autoua
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

Состояние дороги на Крым (7/79)

Супер писатель! ****
Киев
С нами с 06.05.2008

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Earl Grey]
      16 июня 2010 в 18:08 Гілками

Главные КПП ГАИ от Армянска до Симферополя, особое внимание нужно уделять Красноперекопску, у него весёлая разметка и на 30 метров 4 поста ГАИ. В Южноукраинске мы заблудились, начали кататься по частному сектору, там весёлые холмы на дороге, раза в два повыше "лежачих полицейских". Сливаются с асфальтом, плохо их видно. Добрые люди самый высокий холм (легковушкой его вряд ли проедешь) обложили зелёными ветками. Я сдуру от незнания поехал через Южноукраинск и Николаев прямо, через сами города, лучше ехать по объездной.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P ***
54 года (26 лет за рулем), Riga-Київ-Гурзуф
С нами с 24.07.2005

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Voin]
      17 июня 2010 в 21:00 Гілками

Проїхався сьогодні Київ-Гурзуф. Виїзд о 4:30 на місці 16:00. Під час подорожи 3 зупинки разом десь на 50 хвилин. Дороги з весни зроблені ремонти зустріли тільки на Одеській. Яму бачив тільку одну біля Станіславова, колдобін вистачає, але не гірше ніж в минулі роки. Навіть у Первомайську ями знову латані.
Дайцев майже не було, мабуть ховалися через дощ. На одеській всього 2 екіпажи біля Умані. Миколаїв-Херсон теж 2 в миколаївський області. 1 в Армянську. Але від Сімферополю до Алушти не зважаючи на ряснмй дощ нарахував 9 екіпажів. Останній мене таки прийняв, але обмежився попередженням, бо обгін я таки не зробив. Ввечері їздили до Ялти, від Нікіти дайци теж стояли в усіх місцях. Також по Криму було дуже багато дайських машин.

Достоевский **
30 лет за рулем, Киев
С нами с 21.10.2007

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Daugava]
      18 июня 2010 в 09:12 Гілками

В ответ на:

Проїхався сьогодні Київ-Гурзуф. Виїзд о 4:30 на місці 16:00. Під час подорожи 3 зупинки разом десь на 50 хвилин. Дороги з весни зроблені ремонти зустріли тільки на Одеській. Яму бачив тільку одну біля Станіславова, колдобін вистачає, але не гірше ніж в минулі роки. Навіть у Первомайську ями знову латані.
Дайцев майже не було, мабуть ховалися через дощ. На одеській всього 2 екіпажи біля Умані. Миколаїв-Херсон теж 2 в миколаївський області. 1 в Армянську. Але від Сімферополю до Алушти не зважаючи на ряснмй дощ нарахував 9 екіпажів. Останній мене таки прийняв, але обмежився попередженням, бо обгін я таки не зробив. Ввечері їздили до Ялти, від Нікіти дайци теж стояли в усіх місцях. Також по Криму було дуже багато дайських машин.

Маршрут можно и есдли можно поподробнее... первый раз туда поеду 4 июля...спасибо

V.I.P ***
С нами с 24.07.2005

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Мурманчанин]
      18 июня 2010 в 14:00 Гілками

Мені шукати з телефону не зручно, але в архіві автопутешествий є мій таймзвіт за квітень 2006-го. Зауважу, що в літку цей час тримати буде важко. В неділю відпишуся докладніше.

Dag
старый писатель ****
Киев
С нами с 21.09.2007

18 июня 2010 в 15:18 Гілками

В ответ на:

Маршрут можно и есдли можно поподробнее... первый раз туда поеду 4 июля...спасибо

О! А я на денек раньше. Планируею выезд в ночь на 3-е А вот если не получится, то в ночь на 4-е

важничающий писатель ***
Tegucigalpa, Оболонь
С нами с 30.12.2005

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Dag]
      18 июня 2010 в 16:22 Гілками

В ответ на:

О! А я на денек раньше. Планируею выезд в ночь на 3-е А вот если не получится, то в ночь на 4-е

+1 еду в ночь на 4-е в Крым в кемпинг Приветное.

Достоевский **
30 лет за рулем, Киев
С нами с 21.10.2007

18 июня 2010 в 16:48 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

хыыы я плнирую двинуться 3 часиков в 20.00 чтоб часиков в 8-10 быть на месте

приверженец *****
63 года, Винница
С нами с 26.06.2007

19 июня 2010 в 09:15 Гілками

я раньше - 25.

