Вчера на заправке ОККО на Ивасюка заправлялись. Кешбек не насчитался, газа влили на 10 литров больше чем могло туда влезть. А если бы не остановил заправщик заправку, услышав объем бака, то влезло бы еще больше.
21-го і 22-го на окко були знижки (-5грн дизель, на газ не вникав). Кешбек не нараховувався.
Вчера на заправке ОККО на Ивасюка заправлялись. Кешбек не насчитался, газа влили на 10 литров больше чем могло туда влезть. А если бы не остановил заправщик заправку, услышав объем бака, то влезло бы еще больше.
21-го і 22-го на окко були знижки (-5грн дизель, на газ не вникав). Кешбек не нараховувався.
так, на цих вихідних ДП євро коштував 49.99 замість 54.99. А сьогодні він вже 55.99
Заправив А95 Євро. Штин ацетону або розчинника на холодну із вихлопної, це нормально ?
Это нормально. Дизеля влазит в бак наибольше на ОККО. Видать бак растягивают на заправке. Как то влезло 60 литров.
А навіщо ти їм об'єм кажеш? Влізти тобі могло і 72 літри, відсікач продавлюється доволі часто. Подивись на пробіг.
Приехали туда с полностью пустым газовым баллоном чтобы проверить стоит ли соваться на эту заправку. До ОККО заправлялись в основном на КЛО, но в последнее время расход сильно на их топливе вырос, поэтому решили попробовать другие заправки, сразу оценив не дурят ли по литражу
Приехали туда с полностью пустым газовым баллоном чтобы проверить стоит ли соваться на эту заправку. До ОККО заправлялись в основном на КЛО, но в последнее время расход сильно на их топливе вырос, поэтому решили попробовать другие заправки, сразу оценив не дурят ли по литражу
Свою витрату по газу ти знаєш, викатай повністью балон, порівняй, а вже потім роби висновки. КЛО більш туди не заїзжаю, дуже рідко на трасі можу заправитись.
Ну що, напишу і я в копилочку ОККО, негативчик. Останні півроку заправлявся я дизелем на цій заправці, і десь в кінці року почав мотор працювати явно голосніше, тяга пропала, спочатку я подумав що щось не так зробили на ТО, але ні, заправив два баки UPG дизеля, мотор шепче, тяга в нормі, машина полетіла. Значить якість дизеля на ОККО впала, старі дизелі я думаю не помітно буде, але сучані, як в мене, дуже відчутно гірше працюють на бодязі. Машина MB GLE 300D ( 2.0 дизель на 245 кс )
ПС Якість дизеля впала в часи, коли були великі знижки на паливо на вихідних, щось типу по 49 грн / л, тому всі ти акції - лохотрон. Просто паливо відповідало ціні.
яким саме дизелем заправлялися?
яким саме дизелем заправлялися?
звичайним
Сьогодні в них акція -5 від стели
Сьогодні в них акція -5 від стели
Насправді -5 то на Євро Пульс і газ -2 що менще ніж персональна знижка на Фішку
Я то думаю, чого мені останнім часом Окко не подобається і запах з вихлопної не дуже. А вони вже до якості Маршала дійшли, тільки ціни як за преміум бензин.
Ну що, напишу і я в копилочку ОККО, негативчик. Останні півроку заправлявся я дизелем на цій заправці, і десь в кінці року почав мотор працювати явно голосніше, тяга пропала, спочатку я подумав що щось не так зробили на ТО, але ні, заправив два баки UPG дизеля, мотор шепче, тяга в нормі, машина полетіла. Значить якість дизеля на ОККО впала, старі дизелі я думаю не помітно буде, але сучані, як в мене, дуже відчутно гірше працюють на бодязі. Машина MB GLE 300D ( 2.0 дизель на 245 кс )
ПС Якість дизеля впала в часи, коли були великі знижки на паливо на вихідних, щось типу по 49 грн / л, тому всі ти акції - лохотрон. Просто паливо відповідало ціні.
