1. Справа в тому що виробник вказує ємність баку з запасом + 5 - 7 л., у зв*язку з цим дійсно могли залити такий об'єм палива. 2. З мобільним додатком дійсно були трабли, але на даний час ситуація вже виправлена. Перепрошуємо за незручності. 3. Тепер щодо знижки в транзакція (це саме запутане) є дві покупки (на одну й ту ж суму) одна з них анульована, а в ній нараховано знижку згідно електронного купону. Через це знижка нарахувалась не в повному обсязі, її ми відкоригуємо та надішлемо смс-інформування.
Ще раз приносимо вибачення.
Дякую за відповіді, але є певні уточнення:
1. Баянів стосовно ємності баків і т.п. тут вже перетягнуто дуже багато і на цьому увагу в своїй претензії я навіть не акцентую. Питання в тому, що я ж не перший раз заправляюсь на цьому авто. Є статистика, а проти неї не попреш. 90% всіх заправок - на трьох одних тих самих АЗС. Завжди 20-50 км після спрацювання лампочки. Завжди в середньому 62 літри влазить. Один раз було 65. Але як же ж взялося 68? Бак же до цього не був меншим, ніж зазначено у специфікації, а тут взяв і розтягнувся, як шлунок, коли багато пива п'єш.
2. Дякую за вибачення за мої незручності. Бо вони дійсно були і дуже великі. Але я хотів би дізнатись, чи зроблені якісь певні кроки для покарання людей, які неналежно виконали свою роботу і випустили "криве" оновлення додатку, не протестувавши його? Враховуючи, скільки я витратив нервів, особистого часу, коштів на мобільний зв'язок та кілометраж додому за карткою і назад на АЗС, то мені б дуже хотілося, щоб якась конкретна людина отримала мінус до заробітної плати, та палю від керівника за раздовбайство.
3. Якщо дійсно знижка буде відкоригована і додана наступного разу, то це дуже гарне й порядне вирішення цього питання.
SviatS 15.04.2016 16:34 пишет: я вас благаю не мелить дурниці щодо об"єму баку.... об"єм повністю відповідає заявленому виробником. ви плутаєте. виробники роблять так, що коли бортовий комп пише, що палива вже не має, то в баку ще є приблизно 6 літрів (в різних виробників по різному, ще й від обсягу баку залежить). тому не треба брехати... краще визнавати свої помилки і усувати їх, а не робити собі ще гірше...
Скажу в защиту ОККО. У меня в поло 1.2 tdi пистолетчик вдавил было 55 литров, при том, что бак у меня 45 и там еще че-то оставалось даже. Решил не ругаться, что меня нае**ли, а посмотреть, сколько я на них проеду - и проехал я тогда реально на этом баке немного больше 1000 км в городском цикле, чего до этого никогда не было и что соответствовало реальному расходу. Заправлялся тогда правда не на ОККО, а на УкрАвто.
Кстати, кто скажет, чей дизель лучше - Пульс ДТ или на УкраАвто. Вроде и тот и тот евро5 стандарта, только в окко беларусь, а УкрАвто - литовский?
Я багато років був фанатом ОККО, живу в Житомирі і заправлявся на одній і ті же АЗС з моменту її відкриття.
Але вже рік заправляюсь на Авіас. Чому? По-перше великої різниці в поведінці авто немає, на 0,5л/100км більший розхід. Бензин розумію, що МОЖЕ і гірший, але it's just a busines... По-друге, мене дуже напрягає оця "акція" із заправкою "до повного". Приходиш і як дурник просиш заправника налити "10л до повного", потім робишся ще раз дурником "10л до повного" на касі. Не всі касири і заправники тобі хочуть сприяти. Плюс, ця здача, залийте мені краще цей 1-2л, а не давайте здачу 20-30грн. Хлопці, звертаюсь до представника ОККО, Ви можете бути чоловіками, знизьте ціну на тих 1,5грн, що даєте знижку. Мене вже дратують Ваші смс із інфо про знижку. Це не солідно. По-третє, мене дуже дратує ця цінова політика. Нафта гуляє +/- 5долларів, грн доражчає на 10-12%, а Ви ціни піднімаєте. Я розумію, що "договорняки" і т.д. Але будьте вище цього, тому поки, я не ногою на ОККО!!!
nakamichi 14.04.2016 11:53 пишет: ОККО,а как можно узнать свою персональную скидку по Фишке,не заезжая на заправку? Может запрос по СМС какой есть или что-то подобное?
Рассылка приходит и через смс и на мейл.
По своим и наблюдениям родственников, знакомых: смс-ки приходят не всегда; даже, если по запросу, менялся вид скидочного топлива, на почту приходят напоминалки со старой скидкой. Прикрутите эту цифру в кабинете на сайте, она реально нужна пользователям, в отличие от непонятных скидок-копеек от прошлых покупок.
HighLD 10.04.2016 23:05 пишет: ... Отсюда у меня возникает масса вопросов, что это все было? Неудачный день у меня? Возможно.. Но как Вы можете прокомментировать столько косяков на ровном месте с Вашей стороны?