приверженец *****
63 года, Винница
С нами с 26.06.2007

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Mischanja]
      19 июня 2010 в 09:25 Гілками

Мурманчанин наш друг Daugava скорее всего ехал по маршруту:
где-то выехал на одесскую трассу, т.е. М-05, или Е-95 - поворот на Голованевск- Первомайск - Николаев (обьездная) - Херсон (обьездная) - Армянск - Красноперекопск - КРЫМ

Это обычно стандартный маршрут передвижения.
Если, что Daugava поправит.

читатель
Минск, Беларусь
С нами с 19.06.2010

19 июня 2010 в 23:33 Гілками

Привет, южные соседи!
Собираемся к вам в Крым через 10 дней, по вышеописанному маршруту:Голованевск- Первомайск - Николаев (обьездная) - Херсон (обьездная) - Армянск - Красноперекопск - КРЫМ
В этой ветке читал, что "1) Объезд всех тянучек на участке цурюпинск-армянск: из первого выезжаем прямо на мелитополь, потом поворот на армянск через чаплынку - просто супер! Классная дорога красивыми местами без н/п (кроме окружной чаплынки). Невзирая на несколько лишних км экономит бенз и, пожалуй, час времени.
2) Объезд сел по дороге красноперекопск-джанкой: за него тоже огромный респект автору. Напомню, в воинке не поддаемся на провокацию главной дорогой, а рулим прямо, вдоль канала и попадаем на ту же трассу москва-симфер на 800 метров раньше."

Актуальны ли эти объезды сейчас? (В машине есть GPS, могу заложить их в маршрут, но стоит ли...)

Проезжать отрезок Голованевск-Симферополь собираюсь вечером+ночью.В каких местах остались ямы? (где нужно быть осторожнее?)
Стоит ли рассматривать варианты через Кировоград-Новая Каховка,другие?
Посоветуйте, обратно в какое время суток лучше всего выезжать обратно с ЮБК? (важно: в машине 3 детей + нет кондиционера)
Киевляне, подскажите, плиз, как у вас с пробками днем с 12-00 до 15-00? Проскачу ли без особых проблем? Может что по Киеву посоветуете?
Заранее благодарен всем за ответы/советы!

приверженец *****
63 года, Винница
С нами с 26.06.2007

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Беларус]
      20 июня 2010 в 09:51 Гілками

Что касается участка Цюрупинск - Армянск, так эта информация актуальна почти всегда.
Я наверное тоже так буду ехать, т.е. через Чаплынку.
По Киеву - скорее всего, ты в 12-00 проскочишь тоже его.
Если есть мобильная связь с интернетом, при вьезде в Киев можешь посмотреть:
http://maps.yandex.ru/?l=map%2Ctrf%2Ccmr
и если будут неактивные пробки - активируй.

Пока ничего больше не могу сказать, может кто-то отпишеться по трассе.
Я выезжаю 25.06...
смогу отписаться только после 8-10.07.
Хотя, если в Крыму будет инет - мобильно отпишусь. Ноутбука беру.

подмастерье *
С нами с 29.11.2006

20 июня 2010 в 21:31 Гілками

Цюрупинск-Раденск-Армянск 97 км
Цюрупинск-Чаплинка-Армянск 122 км

Средняя скорость в первом варианте где то 90 кмч (три НП, трафик, повороты), что бы потратить то же время во втором нужно тулить 115 кмч. Через Чаплынку это вполне реально (и даже приятно).

Покрытие лучше через Раденск. Хотя на Чаплынскую штрассе тоже грех жаловаться за исключением одной неожиданной ямы перед Чаплынкой на участке где ее не ждешь и латаная дорога пару км за Чаплынкой.

Экономии бенза соответвенно не наблюдается, дальше на 25 км, одинаково по времени, возможно просто приятнее.

