Колеги, поставили мені сигналку Шериф ZX-777ER (треба було для КАСКО), запрограмували стандартні функції, сказали, що більше ніхто не вимагає, і що при потребі можуть запрограмувати все, що я захочу, або я це можу зробити сам.
Питання наступне: на практиці щось з цього багатого переліку реально потрібно? У кого які улюблені налаштування? P.S.: Сам тільки сів за кермо, досвіду мало.
Питання ні про що. Давай краще ти візьмешь інструкцію, сядешь, прочитаешь уважно, потім що буде не зрозуміло запитаєшь на форумі? А коли буде все зрозуміло - то тоді вже і сам зможешь вирішити що тобі потрібно, а що ні.
Питання про best practice, воно типове в будь-якій області, нічого дивного в ньому не бачу. Інструкцію прочитав ще до того як писати (не проробивши самостійної роботи питання не ставлю), далі є логічне продовження - програмувати все по черзі, і дивитися наскільки це зручно, але це займає час, тому я і питаю більш досвідчених людей, щоб вони порадили?
В ответ на: Колеги, поставили мені сигналку Шериф ZX-777ER (треба було для КАСКО), запрограмували стандартні функції, сказали, що більше ніхто не вимагає, і що при потребі можуть запрограмувати все, що я захочу, або я це можу зробити сам.
Питання наступне: на практиці щось з цього багатого переліку реально потрібно? У кого які улюблені налаштування? P.S.: Сам тільки сів за кермо, досвіду мало.
Отключил автопостановку на охрану, включил закрытие дверей по включению зажигания, а вообще, эта сигналка не нравится ...
У відповідь на: Отключил автопостановку на охрану, включил закрытие дверей по включению зажигания, а вообще, эта сигналка не нравится ...
Аналогічно, автопостановку відключив, т.як люблю до початку руху і після посидіти в машині і продумати справи на перед, чи зібрати речі по салону, а тут всі двері закриваються, і на мої рухи сирена починає волати - страшенно діє на нерви.
Стосовно другого - коли дитина підросте і почте лазити по салону, то мабуть теж зроблю.