Всім привіт. Прийшла в голову така ідейка. Купляємо тут авто після ДТП або чим подешевше. Приганяємо ізза кордону таке саме, в ідеальному стані, так сказати щоб мухи не грались. В пригнаному авто всяко нівечимо номер кузова. В хорошого моториста перекидаєм всі нутрощі пригнаного мотора в куплений тут, залишаючи тільки рідний корпус (картер чи ГБЦ) з вказаним серійним номером. Звертаємося в ДАІ з заявою про вандальне пошкодження/знищення за необережністю серійного номера, що унеможливлює його читання. Отримуємо відповідні доки про Б/Н кузов або перебиття/переварку номера (в такому разі ставимо номер з українського авто). Таким чином отримуємо пригнаний ізза кордону авто на Українській реєстрації без сплати ШАЛЕНИХ податків. Питання - де прокол в цій схемі? З повагою, AnageN.
Нормамальная схема. Правда есть ньюанс, УК статья 358 пункт 3. Использование заведомо подделанного документа - наказывается штрафом до пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или арестом на срок до шести месяцев, или ограничением воли на срок до двух лет.
ну и еще нюанс -в иномарках номеров кузова минимум 2(на кенгуре я только2 пока нашел, на лансере было 5) и вандально уничтожить оба сразу можно только загнав автокак минимум под товарняк, чтоб была отмазка почему оба уничтожены или повреждены
В ответ на: ну и еще нюанс -в иномарках номеров кузова минимум 2(на кенгуре я только2 пока нашел, на лансере было 5) и вандально уничтожить оба сразу можно только загнав автокак минимум под товарняк, чтоб была отмазка почему оба уничтожены или повреждены
Вибачте за настирливість, але такий вже є Як мені відомо зараз номер кузова не записують в техталон? Купляємо "роздовбане" авто тут, переїжаємо ним кордон, в поляків беремо таке ж авто, і перекидаємо весь двигун (або тільки деталі з номером) з українського на польське авто. Повертаємось додому на польському авто з нашими номерами і доками. І як?
В ответ на: Вибачте за настирливість, але такий вже є Як мені відомо зараз номер кузова не записують в техталон? Купляємо "роздовбане" авто тут, переїжаємо ним кордон, в поляків беремо таке ж авто, і перекидаємо весь двигун (або тільки деталі з номером) з українського на польське авто. Повертаємось додому на польському авто з нашими номерами і доками. І як?
Вы трошки перепутали.не пишут номер двигателя,кузов как-раз пишут.А так как по мне схема бред,типа "Добрый вечер мне,тут хулиганы молотком аккуратно расхерячили только номер кузова в двух местах,давайте сделаем Б/Н машину....
Ну ну, не будьте таким катигоричним. Щось подібне робив і мій дідусь, правда на Москвичах 408. Думаю для старих (дуже старих) іномарок років по 40, з 1 номером, така система піде на ура. Але для всього новішого - вже проблематично.
digor_ua
Анонім
Re: Система пригона автомобіля із-за кордону без розмитне
[Re: seregaspeed]
10 июля 2010 в 09:09 Гілками
В ответ на: Вибачте за настирливість, але такий вже є Як мені відомо зараз номер кузова не записують в техталон? Купляємо "роздовбане" авто тут, переїжаємо ним кордон, в поляків беремо таке ж авто, і перекидаємо весь двигун (або тільки деталі з номером) з українського на польське авто. Повертаємось додому на польському авто з нашими номерами і доками. І як?
Вы трошки перепутали.не пишут номер двигателя,кузов как-раз пишут.А так как по мне схема бред,типа "Добрый вечер мне,тут хулиганы молотком аккуратно расхерячили только номер кузова в двух местах,давайте сделаем Б/Н машину....
Ну так это ж ели к незнакомму сотруднику МРЕО с такой фразой подойти то бред. А вот если к знакомому, да еще и с денюжкой то очень даже правдоподобная история