V.I.P ***
С нами с 24.07.2005

21 июня 2010 в 01:33 Гілками

Мій маршрут
Мій тайм-звіт за квітень 2006 року
Зверну увагу, що дотриматися цього часу літом досить важко, через щільний трафік. Якщо у вас це вийде, або ви його навіть випереджаєте, подумайте, чи не занадто швидко ви їдете. Сьогодні дорога була порожня і я таки в одному місці не втримався і розігнався до 170км, добре що встиг загальмувати до виїзду на узбіччя, коли отримав в лоб на горі колону машин, що обганяли фуру. Ям на маршруті зараз нема, є тільки не дуже приємні трампліни, та потроху фури вичавлюють вибоїни на свіжих латках біля узбіччя.
За 4 роки відбулося кілька змін в стані траси, тому надам коментарі на цей рік.
Від Києва до кордону Київської та Черкаської областей можна зустрінути в будь-якому населеному пункті. На трасі вони стоять зрідка, хіба що в зонах обмеження швидкості і на стаціонарному пості перед Білою Церквою. Мабуть все літо буде дошкуляти ремонт траси поміж Глевахою та Митницею "на Стугні" який зараз має довжину біля 5 км, майже половина вже зроблена, але копирсатися будуть до серпня (а потім може почнуть в іншому місці). В тім як не дивно, я через цей ремонт втратив сьогодні всього пару хвилин (їхав на Київ десь о 12:40). Також маємо трохи менший ремонт на окружній Білої Церкви.
Одразу після в'їзду в Черкаську область і до самого повороту на Миколаїв постійно очікуємо на в місцях де маємо відбійник посередині (що заважає зустрічним попереджати), випади можливі в усіх розривах відбійника + в Жашкові та в Умані. Але значно частіше на трасі. Втім на цьому відрізку простіше триматися швидкості <130км/г.
Поворот на Миколаїв, останнім часом досить часто чатує на шляхопроводі, що він там видивляється не знаю, на зворотньому шляху на цій розв'язці практично в 100% стаціонарний пост слідкує за виконанням знаку "STOP" під час виїзду на Одеську трасу.
Дуже рідко бувають в Станіславове (але міряти швидкість вони не мають права, бо все село менше 1км в довжину) та на окружній Голованівська. В денний час (але не гребують і нічним) майже 100% маємо 2 пости з візирами в селищі Пушкове, по обом краям села. Нема їх здається тільки під час перезмінки.
Також не забуваємо правила проїзду залізничних переїздів з обох боків Первомайська. В самому Первомайську раніше контролювали світлофори, але останнім часом їх бачу тільки на центральному колі з мостами і стоять вона зазвичай так, що наш потік не чіпають, хіба що тільки тих, що прямують на Криве Озеро повертаючись до дому. Ям в Первомайську поки що нема, але дорога як завжди найнеприємніша.
За Первомайськом - переїзд, від нього і далі все село Мигію обгін заборонено, особливо часто це контролюють між переїздом та селом (два пости - традиція), але цього року чомусь не бачив, бо навесні саме там були найстрашніші ями.
Далі буває пост в Благодатному (село схоже за ландшафтом на Пушкове, але вірогідність нижча).
Южноукраїнськ - раніше бували перед місто на знак "70", але зараз його зняли і частіше чатують майже за містом біля залізничного переїзду (якщо їхати не по окружній а через дамбу). Окружна Южноукраїнська зараз пристойної якості, але через дамбу на 2км ближче, але треба виконати знак "STOP" під час змикання з окружною.
Олександрівка - раніше бували, але щось давно не бачив. Найпоганіші шматки дороги в цьому селі цієї весни оновили.
В Вознесенську бувають, особливо часто вони контролюють правильність проїзду світлофорів на зворотньому шляху. Зрідка бувають невеликі опади в кінці міста та в селах за Вознесенськом (в Раковому, Новогригорівці, ще рідше в Дорошівці).
Перед Новою Одесою пост буває просто на трасі біля поромної переправи. Часто бувають в Троїцькому, навіть і 2 поста, але в цьому році не бачив. Між Троїцьким та Новою Одесою неприємний місточок, на якому краще скинути швидкість, як того вимагають знаки. В Новой Одесі теж бувають, теж до двох постів.
З траси Нова Одеса-Миколаїв після введення норми 110+20 практично зникли, навіть на переїзді їх давно не бачив, хоча раніше вони часто паслися на "70","50". Зараз їх можна зустріти хіба що біля повороту на Херсон, бо там є знаки "90", та й знак "STOP" з постійно затертою стоп-лінією біля переїзду.
