Всё никак в кучу информацию не соберу. В каком случае имеют право гайцы осматривать ТС, в частности сверять номера агрегатов. Ведь для этого (что бы открыть капот) я должен выйти из машины, чего делать вовсе не обязан, особенно в случае безосновательной остановки.
В ответ на: Всё никак в кучу информацию не соберу. В каком случае имеют право гайцы осматривать ТС, в частности сверять номера агрегатов. Ведь для этого (что бы открыть капот) я должен выйти из машины, чего делать вовсе не обязан, особенно в случае безосновательной остановки.
в правилах написано "дати можливість звірити номера". я в таких випадках розблоковую капот і далі хай мєнт париться. в 80% випадків він тупо номер не може знайти в 10% навіть капот відкрити. їх основний розрахунок - щоб ти з машини вийшов. мій основний розрахунок з машини не виходити...
В ответ на: Номер кузова и под лобовиком есть. Пусть сверяет. За всем остальным - на табличку техосмотра.
в мене нема. і це проблема мєнта я коли останню машину перереєстроваував то мєнт присобачився що на вікнах рік не тими крапками пробитий що рік випуску машини і довго кислотою капав на номер кузова. він мені довго пояснював поки я його не послав [*****] і не сказав що це його проблеми (іншими словами що бабла не дам). все зареєстрували.
В ответ на: їх основний розрахунок - щоб ти з машини вийшов. мій основний розрахунок з машини не виходити...
не виходити з авто до останнього- це так принципово?
так. перевірено на власній шкурі. тому що вломитись у ваше авто у них мають бути законні підстави. якщо їх нема то вони стають злочинцями. вони це розуміють тому не спішать. іншими словами - застав мєнта проявляти ініціативу і він попадеться. що вони і практикують проти нас - тільки замість мєнта пишемо лоха.
В ответ на: їх основний розрахунок - щоб ти з машини вийшов. мій основний розрахунок з машини не виходити...
не виходити з авто до останнього- це так принципово?
так. перевірено на власній шкурі. тому що вломитись у ваше авто у них мають бути законні підстави. якщо їх нема то вони стають злочинцями. вони це розуміють тому не спішать. іншими словами - застав мєнта проявляти ініціативу і він попадеться. що вони і практикують проти нас - тільки замість мєнта пишемо лоха.
я не за те. просто деякі водії сидять в авто до останнього, начебто від цього шось залежить. по типу, от якщо я сиджу в авто - я у безпеці, а якщо я вийшов, то все, гаєць мене з"їсть. чи є проблема в тому, щоб вийти та прийтети участь у звірці номерів та сісти в авто?
є складніша ситуація. на діяких авто номери знаходяться в салоні. при цьому, не можна його пускати в солон - може щось підкинути. а номери звірити має право.
В ответ на: я не за те. просто деякі водії сидять в авто до останнього, начебто від цього шось залежить. по типу, от якщо я сиджу в авто - я у безпеці, а якщо я вийшов, то все, гаєць мене з"їсть. чи є проблема в тому, щоб вийти та прийтети участь у звірці номерів та сісти в авто?
а почему ты должен выходить? съесть не съест конечно, но к примеру на улице холодно, жарко, мокро, нужно одеваться, ждать пока оно насмотрится и все ради чего? чтобы с гордостью заявить "я дяде милиционеру помог установить что я не вор"? пусть само лазиет, раз ему так хочется.
В ответ на: є складніша ситуація. на діяких авто номери знаходяться в салоні. при цьому, не можна його пускати в солон - може щось підкинути. а номери звірити має право.
пусть сверяет с талоном техосмотра, какие проблемы? есть аж 2 документа, которые выданы его же ведомством, нужно еще и ему самому там полазить?
а почему ты должен выходить? съесть не съест конечно, но к примеру на улице холодно, жарко, мокро, нужно одеваться, ждать пока оно насмотрится и все ради чего? чтобы с гордостью заявить "я дяде милиционеру помог установить что я не вор"? пусть само лазиет, раз ему так хочется.
раз пошли примеры. ДЕЙСТВИТЕЛЬНО угнано авто такой марки как у водителя. гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай говорит:"это ваша частная собственность, я ее трогать не имею права. раз не хотите, я оформляю админзадержание по подозрению об угоне "
или такой пример. , гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай открыл капот, сверил, что ему нужно, и пошел себе. он капот вам закрывать не обязан
или такой гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай открыл капот, сверил, что ему нужно, подсунул покетик с порошком или газету "сельская жизнь" и пошел себе. он капот закрыл. следующий пост вас принимает по подозрению в распространении НВ
В ответ на: просто деякі водії сидять в авто до останнього, начебто від цього шось залежить.
я перестав виходити з машини після того як гаєве чмо під дощем сіло в машину з моїми правами а мене заставило раком стояти на вулиці біля нього. після цього я вже років 15 чую себе дуже комфортно від посилання гаїв туда звідки вони прийшли і кількість штрафів чомусь зменшується а не збільшується.
