В ответ на: Еще не ездил, точно не скажу. НО то не А4 точно. То автострада А18 Слышал там вполне неплохая дорога.
Я ж одразу сказав, що це А18 . Вона непогана тільки на невеликому відрізку перед змиканням з А4. Інша її частина непогана тільки тім, що має 4 смуги та немає відвертих ям на півколеса.
Навіть на твоєму фото стики поміж бетонними плитами добре помітні. Їхати по такій дорозі - сумнівне задоволення. Невеличкі ями, пагорби там теж мають місце. Я їхав значно швидше ніж поляки, десь 90 км/г, на цій швидкості мене не обігнав там ніхто.
Взагалі, враження після кордонів Німеччина-Польща (А18) та Польща-Україна (Краківець) абсолютно однакові - наче з Європи потрапив до Зони як зі "Сталкеру" Тарковського. Різниця мабуть тільки в наявності на нашій частині Зони поселень, лежачих асфальтових та те, що з Німеччини до Польщі перехід більш раптовий, через відсутність контролю на кордоні.
Взагалі, враження після кордонів Німеччина-Польща (А18) та Польща-Україна (Краківець) абсолютно однакові - наче з Європи потрапив до Зони як зі "Сталкеру" Тарковського.
А если по А4 въежать ? А4 лучше чем дальше идет автобан до Дрездена в Германии, я ездил. А4 новее просто
К евро12 будет 4 автобана (даже 5ть) на вьезде с Запада в Польшу http://www.siskom.waw.pl/autostrady/autostrady.PNG 4ре со стороны Германии - А4, А18, А2 (Познань), А6 (Сщечин), А1 со стороны Чехии (Чехия это запад или нет ? )
Мне реально интересно, что будет в Украине на въездах с Запада к июню 2012 Хоть бы поменяли покрытие полностью на трассе Краковец ЛЬвов Ну и там от Устилуга к Луцьцу дорога тоже охо-хо
В ответ на:
Різниця мабуть тільки в наявності на нашій частині Зони поселень, лежачих асфальтових та те, що з Німеччини до Польщі перехід більш раптовий, через відсутність контролю на кордоні.
Хорошо бы пошёл твой рассказ для тех кто в Украину не вьежал ни разу В районе ЛЬвова однополоски с огромными ямищами, без разметки и тд и тп В районе Луцка вообще атас дорожка Если ты разницы не увидел, то видимо не хотел просто
Якщо їхати з Ростоку-Берліну то гак майже в 100 км. Звичайно все по бану, і якщо їхати по ньому 200 км/г, то може і варто. В тім, я на цьому німецькому бані зайця збив і на 120 км/г.
Це був автобан Берлін-Бреслау, побудований у 1930-х за часів Третього Рейху. Він був побудований з лише однією смугою у кожному напрямку на усьому маршруті від Берліна до Бреслау (Вроцлава). Помім вже Німеччина та Польща добудовували ще дві смуги. Німеччина також реконструювала старі смуги, але Польща ще не встигла це зробити. Тому на A18(DK18) така різниця: ідеальне покриття у напрямку до кордона з Німеччиною, та жахливе від кордона.
Якщо їхати з Ростоку-Берліну то гак майже в 100 км. Звичайно все по бану, і якщо їхати по ньому 200 км/г, то може і варто. В тім, я на цьому німецькому бані зайця збив і на 120 км/г.
Где и какой мне гак сделать, чтобы въехать в Украину по автобану. Желательно еще не только вьъехать, а еще проехать ну хотя бы пол страны... Ну хотя бы до Киева.
Даже по 2полосы нету (в каждую сторону) ни одного вьезда.
В общем я бы не стал прибедняться по поводу Польши. Динамично строяться новые и модернизируются старые дороги. К Евро 2012 будет практически уже хорошо. Еще несколько лет после и будет совсем харашо.