Після закінчення ремонту моста біля Мішково-Погорілове та зникнення знаків обмеження швидкості теж на бачив. Вона частіше чатують на колі з селом. Ще дивляться на обгін на мостику за цім колом (бувають з обох боків).
На новому мосту через залізничну колію, яким завершується миколаївська окружна, є знаки "40" та три широкі вибоїни. Приємного в них мало, їх не контролюють, на 80-ти я їх пройшов без ексцесів, але краще скинути. За мостом "ремонт" дороги, який вже 2 роки як заморожений. Але знаки є, втім здається перестали там годуватися, особливо після того, як прибрали знак "40" на зворотньому шляху.
Далі кілька екіпажів можна зустріти до кордону миколаївської та херсонської області, що будуть контролювати правила обгону (там великі ділянки де обгін заборонено).
Херсонська майже одразу зустрічає 4-х смуговою дорогою, та , що пасуться в розривах відбійника за зразком колег з одеської траси. Іноді бувають і в місцях де відбійника нема, найчастіше це місце контролю фур на зворотньому шляху, не знаю може на легкові вони там уваги не звертають. Часто ловлять в місці виїзду з окружної Херсона на знак "STOP" (теж на зворотньому шляху). На окружній в її 2-смуговій частині часом контролюють правила здійснення обгону.
За мостом через Днепр раніше часто когось, за щось ловили, мабуть знаки обмежувальні були, але давно їх не бачив, ті знаки що лишилися, стосуються тільки автобусів.
В Цюрупінську є практично завжди іноді до 4-х екіпажів (останнім часом більше 2-х не бачив). Треба бути пильнім від самого початку до кінця міста. За Цюрупінськом часто контролюють правила здійснення обгонів.
Через Чаплинку цього року не їздив, машин ще мало, на мій погляд це маршрут для серпня місяця, все таки 25-км гак це 25-км гак. Там традиційно пасуть знаки "STOP", окружну Чаплинкі, іноді бувають просто в полі (один раз 4-х поїздок цім маршрутом бачив). Люблять теж подивитися на проїзд залізничних переїздів біля Армянську.
На стандартному маршруті пости в селах (найчастіше в Раденську та Копанях). Зрідка контролюють правила здійснення обгонів за селами. Пост часто буває біля каланчаківського МРЕО.
Пост на в'їзді в Крим - святе, швидкість скинути треба, але виконувати "STOP" вже не треба. Часто буває кілька постів в Армянську та Красноперекопську. Армянськімі практикується "западло" - їзда по місту зі швидкістю <40км та формування колони за собою. Обгін заборонено до самого переїзду (десь 2 км за містом). В Ішуні давно постів не бачив, хоча раніше зустрічалися.
Далі по трасі часто стоять контролюють правила обгонів, також люблять кататися в потоці з візирем ("амеріканське" патрулювання). В цих місцях треба бути уважним, якось вибравшись на черговий пагорб зустрів стадо корів, добре, що зустрічний встиг мене попередити, а я встиг скинути швидкість.
В Войковому і в Новому Саді раніше були часто, але останнім часом чомусь не бачу.
В Гвардейському після проїзду 2-го переїзду ідемо ліворуч на 3-й переїзд (по вказівникам Джанкой,Харьків). Мінуємо селище "Красная Зорька" і біля заправки "Shell" повертаємо праворуч на Сімферополь. Цей маршрут коротший, замість купи сіл на вузькій дорозі, маємо 4 смуги нової траси, виходять одразу на окружну міста. Економія до 20-30 хвилин. На зворотньому шляху, щоб не проскочити - орієнтир той самий "Shell", та завершення відремонтованого шматка дороги.
На під'їзді до Сімферополя треба звертати увагу на напрямки руху по смугах. Дуже часто з правої смуги можна повернути тільки праворуч і за перехрестям стоїть , що буде радий повідомити вам про це.
На окружній Сімферополя давно нікого не бачив, раніше зустрічав їх хіба що напроти гіпермаркетів.
Шматок Сімферополь-Ялта дорога важка, краще не порушувати взагалі. Тім більше, що зараз іде "отработка города Ялта" на відрізку від Сімферополя до Алушти я в четвер нарахував 9 постів, потім збився. Від Алушти до Ялти постів менше, але теж є, навіть сьогодні до 4 ранку стояли в Пушкіне. Якщо їхати вночі то краще підгадати так, щоб на Ангарський перевал виїхати не першим, якщо все ж таки зупинили, ні в якому разі не каятися в тому, що ви позавчора випили пляшку пива і з того часу ні-ні. Краще взагалі сказати, що на відпочинку вели тверезий образ життя. Я сьогодні був певний на всі 100%, що запаху від 0.5 пива майже через добу бути не може, але ледь не здався, головне тверда відповідь - не пив.