ДЕЙСТВИТЕЛЬНО угнано авто такой марки как у водителя. гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай говорит:"это ваша частная собственность, я ее трогать не имею права. раз не хотите, я оформляю админзадержание по подозрению об угоне "
прапор в руки. евакуатор два свідки мій дзвінок в триставосімдесять служб-прокуратур... воно йому треба? а якщо треба то прапор в руки!
В ответ на:
или такой пример. , гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай открыл капот, сверил, что ему нужно, и пошел себе. он капот вам закрывать не обязан
. ну вийшов і закрив - в чому проблема. з - таким самим успіхом гай на капот насрати міг... .
В ответ на:
или такой гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай открыл капот, сверил, что ему нужно, подсунул покетик с порошком или газету "сельская жизнь" и пошел себе. он капот закрыл. следующий пост вас принимает по подозрению в распространении НВ
.
ну я теж не лох - загланув під капот... мому знайомому так два патрони від макарова підсунули в бардачок але його при тому за руки тримали і це все було в 2002 при кучмі. ви на то натякаєте? так ми вже поняли що ті часи вернулись не стращайте а краще броніки собі купуйте...
В ответ на: просто деякі водії сидять в авто до останнього, начебто від цього шось залежить.
я перестав виходити з машини після того як гаєве чмо під дощем сіло в машину з моїми правами а мене заставило раком стояти на вулиці біля нього. після цього я вже років 15 чую себе дуже комфортно від посилання гаїв туда звідки вони прийшли і кількість штрафів чомусь зменшується а не збільшується.
ТС пише, що просять перевірити номери агрегатів, які під капотом. а т.я. виходити тс не повинен, то буде сидіти в авто. я ж і пишу, що який в цьому смисл? вийди, покажи номер, проконтролюй дії гайця та сідай в авто, хай далі думає, як водія розвести на бабло. виходити, щоб пройти в гаєве авто, тим більш, якщо треба вдягатися , не варто, без питань.
ну я теж не лох - загланув під капот... мому знайомому так два патрони від макарова підсунули в бардачок але його при тому за руки тримали і це все було в 2002 при кучмі. ви на то натякаєте? так ми вже поняли що ті часи вернулись не стращайте а краще броніки собі купуйте...
та отож. якщо все одно виходити для перевірки, то я краще подивлюся, шо він там звіряє.
В ответ на: вийди, покажи номер, проконтролюй дії гайця та сідай в авто
практика показує що в 80% випадків після дійства з показування номерів агрегатів без добровільного грошового внеску - просто так сісти назад в своє авто не получаєцця...
В ответ на: практика показує що в 80% випадків після дійства з показування номерів агрегатів без добровільного грошового внеску - просто так сісти назад в своє авто не получаєцця...
а шо заважає? ну яка різниця? документи у гайця. ви в машині чи ви не в машині. шо він вас назад не пустить?не розумію чи ти маєш на увазі, що гаєц буде думати, що якщо ти йому капот відкрив, то ти "солоденький" і тебе можна крутити на бабло? а якщо сразу в роги, то краще тебе відпустити?
різниця в тому що поки ти в машині закритий то щось типу як ти в квартирі забарикадований і не так просто до тебе добратись. треба вскрити двері (ордер) зловити тебе (ордер) і т.п. і т.д. ну як мінімум вікно в машині розбити а от чого мєнт пішов вікно бити вже доказати треба - ну не напав ж ти на нього через закрите вікно. а от якщо ти просто на вулиці стоїш (а доки твої вже не в тебе в руках) то ти просто бомж вонючий без роду-племені якого луп в голову - і в кутузку. на крайняк типу ти на гайця напав з ножем а може матом всіх крив а може ще якась фігня в тебе сталась типу пістолета-наркоти в кишені. різницю відчутно? а про патрон в моторному відсіку ну то вже перший же прокурор посміється про таке никання боєприпасів. патрон має бути придатний до оперативного використання з злочинним задумом. в іншому випадку всіх селян можна б садити за ржаві обойми шмайсерів на глибині пів метра під їхніми городами з часів вов.
В ответ на: гай говорит: "хочу сверить", водитель: "на - сверяй" и, не выходя, из салона открыл. гай открыл капот, сверил, что ему нужно, и пошел себе. он капот вам закрывать не обязан
Ка же гаям не повезло что в Кольтах, например, номер кузова выбит почти под пассажирским сиденьем...
В ответ на: Всё никак в кучу информацию не соберу. В каком случае имеют право гайцы осматривать ТС, в частности сверять номера агрегатов. Ведь для этого (что бы открыть капот) я должен выйти из машины, чего делать вовсе не обязан, особенно в случае безосновательной остановки.
в правилах написано "дати можливість звірити номера". я в таких випадках розблоковую капот і далі хай мєнт париться. в 80% випадків він тупо номер не може знайти в 10% навіть капот відкрити. їх основний розрахунок - щоб ти з машини вийшов. мій основний розрахунок з машини не виходити...