І хороша новина і не дуже. Хороша, що хоч щось перепало - на дві гри нашої групи у Києві, але без участі України. Погана - заявлявся на все аж до фіналу (на 18000 грн), а випало тільки два групових... Ну і ладно, краще синиця в руках може потім якось на перепродажному порталі вдасться ще щось купити.
У мене такий же екран, я так розумію, ми перебуваємо поки що в "чистилищі", тому що кнопки "Придбати" не видно..
Шановний футбольний уболівальник,
Із задоволенням повідомляємо, що Вашу заявку на придбання квитків на матчі УЄФА ЄВРО 2012™ було успішно відібрано.
Для того щоб ознайомитися з докладною інформацією щодо виділених Вам квитків, увійдіть, будь ласка, на портал з продажу квитків на веб-сайті www.UEFA.com.
Загальна вартість виділених вам квитків становить: 3600,- UAH
В якості способу оплати Ви обрали банківський переказ.
Протягом наступних декількох днів на Вашу поштову адресу надійде лист з усіма інструкціями щодо здійснення оплати. Зверніть увагу: якщо Ви не здійсните грошовий переказ протягом того терміну та у той спосіб, що зазначено у даному листі, Вашу заявку буде скасовано.
------------------------ заявка відібрана, квитки виділені, будуть твої повністю після оплати. ІМХО
а я не могу на сайт зайти пишет, что "не найдена такая учетная запись", хотя я получила подтврждение о том, что "успешно принята моя заявка на билеты и об итогах лотереи мне сообщат дополнительно на ту же электронку" че делать?
все, пришло подтверждение на электронку, что я счастливый обладатель билетов. а че я заказывала-то?
Всем привет! Из двух матчей выиграли два. Но возникает вопрос. Мы регистрировались в последний день, из-за какого-то глюка не могли выбрать украинский или русский язык. Регистрационная форма была на английском, не было выбора между банковским переводом или кредитной картой. Однозначно нужно оплачивать кредитной. В сообщении, которое мы получили, указывается сумма в евро. Скажите, могу ли я, как гражданин Украины, оплатить необходимую сумму в гривне? Спасибо ))))
В ответ на: Я тоже на все стадии заказывал, а получил только один.
А мне, в кои-то веки, поперло. Заказывал выиграл все матчи группового турнира на олимпийском и все матчи плей-офф тоже на олимпийском, включая финал. Мимо полуфинала в Донецке пролетел, но 2 из 3 заказов сыграло, считаю неплохо.