V.I.P ***
51 год (21 год за рулем), Херсон
С нами с 23.10.2003

21 июня 2010 в 08:32 Гілками

В ответ на:

в Станіславове (але міряти швидкість вони не мають права, бо все село менше 1км в довжину)

Це чому? Де про таке написано?

В ответ на:

Іноді бувають і в місцях де відбійника нема, найчастіше це місце контролю фур на зворотньому шляху, не знаю може на легкові вони там уваги не звертають.

На зворотньому шляху обмеження швидкості для фур. Легковим там скидати швидкість не треба.

В ответ на:

За мостом через Днепр раніше часто когось, за щось ловили, мабуть знаки обмежувальні були, але давно їх не бачив, ті знаки що лишилися, стосуються тільки автобусів.

Зразу за мостом було обмеження швидксті, зараз його зняли.

V.I.P ***
С нами с 24.07.2005

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Water]
      21 июня 2010 в 08:52 Гілками

У відповідь на:

У відповідь на:

в Станіславове (але міряти швидкість вони не мають права, бо все село менше 1км в довжину)

Це чому? Де про таке написано?

Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

Розпорядження № 466

"Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень
із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису"
21.05.2009 м. Київ

У відповідь на:

1.4. Виключити випадки документування порушень встановленого швидкісного режиму руху транспортних засобів у зонах дії дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість, на в'їздах у населені пункти на відстані меншій ніж 1000 метрів від його початку.

У відповідь на:

На зворотньому шляху обмеження швидкості для фур. Легковим там скидати швидкість не треба.

Я мав на увазі, що якщо їхати швидше за 130 можуть і зупинити .

приверженец ***
31 год за рулем, Киев
С нами с 21.09.2004

21 июня 2010 в 12:14 Гілками

Большое спасибо!
Очень интересно. Интересен и тайм-отчет.

"... В Гвардейському після проїзду 2-го переїзду ідемо ліворуч на 3-й переїзд (по вказівникам Джанкой,Харьків). Мінуємо селище "Красная Зорька" і біля заправки "Shell" повертаємо праворуч на Сімферополь. Цей маршрут коротший, замість купи сіл на вузькій дорозі, маємо 4 смуги нової траси, виходять одразу на окружну міста..."
Попробую и этот участок.

С началом чтения этого топика и примерки маршрутов в Крым на себя, интересует вопрос:
стоит ли до Симферополя ехать Красноперекопск-Войково-Гвардейск... или стоит выскочить на трасу M18 (Харьков-Симферополь) в районе Джанкоя? Теоретически, трасса M18 в этом участке должна быть лучше (меньше проблем с обгоном и населенными пунктами), но все таки маршрут в этом случае км на 30 длиннее и эти 30 км проходят по дороге похожей на Войково-Гвардейск

V.I.P ***
51 год (21 год за рулем), Херсон
С нами с 23.10.2003

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Samoed]
      21 июня 2010 в 12:35 Гілками

В ответ на:

стоит ли до Симферополя ехать Красноперекопск-Войково-Гвардейск... или стоит выскочить на трасу M18 (Харьков-Симферополь) в районе Джанкоя?

IMHO, не стоит, во-первых, Воинка-Джанкой дорога что через Выпасное, что через Новокрымское оставляет желать лучшего, трафик там конечно поменьше. Но добавляется проезд Джанкоя, где постоянно плотный трафик и куча.

На Симферополь езжу как написал Daugava, через Гвардейское-Красную зорьку.

приверженец *****
63 года, Винница
С нами с 26.06.2007

21 июня 2010 в 12:57 Гілками

Daugava, спасибо за подробное изложение пути.
25.06 - выезжаю на Крым.
Так, что для меня, это очень кстати.

Dag
старый писатель ****
Киев
С нами с 21.09.2007

Re: Состояние дороги на Крым [Re: Автандил Мармулетов]
      21 июня 2010 в 15:12 Гілками

В ответ на:

Так можно сказать, что соседями будем. Через гору. Я в Рыбачье

R.I.P. *
37 лет (19 лет за рулем), Киев
С нами с 20.12.2008

21 июня 2010 в 15:45 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

Так можно сказать, что соседями будем. Через гору. Я в Рыбачье

и я в Рыбачье 11-того.

Autoua.netФорумАвтотури по Україні
Додаткова інформація
0 користувачів і 83 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: ****
Переглядів теми: 292058

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія