Я заправляю со скидкой -2грн за литр, так что цена приемлима. За все время заправлялся только на ОККО, прошел 60тыс, стало интересно, что со свечами, Ответ мастера, легкий красный нагар есть, но вполне в норме, еще год до следующего ТО проедут спокойно, там еще раз глянем.
Бляха...!! Це якийсь сюр Знижки від Аваля вже ніби надаються і сумуються з "лотерейками". А як використати оту першу знижку, яка була нарахована із запізненням?
Для використання відкоригованої знижки потрібно, щоб ви придбали пальне марки ДП з карткою Фішка 1**********************2 (саме на ту картку і той вид пального було її відкориговано).
Сообщение модератора: ОККО, пожалуйста аккуратнее с персональными данными.
Перевірка була здійснена одразу в день звернення. В резервуарі було те ж саме пальне, що 3 дні тому. Інших скарг, щодо якості пального по даній АЗК не надходило.
Допускаю, что в резервуаре был газ из того же безнзовоза, прошу сообщить, газ какого поставщика был в резервуаре и когда был слив газа с газовоза?
cry_exorcist 31.08.2016 14:48 пишет: Я заправляю со скидкой -2грн за литр, так что цена приемлима. За все время заправлялся только на ОККО, прошел 60тыс, стало интересно, что со свечами, Ответ мастера, легкий красный нагар есть, но вполне в норме, еще год до следующего ТО проедут спокойно, там еще раз глянем.
Suzuki рекомендуют менять свечи каждые 105 тыс. км или 84 месяца, в зависимости от того, что наступит раньше. Думается Hyundai дает такие же рекомендации. Так что вам еще ездить и ездить.
Бляха...!! Це якийсь сюр Знижки від Аваля вже ніби надаються і сумуються з "лотерейками". А як використати оту першу знижку, яка була нарахована із запізненням?
Для використання відкоригованої знижки потрібно, щоб ви придбали пальне марки ДП з карткою Фішка 1***********2 (саме на ту картку і той вид пального було її відкориговано).
cry_exorcist 31.08.2016 14:48 пишет: Я заправляю со скидкой -2грн за литр, так что цена приемлима. За все время заправлялся только на ОККО, прошел 60тыс, стало интересно, что со свечами, Ответ мастера, легкий красный нагар есть, но вполне в норме, еще год до следующего ТО проедут спокойно, там еще раз глянем.
Suzuki рекомендуют менять свечи каждые 105 тыс. км или 84 месяца, в зависимости от того, что наступит раньше. Думается Hyundai дает такие же рекомендации. Так что вам еще ездить и ездить.
Вы путаете иридиевые свечи с обычными. На Accent стоят свечи, которые по карте ТО должны меняться каждые 30 тыс. А по теме - степень загаженности свечей на оккотопливе действительно похвальный.
Смачні та корисні осінні овочі надихнули нас на створення нових сезонних пропозицій. Ніжний крем-суп та мусака з баклажанів, ароматні фаршировані перці, а в деяких ресторанах ще й соковитий шашличок із курячих стегон, ідеальним доповненням до якого стануть овочі-гриль – чим цього разу запам’ятається зупинка в ресторані A la minute на смачній заправці ОККО? Деталі за посиланням.
Ребят, а что у вас с кофе случилось? Еще несколько месяцев он был вполне себе ОК. А сейчас... Или у вас все осталось как прежде, а это у меня после нескольких визитов на ВОГ планка требований к кофе сильно поднялась, или вы начали экономить на нормальном кофе
Antikvar 02.09.2016 03:56 пишет: Ребят, а что у вас с кофе случилось? Еще несколько месяцев он был вполне себе ОК. А сейчас... Или у вас все осталось как прежде, а это у меня после нескольких визитов на ВОГ планка требований к кофе сильно поднялась, или вы начали экономить на нормальном кофе
А можна поцікавитись коли та на якій АЗК Ви куштували каву? Адже у нас по всі мережі встановлені кавомашини Melitta, котрі обладнані системою автоматичного контролю якості кавових напоїв. Програма не допускає жодних самовільних змін у рецептурі приготування, повністю повторює дії бариста, тільки робить це автоматично і дуже швидко. Тому ви можете мати певність, що на будь-якій АЗК вам приготують каву однаково високої, еталонної якості, а головне зі 100% арабіки.
В ответ на: А можна поцікавитись коли та на якій АЗК Ви куштували каву? Адже у нас по всі мережі встановлені кавомашини Melitta, котрі обладнані системою автоматичного контролю якості кавових напоїв. Програма не допускає жодних самовільних змін у рецептурі приготування, повністю повторює дії бариста, тільки робить це автоматично і дуже швидко. Тому ви можете мати певність, що на будь-якій АЗК вам приготують каву однаково високої, еталонної якості, а головне зі 100% арабіки.
Странно. Я вот думал что мне показалось... А вижу товарищам тоже показалось. Может сорт поменялся? Страна? хз. Я дважды за последние две недели пил кофе в счастливом в сторону борисполя - кофе крайне сильно не понравился. Перед этим, скажем месяц назад, там же вопросов не возникало.
ОККО 02.09.2016 13:36 пишет: Адже у нас по всі мережі встановлені кавомашини Melitta, котрі обладнані системою автоматичного контролю якості кавових напоїв.
Припускаю, що кавомашина не може контролювати, які зерна в неї засипають працівники АЗС Натяк зрозумілий?