В Украине боюсь через пару лет отремонтированный (ну должны же там хоть покрытие поменять ) Краковец-Львов опять прохудиться
От що дивне в Вас пане Андрію, це намагання створити відчуття суперечки там, де її нема . Те що Польща значно більше робить для доріг ніж Україна, здається ні в кого тут сумнівів нема
В ответ на: опять прохудиться
Вже в червні я бачив колію (поки невелику) на свіжій кільцевий Олесько. Чи доживе вона без ямкових ремонтів хоча б до 2012 року?
Неделю назад проехал (14-го). Попал в пробку часа на полтора сразу на съезде с нового участка А4 у Кракова. При переходе на дорогу номер 4 очень неудобная развязка с двумя светофорами, поэтому тащились долго сначала до съезда с автобана, потом до заезда на четвёртую дорогу, потом - по светофорам на ней. Сейчас прикидываю - километров на 10 всё это затянулось...
В остальном - дорога в порядке. Несмотря на отдельные места ремонтов, никаких проблем больше не было
c cубботы на воскресенье проходили через устилуг, заняло 5.5 часов. Очень не быстрый участок до Жещува. В целом нормальная дорога за исключением въезда на А4 в Кракове. Но если ехать как мне на север Германии, то нет смысла такой маршрут выбирать.
В ответ на: Неделю назад проехал (14-го). Попал в пробку часа на полтора сразу на съезде с нового участка А4 у Кракова.
У Кракова это где точно ? Величка или Шарув ? 20 км разницы
Вот как заканчивается автобан, там и пробка начиналась.. Просто посмотри по карте где сейчас он заканчивается и от конца автобана примерно километр с небольшим до дороги №4, по которой едем к границе....
Вот как заканчивается автобан, там и пробка начиналась.. Просто посмотри по карте где сейчас он заканчивается и от конца автобана примерно километр с небольшим до дороги №4, по которой едем к границе....
Мне реально интересно, что будет в Украине на въездах с Запада к июню 2012 Хоть бы поменяли покрытие полностью на трассе Краковец ЛЬвов
та вроде будет что-то
В ответ на: Кабінет Міністрів обрав фінансово-промислову групу "Альтком" (Донецьк) генеральним підрядником по будівництву автомобільної дороги "Львів - Краковець". Про це сказано в повідомленні Львівської обласної державної адміністрації, передає Обком з посиланням на Українські новини. Роботи з будівництва дороги почалися 28 жовтня й будуть завершені в травні 2012 року. Вартість будівництва оцінюється в 3,4 млрд гривень. Довжина дороги складе 84,4 км. Дорога матиме вищу категорію якості й буде розрахована на швидкість руху 120-130 км/годину. Дорога стане продовженням транспортного коридору 3 "Берлін/Дрезден (Німеччина) - Вроцлав (Польща) - Львів - Київ". Завдяки цій магістралі буде завершена кільцева дорога навколо Львова.
П.С. Сорри шо апнул эту тему - просто искал инфу по А4.
Да, вчера в новостях показывали, что будут строить Львов-Краковец за бюджетные деньги . Очередной грандиозный распил бабла. 5 лет этот кусок трассы лежал в инвестиционных предложениях на сайте Укравтодора. Но какой инвестор вложит в эту страну деньги? . Распугали блин всех. Теперь сторят они стадионы и дороги к Евро-2012 за бюджетные деньги, придурки млин! Нам это Евро-2012 как чемодан без ручки, нести тяжело, а бросить жалко. ИМХО. Хотя конечно повод для распила бюджетных денег - то что нужно. Блин умеют же у нас из чего то хорошего делать исключительно корыстное. Про Олимпиаду они уже заговорили .... олимпийцы блин.
Почему придурки. Все пучком. Ключевая фраза вот: Кабінет Міністрів обрав фінансово-промислову групу "Альтком" (Донецьк) генеральним підрядником по будівництву автомобільної дороги "Львів - Краковець".