Оу...ні, всякі димні, мазутні, торфяні не підходять..
Тоді шукай щоб на пляшці було написано що довитримка в діжках з під хересу (буде фруктовий присмак), або бурбону (фактично нейтральний смак буде). На Balvine або Aberlour глянь. На крайняк Glenmorange - він фактично ніякий, але не буде нічого неприємного і бренд відомий.
тобто без чорносливу зайде мабуть на ура, якщо цей ні то який да в описі написано димний
Мені не подобаються усі джонні волкери, навіть Blue (був до війни заможній друг, який його полюбляв купувати і гостей пригощав). Ні про що усі вони, мабуть Green найкращий але все одно. Димних віскі багато. Про чорнослив не я писав то ж так точно і не назву у якому такий присмак реально відчувається. А так з димних смачні і не за усі гроші то Laphroaig, Talisker, Bowmore, ... Просто мені більше подобаються із фруктовим присмаком (ті що довитримувалися у діжках з під хересу), а їх набагато менше і якісних серед них ще менше.
А якщо хочете "хересну бомбу", то краще від GlenDronach і не варто шукати Там тіко витримка з бочок від Oloroso та Pedro Himenos, це я про базовий реліз 12 річний
Ну і вартує приблизно 2.5 - 3 Кгрн
Цей - точно ні.
Підтримаю. Вся ця родини "... Label" придумана для того, щоб народ виски не пив.
Цей - точно ні.
Підтримаю. Вся ця родини "... Label" придумана для того, щоб народ виски не пив.
тобто без чорносливу зайде мабуть на ура, якщо цей ні то який да в описі написано димний
Мені не подобаються усі джонні волкери, навіть Blue (був до війни заможній друг, який його полюбляв купувати і гостей пригощав). Ні про що усі вони, мабуть Green найкращий але все одно. Димних віскі багато. Про чорнослив не я писав то ж так точно і не назву у якому такий присмак реально відчувається. А так з димних смачні і не за усі гроші то Laphroaig, Talisker, Bowmore, ... Просто мені більше подобаються із фруктовим присмаком (ті що довитримувалися у діжках з під хересу), а їх набагато менше і якісних серед них ще менше.
Костя дякую, то мабуть я не так зрозумів я думав віскі випивають і чорносливом заїдають кажу ж я не гурман і не розуміюсь в цьому то і запитав що б щось спробувати таке
Цей - точно ні.
Вчора коштував негоціанта в режимі Каск Стренч Ну такий собі досвід, вода не допомогла розкрити потенціал
Вчора коштував негоціанта в режимі Каск Стренч Ну такий собі досвід, вода не допомогла розкрити потенціал
А смак хоч який? Бо не написано в яких саме діжках витримувався. Я якось пив від цього виробника звичайної міцності то був такий стандартний димний типу Bowmore.
Класичний speyside - квітководубовий смак. Загалом мені подобаються віскі від 43 до 48 градусів, але 56 то вже перебор трохи
Так, витримка на 'чіпсах' трохи напрягає, але вирішив продегустувати весь їх сет. Поки коштував такий дистилянт, сподобався.
До речі смакував на 'чіпсах', і знову здивувався - дуже приємний смак, трохи солодкуватий. Відпишіться, хто ще планує дегустувати, цікава Ваша думка
Оце читаю тему і розумію, шо в мене відчуття, як коли в дитинстві читав часопис "компьютєрное оборзєніє". Тобто нічого не розумію але користуватись можу:-)
Це нічого, аби тільки прийшло розуміння, що ректифікат - це зло, а дистилянт - наше все