А после первого полугодия не выдавали из-за карантина. Так что сегодня впервые увидел.
навчається в Ліцеї Мистецтв , а хор - 10, ритміка,танець - 11, сольфеджио/муз.грамота- 11, рисунок - 11. Можливо Ви не зовсім коректно вибрали напрямок навчання дитині? Якщо не таємниця, скажіть будь ласка, ким Ви бажаєте бачити доньку в майбутньому? І чому вибрали саме цей навчальній заклад?
та, ти таким у старшій школі попишайся а начальна - це так, ще даже не квіточки, діти ще вчаться
(ладно-ладно, дитину поздоровляю!!!! )
Выпускной класс. Экзамены 3х12 + золотая медаль!
навчається в Ліцеї Мистецтв , а хор - 10, ритміка,танець - 11, сольфеджио/муз.грамота- 11, рисунок - 11. Можливо Ви не зовсім коректно вибрали напрямок навчання дитині? Якщо не таємниця, скажіть будь ласка, ким Ви бажаєте бачити доньку в майбутньому? І чому вибрали саме цей навчальній заклад?
Тобто 11 - низька відмітка?
Молодцы!
а это? харькивщинствознавство - это про харькОв штоле? типо биологии?
та, ти таким у старшій школі попишайся а начальна - це так, ще даже не квіточки, діти ще вчаться
(ладно-ладно, дитину поздоровляю!!!! )
А що у старшій школі такого? Наскільки я пам'ятаю, усі, хто у нас навчався відмінно, робили це протягом усього навчання.
налил ребенку?
а это? харькивщинствознавство - это про харькОв штоле? типо биологии?
Не могу знать, Христофор Банифатич. Из-за отсутствия таковых.
налил ребенку?
в пятницу выпускной - будем обмывать все вместе!
не ворушись, у тебе 6996 сообщений а у мене щас будет 9889
а поведение где?
а поведение где?
Это что за предмет?
А що у старшій школі такого? Наскільки я пам'ятаю, усі, хто у нас навчався відмінно, робили це на протязі усього навчання.
Не-е-е-т!
Тобто 11 - низька відмітка?
Батенька, Вы Еврей? (вопросом на вопрос отвечаете) И где в моём посте слово 11-низкая оценка? Просто прослеживается предрасположенность ребёнка к точным наукам.
а поведение где?
Это что за предмет?
ну раньше в мое время в табелях ставили хор, уд, неуд
А що у старшій школі такого? Наскільки я пам'ятаю, усі, хто у нас навчався відмінно, робили це на протязі усього навчання.
Не-е-е-т!
Виноват, протягом. У меня в русской школе по укр. языку был трояк.