На сайте https://myfishka.com/cabinet/my-expenses в разделе Мої втрати совсем не мои расходы. Причем ни время, ни место этих трат не совпадает с реальными транзакциями по карте.
Да, и пункт "Бали за ваші покупки стають доступними не відразу, а лише через 14 днів, оскільки згідно з діючим законодавством України ви маєте право повернути придбаний товар протягом 14 днів після з дня здійснення покупки." вообще издевательство какое-то.
Уважаемый представитель Галнафтогаз! Пожалуйста, объясните следующую транзакцию: Во Львове ни я, ни моя карта 12 февраля 2017 года не были. Карту никому не давал- лежит в кошельке. В транзакции указано что была предъявлена моя карта: 12/02/2017 08:41:17 Основна картка ****4759 OKKO м. Львів, вул. Тернопільська, 21 0.01
Кто там сожрал мой хот-дог и выпил дистиллированную воду?
Мои данные в кабинете майфишка не поменялись. Спасибо за правдивый ответ.
Днями заїжджав в Києві на заправку на Валах і хотів взяти ваш енергетичний напій Pulls energy drink, однак виявилось, що він є лише на загальних полицях (тобто кімнатної температури), натомість РедБул стоїть в холодильнику.
Я не знаю, може вашим працівникам по барабану хто що купує, але я чомусь думав, що власний брендований товар ви більше зацікавлені продати, ні?
Якщо я все таки правий, то не полінуйтесь донести персоналу вашої мережі, що ваш Пульс також потрібно розміщувати в холодильниках. Дяка))
Днями заїжджав в Києві на заправку на Валах і хотів взяти ваш енергетичний напій Pulls energy drink, однак виявилось, що він є лише на загальних полицях (тобто кімнатної температури), натомість РедБул стоїть в холодильнику.
Я не знаю, може вашим працівникам по барабану хто що купує, але я чомусь думав, що власний брендований товар ви більше зацікавлені продати, ні?
Якщо я все таки правий, то не полінуйтесь донести персоналу вашої мережі, що ваш Пульс також потрібно розміщувати в холодильниках. Дяка))
Це може бути пов"язаним з договором між ОККО та РЕд булом. Що саме їхній товар стоїть в холодильниках, які Ред бул і надає в користування на АЗС.
Це може бути пов"язаним з договором між ОККО та РЕд булом. Що саме їхній товар стоїть в холодильниках, які Ред бул і надає в користування на АЗС.
Та ні - майже скрізь, де я бував, обидві марки стоять в холодильниках.
zatomant 26.02.2017 13:30 пишет: На сайте https://myfishka.com/cabinet/my-expenses в разделе Мої втрати совсем не мои расходы. Причем ни время, ни место этих трат не совпадает с реальными транзакциями по карте.
Да, и пункт "Бали за ваші покупки стають доступними не відразу, а лише через 14 днів, оскільки згідно з діючим законодавством України ви маєте право повернути придбаний товар протягом 14 днів після з дня здійснення покупки." вообще издевательство какое-то.
Підкажіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka щоб ми змогли перевірити більш детально інформацію. Дякуємо.
Дякуємо за зворотній зв'язок. Інформацію вже відправили до відповідного департаменту для опрацювання.
Заправки ОККО в Крыму сданы в аренду, - представитель компании 11 заправок сети ОККО на оккупированном Россией полуострове были переданы в аренду сторонней компании. Об этом Цензор.НЕТ сообщила представительница пресс-службы сети заправок ОККО Мария Титовская "Все наши АЗК в Крыму (11 объектов) еще в 2014 году были переданы в аренду сторонней компании. Она решила не делать ребрендинга заправок. Но обеспечением функционирования этих объектов, поставкой туда нефтепродуктов мы не занимаемся", - ответила Мария Титовская на запрос Цензор.НЕТ.
Однако представитель пресс-службы сети заправок оставила без ответа уточняющие вопросы: какой именно компании были переданы заправки? Кто основатель этой компании? Позволяет ли украинское законодательство вести бизнес (например, сдача в аренду) на оккупированной территории? Если эти заправки работают независимо от сети компаний ОККО, то почему там действуют сетевые карточки "Фишка"? Источник: http://censor.net.ua/n430226
«ОККО» – єдина в Україні мережа заправок, яка пропонує своїм гостям класичні донати. Завдяки розгалуженій географії АЗК тепер поласувати оригінальними кольоровими пончиками можна не тільки у великих містах, а й у багатьох інших куточках України. На «ОККО» представлені 4 види апетитних донатів з яскравою кольоровою гамою та різноманітними смаками. Деталі
Чудова новина для власників авто на газу. Упродовж лютого у мережі ОККО запрацювали 6 нових газових модулів. Три з них запрацювали в Херсонській області – у Новій Каховці, Бериславі, а також у селі Петропавлівка Каховського району. Крім того LPG-модулі з’явилися й на АЗК ОККО у Києві, у селі Сокільники поблизу Львова і на автошляху Київ-Харкiв-Довжанський. Таким чином станом на початок березня вже на 218 комплексах водії можуть заправити своє авто газом. Детальніше.