маю модем 3G від піплнета. Хочу взнати чи там тягне утел 3G (я так розумію мтс і київстар використовують утелівські вишки?) або білайн або хто завгодно крім піплнета. Як це зробити з наявним модемом? А то купляти спеціально ще один модем не по феншую якось.
мобилкой проверить Любой умеющей работать в UMTS. Для начала сделать ручной поиск сети и найти UA-07 aka Utel Если не нашло, дальше можно не искать. МТС и КС еще не показатель, они точно в "3G" Режиме в том месте работают? Если сетка в наличии есть то за 50 грн купить карточку и проверить скорость телефоном.
а UMTS це що? Я так поняв це по суті інша назва 3G. Не пинайте боляче, краще поясніть. Модем - та ж сама мобілка по суті. Значить треба софт який провірить. Бо мобілку з 3G купляти для того щоб провірити покриття теж не по феншую.
фэншуй как бэ говорит нам что если хочешь решить вопрос, то надо искать пути. Например что для проверки некоего частнотного ресурса в первую очередь надо "железо" - или модем или телефон работающие в этом ресурсе. С телефоном проще - процедура проверки займет 1 минуту, его можно одолжить у знакомых, попросить показать в магазине работает ли их хваленый телефон который вы почти готовы купить в 3Ж , в конце коннцов можно купить нужнй девайс и в течении 14 дней его сдать обратно. В общем методов много
Значить я знайшов шлях. Якщо слідувати правилу найменшого опору - треба розлочити модем і ним перевірити покриття.
Звідси питання - як розлочити піплнетівський модем? ZTE АС8710 Або яким софтом перевірити покриття?
Ходити по магазинах, випрошувати в знайомих - все не то.
Твой модем может работать только в CDMA сетях. Во Львове это: - Пипл.нет (people.net.ua) - cdma ua (cdmaua.com)
Если хочешь именно Утел, надо другой модем или телефон.
піпл.нет -- це сдма, утел -- це умтс. різні частоти, різні стандарти. модем від піплнет скоріш за все не підтримувтиме інші стандарти.
піпл.нет -- це сдма, утел -- це умтс. різні частоти, різні стандарти
поняв. звідки ж я знав що різні стандарти. думав 3G - воно і в Африці 3G
маю модем 3G від піплнета.
Він теоретично працюватиме також з ITC (CDMA-Україна) та з Інтертелекомом, адже вони використовують CDMA-2000 800MHz і також пропонують 3G.
Хочу взнати чи там тягне утел 3G
Утел працює в UMTS 2100MHz, це також 3G і накож вікористовується принцип CDMA, але несумісний із будь-яким CDMA-2000.
мтс
Працює в CDMA-2000 400MHz і хоча принципово такий самий, як і CDMA-2000 800MHz, не є сумісним через різні частоти.
Як це зробити з наявним модемом?
В сумісних мережах можна перепрограмувати NAM2 (щоб не чіпляти NAM1) і перевірити показники мережі - наявність сигналу взагалі, наявність 3G (має бути присутнє покриття EV-DO, інакше в режимі 1X RTT швидкисть буде меншою і це вже не буде 3G) і т.і. Перевірити Утел можно телефоном GSM/UMTS (більшість сучасних моделей середнього цінового рівня і вищє) - виконати пошук мережі, якщо є 25507, то це Утел. Первірити CDMA-2000 400MHz можна тільки взявши модем в когось, тому що модеми CDMA-2000 800MHz технічно невзмозі побачити мережу на частотах 450-470MHz.
звідки ж я знав що різні стандарти. думав 3G - воно і в Африці 3G
Це навмисно, щоб заплутати 3G - це перелік вимог до технології, зокрема швидкість передавання даних. А реалізаций, несумасніх, багато.
Вибачай, я запізно помітив, що ти зі Львова - попереднє повідомдлення редагувати не буду, тількі додам, що не знаю напевно, хто і як у вас працює.
Вибачай, я запізно помітив, що ти зі Львова - попереднє повідомдлення редагувати не буду, тількі додам, що не знаю напевно, хто і як у вас працює.
Был недавно во Львове, МТС работал получше чем в Киеве.
если надо получить резалт, я писал. Если пан мае час та натхнення и его процесс интересует
Утел у Львові працює відмінно вже більше року. Останній раз перевірено особисто на цей Новий рік.
Утел у Львові працює відмінно вже більше року. Останній раз перевірено особисто на цей Новий рік.
справа в тому що я живу за містом. Піплнет ледве тягне.
проблему решает наружная антенна..
маю модем 3G від піплнета.
Він теоретично працюватиме також з ITC (CDMA-Україна) та з Інтертелекомом, адже вони використовують CDMA-2000 800MHz і також пропонують 3G.
Хочу взнати чи там тягне утел 3G
Утел працює в UMTS 2100MHz, це також 3G і накож вікористовується принцип CDMA, але несумісний із будь-яким CDMA-2000.
мтс
Працює в CDMA-2000 400MHz і хоча принципово такий самий, як і CDMA-2000 800MHz, не є сумісним через різні частоти.
Як це зробити з наявним модемом?
В сумісних мережах можна перепрограмувати NAM2 (щоб не чіпляти NAM1) і перевірити показники мережі - наявність сигналу взагалі, наявність 3G (має бути присутнє покриття EV-DO, інакше в режимі 1X RTT швидкисть буде меншою і це вже не буде 3G) і т.і. Перевірити Утел можно телефоном GSM/UMTS (більшість сучасних моделей середнього цінового рівня і вищє) - виконати пошук мережі, якщо є 25507, то це Утел. Первірити CDMA-2000 400MHz можна тільки взявши модем в когось, тому що модеми CDMA-2000 800MHz технічно невзмозі побачити мережу на частотах 450-470MHz.
підніму стару тему. якось тимчасово питання швидкості вирішила антена для піплнету але останнім часом швидкість таки впала. перевіряю покриття телефоном з 3g - пише що мережа 25507 доступна. але модем від утелу працюе тільки в роумінгу киівстару в режимі edge. Що я роблю не так?
підніму стару тему. якось тимчасово питання швидкості вирішила антена для піплнету але останнім часом швидкість таки впала. перевіряю покриття телефоном з 3g - пише що мережа 25507 доступна. але модем від утелу працюе тільки в роумінгу киівстару в режимі edge. Що я роблю не так?
выставить параметр сетей "только 3Ж" ... (по ходу, у 3Ж слабый сигнал ... вот и вываливается в роуминг)
можливо якось перепрограмувати модем наприклад київстрар на мтс?
Не в порядке рекламы - http://www.multitest.net.ua Пользовался их услугой - приезжает чувачок с ноутом и кучей модемов и тестирует все по-очереди. 100 грн - и результат (самый лучший сигнал в этой конкретной точке) налицо.
Не в порядке рекламы - http://www.multitest.net.ua Пользовался их услугой - приезжает чувачок с ноутом и кучей модемов и тестирует все по-очереди. 100 грн - и результат (самый лучший сигнал в этой конкретной точке) налицо.
самый лучший сигнал и самая лучшая скорость это, как говорят на родине Интертелекома, две большие разницы