Кожен наш клієнт із зареєстрованою карткою Fishka отримав повідомлення з сюрпризом – індивідуальною пропозицією у балах на пальне від ОККО. ЇЇ ще й можна збільшити. Як? Просто, заправляючись, придбайте улюблені товари в магазині чи кафе вартістю від 10 грн. І за кожен такий товар отримаєте додатково по 10 коп./л. Бали стануть доступні до списання через 24 годин.
У меня пришло только за покупку товаров -10 копеек на литре, никаких сообщений за индивидуальные скидки не приходило. С начала сентября проезжаю мимо.
Кожен наш клієнт із зареєстрованою карткою Fishka отримав повідомлення з сюрпризом – індивідуальною пропозицією у балах на пальне від ОККО. ЇЇ ще й можна збільшити. Як? Просто, заправляючись, придбайте улюблені товари в магазині чи кафе вартістю від 10 грн. І за кожен такий товар отримаєте додатково по 10 коп./л. Бали стануть доступні до списання через 24 годин.
У меня пришло только за покупку товаров -10 копеек на литре, никаких сообщений за индивидуальные скидки не приходило. С начала сентября проезжаю мимо.
У меня 1.1-1.6 Тоже идут лесом пока нет ОККО-Пэй и минус 1 грн на местной заправке.
Лотерейних квитків на касі (виграй Вольво) я так розумію вже немає?
Так, акція з Вольво вже завершена. Проте в нас діє тепер система особистих знижок та вигідних покупок.За кожен придбаний товар в магазині ви отримаєте додатково 10 коп. знижки. Деталі - https://www.okko.ua/uk/personal_offer
Напишіть, будь ласка, номер вашої картки Fishka. Інформацію зодо особистої знижки перевіримо.
Вопрос представителю ОККО: у меня карта партнера такси, там скидка 3 грн на бензин и 1 грн на газ. Будет ли действовать данная скидка при оплате через OKKO PAY?
Вопрос представителю ОККО. Где можно смотреть актуальные цены на бензин на Вашем сайте !!! Кроме акций ничего не видно.... ЖДЕМ ОТВЕТА !
Вопрос представителю ОККО. Где можно смотреть актуальные цены на бензин на Вашем сайте !!! Кроме акций ничего не видно....
Ничего, что цены в каждом регионе свои? "Логистика", слышала?
ЖДЕМ ОТВЕТА !
"Мы Николяй второй"....
Были раньше в разделе новости (удобно было), если ты не видел. А теперь убрали. А цены кроме небольших населенных пунктов везде одинаковые. В нашей стране ценой в основном правит $, а не логистика. Устроился на пол-ставки в ОККО? Хотелось бы услышать начальника транспортного цеха. А твой ответ не по теме.
Вопрос представителю ОККО. Где можно смотреть актуальные цены на бензин на Вашем сайте !!! Кроме акций ничего не видно....
Ничего, что цены в каждом регионе свои? "Логистика", слышала?
с каких это пор? сколько езжу по стране - в любом городе цены одинаковы.... (крым\донбасс не рассматриваем)
Маю купон на знижку 1 грн/л - акція від Мастеркард Більше та купу балів на Фішці. Чи можна використати разом і знижку , і бали (списати їх) при заправці ?
Останні роки ціни були однакові. Але навіть коли вони були різні, ціни кожної АЗС були доступні на сайті. Нащо їх заховали не зрозуміло. Хоча зараз ціну можна подивитися у WOG-a і не перейматися, картельна змова працює як треба.
Плюсую. Коли ціни міняються, то акутальністю там і не пахне
ОККО уберите пожалуйста посредников и организуйте продажу талонов со скидкой 3,5-4 грн прямо на заправках. Очень не удобно искать продавцов на Олх, а переплачивать 4-5 грн неприятно.
ОККО уберите пожалуйста посредников и организуйте продажу талонов со скидкой 3,5-4 грн прямо на заправках. Очень не удобно искать продавцов на Олх, а переплачивать 4-5 грн неприятно.
Да на кой те талоны,пусть оператор на кассе сам дает скидку,так на глаз,понравился минус 4грн.,не понравился получи по стелле
Акція від Мастеркард Більше на Пульс діє таки разом із списанням балів - перевірено сьогодні.
Вопрос представителю ОККО: у меня карта партнера такси, там скидка 3 грн на бензин и 1 грн на газ. Будет ли действовать данная скидка при оплате через OKKO PAY?
Доброго дня. Знижки по OKKO Pay сумуються зі всіма знижками, окрім знижки Uber.
Вопрос представителю ОККО. Где можно смотреть актуальные цены на бензин на Вашем сайте !!! Кроме акций ничего не видно.... ЖДЕМ ОТВЕТА !
Доброго дня. Зараз на сайті ми проводимо технічні роботи, після завершення яких розділ з цінами знову буде доступний.
Доброго дня. Знижки по OKKO Pay сумуються зі всіма знижками, окрім знижки Uber.
А зі знижкою BLA-BLA-CAR??? І чи буде безкоштовна кава при заправці більше 25л.,якщо статус-рівень Амбасадор?