Всім привіт! Маю одну дилему. Потрібен бус - в основному для роботи (70%), а на вихідні для відпочинку (виїхати на природу і т.д.). Реально є 12000$ +/-. Варіанти такі: - VW T4 2,5 довгий. - Vivaro/Trafik 1,9 CDTI Що краще взяти?
пс. передивився пів нету, чіткої відповіді для себе не знайшов.
Плюси Т4 - простіший мотор (нема дорогих форсунок), менша вибагливість до якості солярки Мінуси Т4 - важко знайти достойний екземпляр Плюси Віваро - добра керованість та динаміка, сучасний вигляд, велика пропозиція на ринку Мінуси Віваро - складна та дорога паливна система (на коліні не зробиш), чутливість до якості палива, дороща ходова
Ціни на десятирічні Т4 такі самі як на п'ятичічні Опелі
так ти сам все знаеш, що тобі підсказати ? Єдине скажу, що маю декілька прикладів коли люди їздили на Т4 потім купували Т5 чи Трафік, і невдовзі їх продавали і знову купували Т4. Трафік гарна машина, коли не ламаеться, якщо ж ламаеться, тоді ховайся ( дорогі запчастини і знайти нормальний сервіс по них проблема ). Знаю що зі Львова з коробками 6-ступками від трафіків їздять на ремонт до Чернівців, ближче нормальних ремонтників нема. От тепер прикинь, їхати 300км в одну сторону, везти коробку в ремонт, причому вона частенько людям мозг парить, а в Т4 все на місці ремонтуеться, накрайняк з розборки береться без проблем. Я думаю що трафіка якщо брати, то бензинового, бажано до 3-х років.
Дякую камради. В принципі так і думаю, але вже довший час не можу знайти Т4 в пристойному стані за такі гроші, а машини треба. Приходиться кидатися в "крайності".