я лью зараз Окко , дизель отой що самий дорогий то іде добре, на юпіджі мені теж подобається паливо
Майже рік тема не підіймалась, може у всіх з дизелем все гаразд? Донька купила Пежо Ріфтер, 1,6 дизель. Все було дуже добре, але ж не може бути добре завжди... у середині грудня у майже пустий бак була залита "арктична" соляра від ОККО, їздить вона зараз не багато, як потім з'ясувалося за цей час викатала лише 16 літрів.. 16го грудня вона вирішила з'їздити у магазин, до неї вирішила при'єднатися дружина. Тож донька прийшла на стоянку, запустила двигун, хвилин 15 відшкрябувала машину від криги, потім приїхала до нас (десь трохи більше за 1км) і вже з дружиною поїхали до епіцентру (ще десь півтора км), заїхали на стоянку, припарковались і... Посипались помилки, доки вона дивилась на цю ілюмінацію - двигун заглох. Машина новенька, дзінок ділеру, двінок мені.. Машина заглохла при положенні селектору у "Р", перемкнути селектор у "N" не вдається, наче там є якісь "паси руками", але ділер заборонив під страхом злетіти з гарантії... Довго шукали евакуатор з маніпулятором, насилу знайшли, перегнали машину на Бориспільську трасу до ділерського СТО. У субботу двінок від ділера: "Відігріли, замінили фільтр, машина заводиться, але щоб це не повторилося - треба залити антігель". Ну ОК, заскочимо у епіцентр, купимо антігель і їдемо забирати машину... Заїхали у епіцентр - оППа, нема антігелю... Ну ОК, на шляху декілька заправок заїдемо і купимо... А "індейська національна ізба", проїхали усі заправки до Бориспіля, початок Бориспіля, епіцентр у Бориспілі - нема антігелю ні в кого! З початком морозів вигрлибли УСЕ, нема навіть у постачальників на оптових складах! Я вже подумував де знайти гас, але побоювався його заливати у сучасний дізель.. Але світ не без добрих людей, знов врятував форум! З'їздив до соконфетника та він поділився 100гр антігелю... У неділю зранку приїхали на СТО, завели, додали у бак антігель, доїхали до Сокара, додали 16 літрів солярки... Наче зараз все гаразд. Питання: Зазвичай на початку зими тут непоодинокі випадки "Змерзла ОККО соляра", але от цього року щось тихо, чи соконфетники вже адаптувались і відразу доливають антігель, чи перейшли до іньших заправок? Бо ділер відразу запитав "Заправлялися на ОККО?", на п'ятницю наш кошак був шостою машиною, у неділю бачили як сгружали сітроен на розморозку... і знов ОККО.
Схоже цієї зими антігелю не буде... Чи у сучасні дизелі можна додавати гас? У якій пропорції?
На ріфтері встановлено т.з. "зимовий пакет" із якимось проточним підігрівачем фильтру, дивно, але щось нічого не нагрів, це схоже вже питання до ділеру, з іньшого боку не дійшло до чистки паливної, то може таки щось грів?
постійно заливаю в свій простий DV6C пульс на ОККО. Ніяких проблем Може в середині грудня десь на ОККО залили звичайний пульс під назвою "арктичний"?
чи соконфетники вже адаптувались і відразу доливають антігель, чи перейшли до іньших заправок
в мене хоч і бенз, але на окко не був більше 10 років з моменту коли заправка перетворилась у хот-дожну закусочну
а дизель окко-вський у знайомого також недавно замерз як виявилось по документах з заправки, останній завоз був у кінці жовтня зате сніжинку домалювали на стелі
постійно заливаю в свій простий DV6C пульс на ОККО. Ніяких проблем Може в середині грудня десь на ОККО залили звичайний пульс під назвою "арктичний"?
По чеку дійсно "pulls дп"... Ну що ж "поганий досвід - теж досвід", мережі кОККО для доньки більше не існує..
По чеку дійсно "pulls дп"... Ну що ж "поганий досвід - теж досвід", мережі кОККО для доньки більше не існує..
Думаю від конкретної заправки залежить, залив 2 тижні назад простий ОККО дизель, проблем не було.
Ну що ж "поганий досвід - теж досвід", мережі кОККО для доньки більше не існує..
В усіх відомих мене випадках OKKO йшла клієнту на зустріч і максимально намагалася компенсувати витрати. Власне всі ці випадки згадувалися в цій гілці в часи, коли представники OKKO її постійно моніторили.