Летит орел. На высоте 1000 метров из задницы вылазит глист и говорит: Командир какая высота? Орел: Тысяча метров. Глист: Понял командир, залазит обратно. Орел поднялся выше. Из задницы вылазит глист: Командир какая высота? Орел: Пять тысяч метров. Глист: Понял командир, только смотри не обделайся, а то экипаж волнуется.
Муж работает в Бюро ритуальных услуг Каждое утро жена его будит со словами: "Миша, вставай! Тебе давно пора на кладбище!!!
Звонит по местному телефону вахтер своему другу-бухгалтеру: - Привет! Ты чем там сейчас занимаешься? - Да как обычно - сверкой, сводкой... - Быстро выгоняй Верку и прячь водку! К тебе комиссия идет!
На Армянское радио приходит письмо радиослушателя с вопросом: не еврей ли Мао Цзэдун? Через неделю по радио звучит ответ: "За информацией по этому исключительно сложному и трудному вопросу мы обратились к самому компетентному специалисту, главному раввину Одессы. Когда наш сотрудник задал ему этот вопрос, главный раввин схватился за голову и закричал: "Только этого нам не хватало!"
Реальна історія зі мною тільки що в офісі. Заварив чай в пакетику. а в нього відірвався хвостик отой з папірцем. нитка тільки залишилась і утонула в чаю. я маленькими ковтками пью собі спокійно і тут хтось різко відкрив двері. я як раз робив ковток і дьорнувся. ота нитка разом з чаєм потрапила мені в рот і застрягла між передніми зубами ))))))) я підняв очі щоб глянути хто зайшов а пакетик з чаєм потянувся за ниткою, що застряла в зубах і почав теліпатись над столом як кадило. при цьому каплі чаю з пакетику рясно окропляли звіти і інші документи. ))))))))))))) я зо сміху ледве остановив цей процес. і зараз сижу і заливаюсь разом з кур"єром ))))))))))))))) який мене злякав своїм раптовим візитом
Accept_PL 22.02.2016 10:26 пишет: Реальна історія зі мною тільки що в офісі. Заварив чай в пакетику. а в нього відірвався хвостик отой з папірцем. нитка тільки залишилась і утонула в чаю. я маленькими ковтками пью собі спокійно і тут хтось різко відкрив двері. я як раз робив ковток і дьорнувся. ота нитка разом з чаєм потрапила мені в рот і застрягла між передніми зубами ))))))) я підняв очі щоб глянути хто зайшов а пакетик з чаєм потянувся за ниткою, що застряла в зубах і почав теліпатись над столом як кадило. при цьому каплі чаю з пакетику рясно окропляли звіти і інші документи. ))))))))))))) я зо сміху ледве остановив цей процес. і зараз сижу і заливаюсь разом з кур"єром ))))))))))))))) який мене злякав своїм раптовим візитом
Мужик бежит за автобусом. Кричит, руками размахивает. Люди из автобуса орут:— Чувак, хорош бежать мы сейчас обоссымся от смеха! Вы ща обосретесь я водитель.
Когда моя жена ушла, мне было грустно и одиноко. Я купил собаку, новый мотоцикл, трахнул двух девок и спустил кучу денег на бухло и наркоту. Вернётся с работы - мне пи***ц.