Для того чтобы вид на камерах была красивая картинка, пускают частями, а не живой очередью, так что какмеры - это фикция. Интересно, кстати строительство нового терминала на польской стороне на Устилуге, почти не продвинулось за 6 месяцев, похоже что поляки поняли, поняли раньше нас какая кабала это евро2012
Неохота ещё раз заводить накрывшуюся тему про время прохождения украинско-словацких погранпереходов - так лучше в данное время ситуация там, чем на украинско-польских переходах? Настолько лучше, что стоит мотнуть лишний крюк?
ubr 02.05.2012 16:15 пишет: Неохота ещё раз заводить накрывшуюся тему про время прохождения украинско-словацких погранпереходов - так лучше в данное время ситуация там, чем на украинско-польских переходах? Настолько лучше, что стоит мотнуть лишний крюк?
Нужно просто понять логику почему в Польше есть очереди, а в других странах нет : очередь создают наши микроавтобусы, которые ездят по кругу без перерыва + желающие за нишим топливом и алкоголем с польской стороны. А едут туда потому, что там дешевле начиная от техники и заканчивая бытовой химией.
ubr 02.05.2012 16:15 пишет: Неохота ещё раз заводить накрывшуюся тему про время прохождения украинско-словацких погранпереходов - так лучше в данное время ситуация там, чем на украинско-польских переходах? Настолько лучше, что стоит мотнуть лишний крюк?
Нужно просто понять логику почему в Польше есть очереди, а в других странах нет ...
Да вот прошлый год пужали непредсказуемостью перехода В.Березне-Убля да возможностью очередей в Вышне Немецке. Вот и спрашиваю счас.
В ответ на: Да вот прошлый год пужали непредсказуемостью перехода В.Березне-Убля да возможностью очередей в Вышне Немецке. Вот и спрашиваю счас.
Головне - не попади на перезмінку (близько 8.00 і 20.00 за Києвом, одночасно з обох боків). Ця процедура - близько години тупого стояння. Із власного досвіду - у неділю й на свята Ужгород/В.Немецке з самого ранку або після вечірньої перезмінки проходиться достатньо швидко. В інший час можуть бути досить великі черги. В.Березний/Убля - великих черг як правило, не буває. У країнах ЄС норматив на обробку легкової машини - 20 хвилин. Поляки його завжди старанно дотримуються. Словаки, мадьяри - коли як.
Дайте, будь-ласка, пораду у такій ситуації. Буду їхати влітку з Києва у західну частину Словаччини. Якщо їхати через Польщу, навігатор малює десь на сто кілометрів ближчу відстань, ніж якщо їхати до Ужгорода і там перетинати кордон. Буду їхати з дітьми, тож питання часу очікування на кордоні є важливим. День перетину кордону - п'ятниця. Чи справді на словацькому кордоні легше з чергами, чи спробувати все ж таки поїхати через Польщу? PS. Я ж правильно розумію, що зі словацькою візою я можу без проблем в'їхати у Польщу?
В ответ на: Дайте, будь-ласка, пораду у такій ситуації. Буду їхати влітку з Києва у західну частину Словаччини. Якщо їхати через Польщу, навігатор малює десь на сто кілометрів ближчу відстань, ніж якщо їхати до Ужгорода і там перетинати кордон. Буду їхати з дітьми, тож питання часу очікування на кордоні є важливим. День перетину кордону - п'ятниця. Чи справді на словацькому кордоні легше з чергами, чи спробувати все ж таки поїхати через Польщу? PS. Я ж правильно розумію, що зі словацькою візою я можу без проблем в'їхати у Польщу?
Давайте по порядку. Із словацькою візою Ви без проблем в'їдете до Польщі. Про інші випадки я ще не чув. Найкоротший варіант у Татри - очевидно, через Самбір-Смільницю-Устшикі Дольне-Мушину. Це єдиний українсько-польський перехід, де не буває черг на кілька годин (максимум - 1,5-2 години). Але дороги від Старого Самбора і до кордону практично немає. Є ямки, ями і ямищі, які неможливо обминути. У Польщі - більш-менш. Вдень на будь-якому переході можуть бути черги. На польському кордоні - 100% будуть. Якщо Вам потрібно у Західну Словаччину - то найпростіше і найшвидше буде через Угорщину (будь-який перехід), потім - дорога №4 або №41, залежно від переходу, потім М3, Будапешт, М1 у напрямку на Відень-Райка-Словаччина. по Словаччині дороги наближаються за якістю до українських, але набагато повільніші, автобан є лише частинами, за його оплатою (віньєтка на 10 євро мінімум) уважно слідкує поліція вже в Кошицях. Зате види гарні, особливо Спішський Град біля Попраду.
Найкоротший варіант у Татри - очевидно, через Самбір-Смільницю-Устшикі Дольне-Мушину. Це єдиний українсько-польський перехід, де не буває черг на кілька годин (максимум - 1,5-2 години).
не повіриш 3-4 години можна простояти легко сам стояв кілька раз особливо якщо повертаєшся в Україну і попадеш на Кросценко о 17-00 чи о 18-00 хоча як правило 1-1,5 год
Всем привет,в ближайшие 1-2 дня предстоит поездка в Краков,еду впервые,подскажите на сегодняшний день где лучше пройти границу(ехать буду через Львов).