На сьогодні повідомили що піднімуть відеозаписи з камер спостереження. Буду чекати
Сьогодні зранку телефонували стосовно 600 балів фішка. Фішкою я не користуюсь вже років 6. Відчуваю, що якийсь розвод, не розумію лише в чому саме. Будьте уважні
Отже окко порізало знижку за фішкою, прибрали -50 коп за окко-пей, знижку продавцям талонів обрізали (раніше можна було -4.5-5 грн на бензині-дизелі, зараз щось в районі 2-2.5 тільки бачив), і схоже після всіх цих маніпуляцій клієнтів стало не густо, знову добавилось окко в додатку "Топливо уа", вони там були тільки після створення додатку, останні 2+ років їх там не було.
Сегодня наблюдал снижение цены на окковский дизель. На 1 копейку. Давайте это обсудим
Давайте непотрібно обговорювати "зниження" на одну копійку. "Пагаваріть" - то у іньшому місті. Модератор.
Я скажу більше, навіть з FishkaPay відмовляються 2.5 грн автоматично нараховувати. Через раз треба телефонувати на гарячу лінію та вибивати. А без FishBack, взагалі не бачу сенсу на ОККО заправлятися
вчера, 27 августа 2021 года, оказался в легком шоке - на оьбратнорм упти из Карпат на заправке ОККО в Белой Крыныце возле Ровно в сторону Киева не оказалось ДИЗЕЛЯ... никакого..... и это сеть, которая далеко не мелкая... ладно у меня был запас, а кабы на последние капли? тянуть до какого ближайшего маршалла или другого нонейма???
начало конца?..... походу придется закрывать для себя эту сеть....
походу придется закрывать для себя эту сеть....
лет 10 не заправлялся на ОККО, но пришлось залить 20 л обычного 95-го (на соседней заправке, где обычно заливался, шухер - бензин не отпускается)
и как-то желания опять заливать бензин на ОККО не появилось - расход резко на 0,8 л/100 км поднялся
П.С. разница в 0,8 л/100 км для гибрида - это немало
З карти Фішка списали 700 грн без мого відома, заправка дизеля в м Львів, хоча я в Львові не був 2 роки і авто бензинове. Подав заявку обіцяють розібратись. Карта в додатку, нікому не передавав та смс ніяких не надходило.
И шо выяснилось?
Нічого Обіцяли подивитись камери і все заглохло. Звертався також на фішку теж глухо.
ОККО заспамило с обещанием мега скидок на неделе с 22/11, зашел в фишку - тишина.
Я на окко прям уже избегаю общаться с кассирами. Понятно что люди они подневольные, но уже прям утомили своими "а купите еще кофе, а вместо хотдога бургер, а еще выпечка", ну хуже базарников. Уже и отшучивался и огрызался, задолбало. Хорошо что есть оккопей.
ОККО заспамило с обещанием мега скидок на неделе с 22/11, зашел в фишку - тишина.
А що ж буде від ОККО? Тссс… поки що це таємниця! Про знижки, які діятимуть на ОККО ви дізнаєтесь вже у четвер, 25 листопада
А що ж буде від ОККО? Тссс… поки що це таємниця! Про знижки, які діятимуть на ОККО ви дізнаєтесь вже у четвер, 25 листопада
25-28.11. - 3 грн./л балами за будь-яке пальне при заправці через окко пей
на краснозвездном (лобановского) с правой стороны по направлению к московской площади, напротив ремонта дисков - бывшая глуско стала ОККО
На проспекте Победы в сторону центра перед Берестейской тоже будет ОККО
Може знає хто, чи працює літровий баланс фішки. Бали написано, що не працюють, про літри не знайшов. Хотів знайомому допомогти у дорозі.
рідко ОККО користуюсь, не було поряд але от кілька днів тому ціна була суттєво нижча від ВОГ
А скажите, люди добрые, окко-пей у всех работает? У меня уже где-то полгода на моменте оплаты, после приложения пальца к датчику выскакивает предупреждение "Оплата с помощью кошелька Masterpass временно невозможна. Воспользуйтесь кошельком GooglePay" Но как это сделать - непонятно, хотя на телефоне он есть, да и приложение привязано к гугл-аккаунту с кошельком. Девочки на кассе говорят, что это временный сбой, но какой же это временный, если полгода уже прошло? Фишку сносил и ставил заново, карты, как банковские, так и скидочные из Фишки удалял - по барабану. Жаль расставаться с ОККО, я к ним только по окко-пею ездил. Ходить на кассу и отбиваться от их предложений сосисок/бургеров/омывателя просто сил нет
Окко-пей з епл-пей, працює прекрасно. Перевірено на цих вихідних у кількох областях та Києві. Проблема певно або у гуглі або на стороні Вашого банку.
ЗІ: кайфонув на окко отому що на виїзді з Житомира на Київ. Якийсь ремонт, але колонки працюють, красота! Зразу видно кому реально треба паливо а хто жерар хотдогів. Жодної черги, залив-поїхав. А раніше ж натовп.
А скажите, люди добрые, окко-пей у всех работает? У меня уже где-то полгода на моменте оплаты, после приложения пальца к датчику выскакивает предупреждение "Оплата с помощью кошелька Masterpass временно невозможна. Воспользуйтесь кошельком GooglePay" Но как это сделать - непонятно, хотя на телефоне он есть, да и приложение привязано к гугл-аккаунту с кошельком. Девочки на кассе говорят, что это временный сбой, но какой же это временный, если полгода уже прошло? Фишку сносил и ставил заново, карты, как банковские, так и скидочные из Фишки удалял - по барабану. Жаль расставаться с ОККО, я к ним только по окко-пею ездил. Ходить на кассу и отбиваться от их предложений сосисок/бургеров/омывателя просто сил нет
Не скажу саме за Окко,але по досвіду інших додатків- справа може бути в банку. Якщо є карта іншого банку-спробуйте її.