значит дело было так: зупинив мене даїшник за обгін на перехресті(не регульованому)хоча таких як я було багато враховуючи те що рух там інтенсивний а полоса тільки одна....пояснив я це йому...що мол всі тут так їздять він на диво пішов мені на контакт і сказав що випише мені попередження для першого разу я сказав добре і попросив мене підписатись....що я і зробив (і тепер бачу що зря)ця подія сталась 16.09.09. 10.04.10 прийшов лист з держ.виконавчої служби про те що я не сплатив вчасно штраф тому він подвоївся і тепер становить 860 грн і просять сплатити його до 15,04,10... як поступити в цій ситуації є зміст писати скаргу....знаючі підкажіть....наперед дякую...
А на що збираєшся скаргу писати? Сам на себе, на те, що порушив і вчасно не сплатив? Відносно "пообіцяв, що буде попередження" - забув, в якій країні живеш? Чи "затьмарило", с ким розмовляєш? Максимум, що можна попробувати зробити - відмовитись від удвоєння штрафу: постанову на руки не давали? в суд не викликали?
на руки даїшник нічого не давав, в суд не викликали..... але ще є один нюанс проходив техогляд 26 березня 2010 року штраф не всплив... а взагалі чи можна оскаржити дії даїшника в такій ситуації про надання не вірної інформації?якщо таке можливо?
В ответ на: значит дело было так: зупинив мене даїшник за обгін на перехресті(не регульованому)хоча таких як я було багато враховуючи те що рух там інтенсивний а полоса тільки одна....пояснив я це йому...що мол всі тут так їздять він на диво пішов мені на контакт і сказав що випише мені попередження для першого разу я сказав добре і попросив мене підписатись....що я і зробив (і тепер бачу що зря)ця подія сталась 16.09.09. 10.04.10 прийшов лист з держ.виконавчої служби про те що я не сплатив вчасно штраф тому він подвоївся і тепер становить 860 грн і просять сплатити його до 15,04,10... як поступити в цій ситуації є зміст писати скаргу....знаючі підкажіть....наперед дякую...
вообще-то уже пол года прошло, можно написать скаргу чтобы закрыли дело, т.к. сроки все прошли.
А кто туда обращался? Или статья за аварийную ситуацию? Или за пьянку?
А откуда у исполнительной службы "постанова" взялась? ТС ее на руки не давали. Вот и предположил - мало ли? ХЗ, что там "добрый" гаёныш в подписанном протоколе дописал ?
В ответ на: вообще-то уже пол года прошло, можно написать скаргу чтобы закрыли дело, т.к. сроки все прошли.
тобто скаргу можна писати у звязку з цим?
да, ЗУ "Про виконавче провадження" Стаття 21. Строки пред'явлення виконавчих документів до виконання Виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки: ... 4) постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців;