тоді питання - а справжній - то який? Шотландський? Ірландський? Про японський вже взагали мовчу. Якщо ірландський, то з якої місцевості? А горілка яка справжня? Польська? Російська? Українська? Фінська?
Виробники пишуть "whisky, а не whiskey". І що? Хтось японською пише, це ж не означає що то саке?
Я попадав і на дуже гарний американський віскі, і на повне гімно ірландське, на вкус як в воду з болота спирту добавили.
До речі, знову довелось у великій футбольній компанії попити віскаря (а я не любитель віскарей, дуже важко відхожу): і було 2 попсових 12 річних віскаря (прайс: один 50 уо, інший 100 уо) - усі перші келихи дегустували всліпу! І майже для усіх м'якіший, смачніший, приємніший виявився той що за 50 уо. P.S. Глєнморанж vs Макалан
THOR 16.10.2025 15:42 пишет: До речі, знову довелось у великій футбольній компанії попити віскаря (а я не любитель віскарей, дуже важко відхожу): і було 2 попсових 12 річних віскаря (прайс: один 50 уо, інший 100 уо) - усі перші келихи дегустували всліпу! І майже для усіх м'якіший, смачніший, приємніший виявився той що за 50 уо. P.S. Глєнморанж vs Макалан
У гленморанжа є смак? Так, мякий, так, легко пється, але смаку практично немає. Можна купити Cattos по акції за 15 уо за цілий літр і буде ще мякіший і легше питимиться за гленморанж.
THOR 16.10.2025 15:42 пишет: До речі, знову довелось у великій футбольній компанії попити віскаря (а я не любитель віскарей, дуже важко відхожу): і було 2 попсових 12 річних віскаря (прайс: один 50 уо, інший 100 уо) - усі перші келихи дегустували всліпу! І майже для усіх м'якіший, смачніший, приємніший виявився той що за 50 уо. P.S. Глєнморанж vs Макалан
У гленморанжа є смак? Так, мякий, так, легко пється, але смаку практично немає. Можна купити Cattos по акції за 15 уо за цілий літр і буде ще мякіший і легше питимиться за гленморанж.