1. Справа в тому що виробник вказує ємність баку з запасом + 5 - 7 л., у зв*язку з цим дійсно могли залити такий об'єм палива. 2. З мобільним додатком дійсно були трабли, але на даний час ситуація вже виправлена. Перепрошуємо за незручності. 3. Тепер щодо знижки в транзакція (це саме запутане) є дві покупки (на одну й ту ж суму) одна з них анульована, а в ній нараховано знижку згідно електронного купону. Через це знижка нарахувалась не в повному обсязі, її ми відкоригуємо та надішлемо смс-інформування.
Ще раз приносимо вибачення.
Могу Вас огорчить, но в последнее время на АЗС ОККО происходят очень странные вещи при заправки до полного. Я уже 7 лет заправляю одну и ту же машину на ОККО при условии остатка топлива 100 км (лампочка загорается при остатке 60 км). Бак у машины 65 литров, но при этом умудряются залить 63 литра (это не единичный случай, бак за это время не растянулся) и я Вам скажу раньше такого не было. На других не брендовых АЗС при таких же условиях всегда заливали 58 литров. Вот и получается откуда берутся скидки. Также при заправке на ОККО на 10 литров Вы никогда не проедете да 90 км. Вы только в канистру можете наливать как положено, а это очень печально.
І як же ви на ці недоливи і "погані" заправки умудряєтесь трапляти На профільному автосі за 140+ тис пробгу спалив майже 7 тис літрів пального, 95 % якого - виключно звичайний євродизель. Переважна більшість заправок - від пустого до повного. Жодного разу ні бодяги ні тобі недоливу чи іншого обману. А в повністю пустий бак (60 л), лише тричі зміг "втиснути" 60 л задля знижки 0,5 грн.
Ціни на пальне, звичайно, але для себе давно вирішив не шукати пригод з пальним на інших (дешевих) заправках
Так банально, заливаю 10л на ОККО, вистачає на вікенд по місту, залив 10л на ANP, двічі перевіряв, тих же 10л на більше по-місту вистачає. Це при тому що на ANP розхід на 0,5л/100км більший. От тобі і різниця. Де наливають чесних 10л? А тут камрад також це замітив. Бо я думав ще рівняти. Бачу немає сенсу.
А чего про цену все молчат??? Доллар падает, нефть не влияет на текущие цены, так как продают фьючерсы А цена почти +2грн на стелле Притом опять похоже на монопольный сговор, ВОГ точно также в тоже время поднимает
atravel 13.04.2016 20:31 пишет: Мне тоже в бак 56 литров залили 60... учитывая тот факт, что в баке еще было несколько литров... времени разбираться не было, как это они так умудрились... ответ был ну там же еще в "горловину" влезло... так что похоже в ОККО - это тренд "растягивать баки".
А с дизелем никто не замечал изменений в худшую сторону? 2 последних раза показалось, что ухудшилось качество ((
По поводу "резинового бака".Уже не раз говорилось ,что не заливайте бак до отстрела.У меня тоже такое было,когда залили больше чем сам бак ,при том что еще в баке литров 5 было.Посмотрите в инете ,там выложено немало фильмов как "чипуются" колонки.Этим занимаются почти все
Точно сговор.В Европе ,если нефть упала,то цены уже мах через 2 недели падают.Здесь прошло 2.5 месяца и тишина.Как посевная так сразу дизелька в гору идет.И так каждый год.Уборка урожая -тоже самое
По поводу "резинового бака".Уже не раз говорилось ,что не заливайте бак до отстрела.У меня тоже такое было,когда залили больше чем сам бак ,при том что еще в баке литров 5 было.Посмотрите в инете ,там выложено немало фильмов как "чипуются" колонки.Этим занимаются почти все
Дайте ссылки, плиз, тема интересная, но нагуглить не получилось.
PatolkinJR 17.04.2016 11:07 пишет: Де наливають чесних 10л?
візьми каністру, налий туди мірним літровим стаканом 10 раз (бо на 10л тарований посуд ще пошукати), наміть керном рівень. І вперед - на заправки, шукати правду.
PatolkinJR 17.04.2016 11:07 пишет: Так банально, заливаю 10л на ОККО, вистачає на вікенд по місту, залив 10л на ANP, двічі перевіряв, тих же 10л на більше по-місту вистачає
"а мужики-то не знают". І коли міряють витрати пального, користуються тарованим посудом, порожньою дорогою та проїжджають дистанцію туди-назад, щоб компенсувати похибки від нахилу дороги та дії вітру. Після чого зливають залишки пального. А тут на 10літрах, умовному вікенді і лампочці в баку робляться висновки, що ловлять похибки +- 0.5 літра на 100 км.
про себе: заливаю сам повний бак до першого відстрілу, по чекам і БК витрати пального співпадають.
Насчет перелива - тут, действительно, нужно использовать тарировочную емкость. Другие варианты типа "я вчера на 10л больше проехал" не срабатывают т.к. слишком много факторов влияющих на потребление и пробег. Я иногда беру в дорогу 10л канистру, при заправке 10л(на ОККО) в ней остается места еще где-то на стакан - но это может быть и допуск производителя канистры. А с ценой кака-то фигня, причем одновременно на ВОГ, ОККО и Сокар