Дорый день. С недавнего времени на Краковце сделали отдельные полосы для автомобилей с укр. регистрацией и иностранной. Кто уже проезжал по отдельной полосе? И вообще работает или нет эта система?
Это задумывалось так. Изначально можно проходить по любому коридору. А те, кому нечего декларировать, для ускорения процесса могут проходить по зелёному коридору. Такс-фри здесь не при чем. Существенен сам процесс декларирования. То сть при выезде с Украины я могу смело идти на красный коридор, а при возникновении вопросов, заявить, что хочу задекларировать свой мобильный телефон (или серёжки жены) и отказвть в этом мне никто не имеет права.
Вопрос в другом. Сейчас есть две очереди с нашей стороны (на Краковце): для машин с украинскими номерами и с неукраинскими. Насколько я понял разделение происходит уже на территории перехода. Кто-нибудь пробовал, не стоять до самого перехода, а объехать всю эту очередь и сразу встать в рукав с укрономерами ?
Nickoss 13.03.2016 15:01 пишет: Это задумывалось так. Изначально можно проходить по любому коридору. А те, кому нечего декларировать, для ускорения процесса могут проходить по зелёному коридору. Такс-фри здесь не при чем. Существенен сам процесс декларирования. То сть при выезде с Украины я могу смело идти на красный коридор, а при возникновении вопросов, заявить, что хочу задекларировать свой мобильный телефон (или серёжки жены) и отказвть в этом мне никто не имеет права.
Вопрос в другом. Сейчас есть две очереди с нашей стороны (на Краковце): для машин с украинскими номерами и с неукраинскими. Насколько я понял разделение происходит уже на территории перехода. Кто-нибудь пробовал, не стоять до самого перехода, а объехать всю эту очередь и сразу встать в рукав с укрономерами ?
А як це зробити як там є КП?? Тебе просто не пустять ,черга ж для всіх якраз шоб КП пройти.А вже після нього черги діляться.
Хтось знає, скільки зараз коштує Зелена карта на кордоні? Зимою купував в Ягодині на 15 днів, то було дешевше приблизно на 70 грн, ніж , скажімо, в Луцьку. Ну, там якісь знижки в прикордонній зоні, щось таке... Цікавить на місяць.
ssheva 17.03.2016 23:22 пишет: Хтось знає, скільки зараз коштує Зелена карта на кордоні? Зимою купував в Ягодині на 15 днів, то було дешевше приблизно на 70 грн, ніж , скажімо, в Луцьку. Ну, там якісь знижки в прикордонній зоні, щось таке... Цікавить на місяць.
Дешевше, ніж в наших... Але, поясніть на пальцях, як її там купити. Ну, для чайників... В Ягодині це на польській стороні справа від колєйки віконця? А вночі вони працюють? Чи можуть там виникнути якісь проблеми? (А то тоді ж буде ні вперед, ні назад ))) )
Дешевше, ніж в наших... Але, поясніть на пальцях, як її там купити. Ну, для чайників... В Ягодині це на польській стороні справа від колєйки віконця? А вночі вони працюють? Чи можуть там виникнути якісь проблеми? (А то тоді ж буде ні вперед, ні назад ))) )
так, саме в ти х віконцях, працюють цілодобово і в свята. Ніяких проблем.
Ok, зрозуміло. А ще питання : чи можна придбати Зелену карту на польській стороні в Устилузі і Угринові? Або, на крайняк, на нашій стороні. Бо сьогодні знайомий казав, шо на Ягодині повна ...опа робиться. Хоча, камера каже зовсім інше... Знов кидаюсь, кудой їхати
ssheva 19.03.2016 22:20 пишет: Ok, зрозуміло. А ще питання : чи можна придбати Зелену карту на польській стороні в Устилузі і Угринові? Або, на крайняк, на нашій стороні. Бо сьогодні знайомий казав, шо на Ягодині повна ...опа робиться. Хоча, камера каже зовсім інше... Знов кидаюсь, кудой їхати
На Устилузі кантор справа, після заїзду, за мостом. На Угринові раніше не було, давно там не був.
Щоб не створювати тему , тут спитаю. Цікавить оптовий ринок текстилю в Тушині (Лодзь) : маршрут (кудой краще з Хелма) парковка, нюанси, і, особливо, години роботи. Тирнет каже, що там нічний базар з вівторка на середу з 00.00 до 06.00. Хто в курсі - розкажіть!