Antikvar 02.09.2016 03:56 пишет: Ребят, а что у вас с кофе случилось? Еще несколько месяцев он был вполне себе ОК. А сейчас... Или у вас все осталось как прежде, а это у меня после нескольких визитов на ВОГ планка требований к кофе сильно поднялась, или вы начали экономить на нормальном кофе
А можна поцікавитись коли та на якій АЗК Ви куштували каву? Адже у нас по всі мережі встановлені кавомашини Melitta, котрі обладнані системою автоматичного контролю якості кавових напоїв. Програма не допускає жодних самовільних змін у рецептурі приготування, повністю повторює дії бариста, тільки робить це автоматично і дуже швидко. Тому ви можете мати певність, що на будь-якій АЗК вам приготують каву однаково високої, еталонної якості, а головне зі 100% арабіки.
ОККО, а что у вас с он-лайн сервисом топливных карт случилось, 3 день заправиться водители по он-лайн топливным картам нормально не могут, вместо суточного лимита в 1500 грн. система выдает 7 грн. или 40 грн. у меня водители остались без заправки в Виннице,срываются сроки поставок грузов, на горячей линии "морозяться" или по пол-часа трубку не берут или отвечают что проводяться регламентые работы и помочь они ничем не могут. А что водителям делать жить на заправке и ждать окончания регламентных работ? Никто не может сказать когда система начнет нормально работать это абсолютно безответственное отношение к владельцам топливных карт, по которым у вас обязательства, ведь деньги за это топливо вы уже получили, а забрать его нормально невозможно. Наверное нужно будет переходить на обслуживание к др. поставщикам топлива.
ОККО, а что у вас с он-лайн сервисом топливных карт случилось, 3 день заправиться водители по он-лайн топливным картам нормально не могут, вместо суточного лимита в 1500 грн. система выдает 7 грн. или 40 грн. у меня водители остались без заправки в Виннице,срываются сроки поставок грузов, на горячей линии "морозяться" или по пол-часа трубку не берут или отвечают что проводяться регламентые работы и помочь они ничем не могут. А что водителям делать жить на заправке и ждать окончания регламентных работ? Никто не может сказать когда система начнет нормально работать это абсолютно безответственное отношение к владельцам топливных карт, по которым у вас обязательства, ведь деньги за это топливо вы уже получили, а забрать его нормально невозможно. Наверное нужно будет переходить на обслуживание к др. поставщикам топлива.
Доброго дня. Дякуємо Вам за Ваше звернення. Приносимо вибачення за надані Вам незручності. Протягом минулого тижня(з вівторка) проводились технічні роботи по оновленню системи. Станом на 05.09 все працює коректно.
jurikua 04.09.2016 12:52 пишет: Скажите, почему на ваших заправках, в частности заправка в Терло, продают алкоголь откровенный сурогат. Могу дать на пробу
Доброго дня. Весь алкоголь, який продається на наших АЗК ми закуповуємо у офіційних представників. Кожен з них має акцизну марку, що засвідчує, що даний товар є сертифікований та пройшов перевірку. Але якщо у вас виникли сумніви уточніть, будь ласка,на якій АЗК, коли та який напій ви купували. Обов'яхково перевіримо інформацію.
Мережа «ОККО» вручила третє Volvo, попереду – ще 2 розіграші авто 3 вересня на стадіоні «Арена Львів» стало відоме ім’я вже третього власника Volvo V40 Cross Country від мережі «ОККО» в рамках безпрограшної акції «Вигравай авто або знижку на пальне». Щасливчиком, котрий разом із родиною поїхав додому в новенькому хетчбеку, став Василь Столяр із Борисполя. Саме він продемонстрував на полі найбільш влучну серію голів серед інших учасників фінальних змагань за результатами серпня. Враховуючи великий інтерес до акції з боку клієнтів АЗК «ОККО», мережа вирішила продовжити її до 31 жовтня, тож ще 2 Volvo знайдуть своїх власників протягом двох наступних місяців. Деталі за посиланням
jurikua 04.09.2016 12:52 пишет: Скажите, почему на ваших заправках, в частности заправка в Терло, продают алкоголь откровенный сурогат. Могу дать на пробу
Доброго дня. Весь алкоголь, який продається на наших АЗК ми закуповуємо у офіційних представників. Кожен з них має акцизну марку, що засвідчує, що даний товар є сертифікований та пройшов перевірку. Але якщо у вас виникли сумніви уточніть, будь ласка,на якій АЗК, коли та який напій ви купували. Обов'яхково перевіримо інформацію.
я знаю Ваш ответ, что все хорошо. Могу дать на пробу, привез в Киев. А если бы в Польше с камрадами выпил бы, как бы я выглядел?
Доброго дня. Дякуємо Вам за Ваше звернення. Приносимо вибачення за надані Вам незручності. Протягом минулого тижня(з вівторка) проводились технічні роботи по оновленню системи. Станом на 05.09 все працює коректно.
Це ви називаєте "НЕЗРУЧНОСТЯМИ", у мене водії не могли заправитись на іншому кінці України, несвоечасно доставлений вантаж, реальний простій транспорту - це по вашому незручності, по-моєму це реальні збитки для бізнесу, ми пошукємо інших постачальників які такі "технічні роботи" будуть проводити без втрат для клієнтів, а для ОККО розвиток пішов в іншому напрямку - столовка, казіно і т.д.
а чому не направити ОККО претензію із вимогою відшкодування завданих збитків та упущеної вигоди в рамках діючого договору? здається це буде найпростішим варіантом...
Cкорее всего кофе "постарело".Свежеобжаренный живет 2 недели.В конце месяца почувствуете уже как кофе стало хуже.Поэтому и сложилось такое впечатление